reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Witam wszystkich
U mnie to samo - piersi bola nieprzecietnie, moj M ma nawet zakaz patrzenia na nie tak mnie bola. Wczoraj brzuch mnie bolal i to tak dziwnie szczegolnie po prawej stronie, przestraszylam sie troche ze cos jest nie tak, ale polozylam sie i jakos udalo mi sie zasnoc. Dzis rano ciagle mnie boli ale juz nie tak mocno mam nadzieje ze to nic powaznego tylko taki urok ciazy:tak:. Przy pierwszej ciazy nic mi nie bylo, zadnych mdlosci, boli zachcianek itp.
Ja rowniez polecam czosnek nie ma nic lepszego na przeziebienie, bolace gardlo itp.:tak:

reklama
A na ból głowy polecam nawet małą słaba kawkę...wiele kobiet w ciąży ma poprostu bardzo niskie cisnienie i stad ten ból głowy.

Natulinko kochana trzymaj sie dzielnie.

Ja od rana zaliczylam już wizytę u lekarza. Dostałam skierowanie na kupę badań, i dopiero przy kolejnej wizycie zaloza mi kartę ciąży. Moja waga poleciała do dołu o 1 kg.

Każdy przechodzi ciążę inaczej i nie należy przejmować sie brakiem objawów ( wiem, łatwo powiedzieć - teraz przejmujemy sie tym, a zaraz będziemy czekać na pierwsze kopniaki i zastanawiać sie czy nie jest ich za mało ).
Nie wiem czemu ale tak chce mi sie spac w ciagu dnia, a w nocy nic a nic ( mam nadzieje ze to nie jakaś zapowiedź nowego rozkładu dnia)
Uciekam ogarnąć troche - trzymajcie sie cieplutko

Ariada...ja usypiam w pracy na siedzaco...wlasnie teraz tak oczy mi leca,ze nie moge sobie dac rady..Zazdroszcze wagi do dolu,,,ja mam juz prawie 2kg na plusie i tez sobie tłumacze jak któras z dziewczyn, ze to woda i dodatkowa krew :D

Ja mam to samo też cierpie na senność dzienną a nie nocną najgorzej jest popołudniu po pracy. W pierwszej ciąży o 4 rano wstawałam z łózka bo nie mogłam spać a o 19 już byłam padnięta

Mnie na szczęście ten problem nie dopadł jeszcze :) Może dlatego, że jestem ogólnie wieeeelkim spiochem :) noce przesypiam bez problemu kładąc się około 23 a wstaję koło 10 :) w dzień może trochę jestem senna no ale niestety nie mam czasu na drzemkę :)

Ciekawe jak nanulika się trzyma, biedactwo... :( myślicie, że wróci dzisiaj jeszcze do domu?

Witam, podczytuję Was już jakiś czas, choć ciągle boje się dołączyć żeby nie zapeszyć...;-)To moja pierwsza ciąża, długo wyczekiwana, niestety zagrożona, od trzech tygodni jestem za zwolnieniu, mam krwiaka i jak nie leżę zaraz mam plamienia.Boję się strasznie i ciągle odliczam od wizyty do wizyty, aby tylko usłyszeć, że nie dzieje się nic złego... teraz czekam do 17 listopada:-)

Witam:-)

jeju dziewczyny jeśli chodzi o spanie to ja rano nie mogę wstać z łożka:no: masakra, zasypiam dopiero gdzieś po 24 (wcześniej nie dam rady), jak nie byłam jeszcze w ciąży to chodziłam spać 2, 3 w nocy:tak: teraz trochę wcześniej ale chciałabym zasnąć już koło 22, 23 ale się nie da:no:
Idę do łóżka i wiercę się jak nie wiem co:wściekła/y:
Dzisiaj synek obudził mnie o 8, dałam mu śniadanko, tata wrócił z pracy, zajął sie Nim a ja poszlam dalej spać:zawstydzona/y: wstałam o 12.
I jestem nieprzytomna dosłownie:-(

butterfly zdrówka:tak:

Ja ogólnie nie lubię mleka a co dopiero cieple z czosnkiem i miodem, fujj.
Mąż jak tak się leczy jak jest chory to nie może się do mnie zblizać zanim ten "zapach" nie wywietrzeje:-D

m@dz1@ witaj w naszym gronie;-)

josevina wydaje mi się, że indywidualna sprawa każdej z nas:tak:
Mnie w pierwszej ciąży niestety bolał brzuch i to bardzo często:-(
Teraz jak na razie tylko czasami go czuję:tak:

reklama
Do góry