reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ruda ja tez tak mam ze nie czuje skurczow... wczoraj na ktg mi wyszl jakies kolo 100 i sie babka dziwila ze nie czuje. ale w sumie na okres tez mnie brzuch nigdymocnonie bolal.
gkvip niezle jaja z mezem!!
avo wspolczuje, moze po prostu inny szpital wez

reklama
od czasu do czasu mam skurcz w macicy cos jakby sciskala sie w piastke i potem odrazu mija. Nie wiem czy dziecko cos naciska czy to moze skurcz przepowiadajacy. Jak to wogole czuc kobietki?

nie zrobilam bo sie okazalo ze mam skore czerwona tam gdzie mi kladla test z kleju i kosmetyczka nie chciala ryzykowac. Masakra a tak sie nastawilam. Zrobila mi henne rzes na pocieszenie buuuuuu
teraz mi wysypalo cala buzie malymi krostkami z ropka wiec wygladam jak ropucha.....moze to henna mnie uczulila. Normalnie nie jestem uczuleniowcem a teraz to jade na rzeczach bez zapachu, koloru, i wogole bez parabenow :cool:
jak urodze to sobie zrobie wtedy rzesy do ziemi

Klusia a ja mam jakies glupie wyrzuty jak mu nie dam czegos porządnego :p

Powiem Wam kochane ze dopiero pierwszy dzien na antybiotyku i lepiej mi sie odksztusza i gorączki nie ma .. chyba cos sie ruszy w koncu i do konca tygodnia bede zdrowa jak rybka :) Mam nadziejeee !! Bo ta choroba mnie wykonczyla juz calkiem...

a co do rzęs.. ja mam mega długie ...ale proste jak druty :/ tak więc do d. :D jak kiedys dostalam tusz do rzęs juz nie pamietam jakiej firmy ale pewnie bardzo drogi podkręcający rzęsy i mialam go ok 2 mies. to wszyscy byli pewni ze mialam dorobione bo dlugie i piekne;p

Ostatnia edycja:
Ruda ja tez tak mam ze nie czuje skurczow... wczoraj na ktg mi wyszl jakies kolo 100 i sie babka dziwila ze nie czuje. ale w sumie na okres tez mnie brzuch nigdymocnonie bolal.
gkvip niezle jaja z mezem!!
avo wspolczuje, moze po prostu inny szpital wez

na 28 dni przed porodem? chyba nie za bardzo- ja mam planowe cc, także na zmianę za późno.

Rysica rodze na Wołoskiej.

Klusia a ja mam jakies glupie wyrzuty jak mu nie dam czegos porządnego :p
No ja tak miałam, ale dziecko moje jest niejadkiem raczej i od jakiegoś czasu przestałam się przejmować, daję mu co jest. Staram się, by miał coś porządnego na obiad, ale np to że usmażę mu kiełbaskę na obiad, to nie zbrodnia, cieszę się, że w ogóle zaczął ją jeść. Ciekawe co będzie w przedszkolu???

AVO ja tez na Wołoskiej!
Mam doświadczenie. Powiem Ci, że opieka mimo wszystko super. To jak zajmowali się moją koleżanką...naprawdę szok. Specjalnie wzywali lekarza z imprezy gdzieś poza Warszawą na operację.
Także jak coś się dzieje jest ok.
Mi się trafił beznadziejny lekarz, ale wszystko szczęśliwie się skończyło.

Klusia a mój Wiktor nie jest raczej wybrednym dzieckiem na szczęście chociaż warzyw nie jada .. chyba że zmielę i po cichu dodam do sosów czy zup :D ale ogólnie to jemu dać kawałek kiełbasy w jedną rękę, bułkę w drugą rękę i jest w siódmym niebie :)

No ja tak miałam, ale dziecko moje jest niejadkiem raczej i od jakiegoś czasu przestałam się przejmować, daję mu co jest. Staram się, by miał coś porządnego na obiad, ale np to że usmażę mu kiełbaskę na obiad, to nie zbrodnia, cieszę się, że w ogóle zaczął ją jeść. Ciekawe co będzie w przedszkolu???

AVO ja tez na Wołoskiej!
Mam doświadczenie. Powiem Ci, że opieka mimo wszystko super. To jak zajmowali się moją koleżanką...naprawdę szok. Specjalnie wzywali lekarza z imprezy gdzieś poza Warszawą na operację.
Także jak coś się dzieje jest ok.
Mi się trafił beznadziejny lekarz, ale wszystko szczęśliwie się skończyło.

a jak się nazywal ten beznadziejny?i Ty rodzisz sn, nie?

reklama
Kamila To zazdroszczę, ale ja też niejadkiem byłam,może we mnie ma;). Mama moja opowiada, że co wizyta u pediatry to jej wstyd było, bo słyszała tylko "niedowaga, czym Pani ją karmi", a wizyty były co miesiąc, bo wiecznie chora. Ale teraz ja lubię zjeść, a siostra moja na wiecznej diecie, nie je nic prócz wszystkiego 0%, zero mięs, pieczywa, makaronów itd od lat...więc może Kubie się odmieni.

AVO Ten beznadziejny to był Bawół (nazwisko samo za siebie mówi). Powiedział, że poród musi trwać i musi boleć. Mój T tak mu pojechał, ze więcej do mnie nie zajrzał.
Ja mam tam swoją dr Papikian, super babka, mam też swoją położną Hanię W.
Trochę znam tam nazwisk, bo spędziłam trochę czasu, poszłam rodzić we wtorek, urodziłam w piątek o 23...
W tym szpitalu miałam tez 2 operacje...

Ja chciałabym sama, mimo że pierwszy skończył się cc, ale jutro się dowiem co z moim posiewem i może nie zdążę wyleczyć tego co tam mam, i może nie będzie wyjścia tylko cc.

Do góry