reklama
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
U nas jak już się zacznie poród, to rodzice jadą do nas zająć się Szymkiem, a my do szpitala z mężem. Tata mój ma w czerwcu jeździć do pracy autem, mąż też, żeby w razie czego szybko zareagować. Aaa - w dzień jakby się zaczęło, to Szymkiem zajmie się moja koleżanka i sąsiadka przez ścianę. Szymek się tam z Julkiem, jej synkiem pobawi i poczeka na dziadków na spokojnie...
hatszept
Fanka BB :)
AVO, ja bylam na 2-3 wizytach u Szafranko ale po ostatnim rachunku za wizyte-450zl (50zl policzyl dodatkowo za zalozenie ksiazeczki ciazy, to byl poczatek ciazy) zrezygnowalismy...tym bardziej, ze przyjmuje na Bielanach takich dalekich...20-30km od Ursynowa i nie chcialo nam sie jezdzic. Ale opinie ma swietne. On byl kiedys chyba ordynatorem na porodowce na Woloskiej.
Klusia, Twoja Pania doktor tez kojarze-moja kolezanka rodzila z nia (Papikian ja prowadzila) prawie 3 lata temu tez mowi, ze super babka! Udalo sie sn i bez znieczulenia
Klusia, Twoja Pania doktor tez kojarze-moja kolezanka rodzila z nia (Papikian ja prowadzila) prawie 3 lata temu tez mowi, ze super babka! Udalo sie sn i bez znieczulenia
Rysica
Hatszept - ILE?!?!?! 450 zł?!!?!?!?!
Ja płacę za wizytę 150 zł u pani doktor, która na Karowej była już ordynatorem porodówki, a teraz jest ordynatorem IP i już 2 razy w tej ciąży załatwiła mi pomoc na Karowej, i z Szymkiem jak byłam w ciąży i trzeba mnie była wysłać do szpitala, to załatwiła mi miejsce na patologii ciąży i zadzwoniła, że mam przyjechać i weszłam bez tej całej kolejki i w 15 minut od przyjechania byłam już w łóżku szpitalnym...
edit - po tej no-spie i magnezie już mi lepiej
Ja płacę za wizytę 150 zł u pani doktor, która na Karowej była już ordynatorem porodówki, a teraz jest ordynatorem IP i już 2 razy w tej ciąży załatwiła mi pomoc na Karowej, i z Szymkiem jak byłam w ciąży i trzeba mnie była wysłać do szpitala, to załatwiła mi miejsce na patologii ciąży i zadzwoniła, że mam przyjechać i weszłam bez tej całej kolejki i w 15 minut od przyjechania byłam już w łóżku szpitalnym...
edit - po tej no-spie i magnezie już mi lepiej
Ostatnia edycja:
Rysica
W życiu bym do takiego nie poszła ;P szukałabym innego ;P no ale jak kogoś stać, to proszę bardzo, mnie nie stać ;P
cześć kochane moje....
wypłakałam już pudełko chusteczek dzisiaj....
Nie mam dobrych wieści
niby dzidzia żyje, serduszko ok, wszystkie wymiary i organy ok, NT ok ale....
gin stwierdziła wade centralnego układu nerwowego... (nie wiem czy to wodogłowie bo nie byłam w stanie rozmawiać, S. też nie.... - ale wygląda jak duży pęcherz przy główce)
Dostałam skierowanie do szpitala klinicznego na patologię ciąży, jutro rano jadę...
Najprawdopodobniej ta wada zmusi nas do usunięcia ciąży((( <ryk!>
tak bardzo się boję....
wypłakałam już pudełko chusteczek dzisiaj....
Nie mam dobrych wieści
niby dzidzia żyje, serduszko ok, wszystkie wymiary i organy ok, NT ok ale....
gin stwierdziła wade centralnego układu nerwowego... (nie wiem czy to wodogłowie bo nie byłam w stanie rozmawiać, S. też nie.... - ale wygląda jak duży pęcherz przy główce)
Dostałam skierowanie do szpitala klinicznego na patologię ciąży, jutro rano jadę...
Najprawdopodobniej ta wada zmusi nas do usunięcia ciąży((( <ryk!>
tak bardzo się boję....
hatszept
On jest tez endokrynologiem, a ja mam hashimoto, wiec bylo dla mnie wazne, zeby moj prowadzacy lekarz mial te 2 specjalizacje. Poza tym te 450 zl to byl koszt wizyty i dodatkowo liczyl sobie za usg i ta nieszczesna ksiazeczka za 50zl ;-) no i wyszlo jak wyszlo. Ale mialam wrazenie, ze jest naprawde dobry. No ale rzeczywiscie taka kwota jest porazajaca...
reklama
hatszept
Nanulika, na spokojnie!!!!!!!!!! U synka mojego kolegi wyszla jakas torbiel w/na glowce, ale pieknie sie wszystko wchlonelo po 2-3 tygodniach. Moze to podobny przypadek! Trzymam kciuki baaaaaaardzo mocno!!!!!!!
Im wyszlo to na usg ok. 16tc.
Nic nie jest przesadzone! Nie zamartwiaj sie teraz!!!!
Im wyszlo to na usg ok. 16tc.
Nic nie jest przesadzone! Nie zamartwiaj sie teraz!!!!
Ostatnia edycja: