stokrotka:)
Mama Madzi!
Kamila zdrówka zycze. Mi tez sie raz snil moj synek ale tylko raz. W przedostatnia noc snila mi sie coreczka Agaundpestka spotkalysmy sie na przystanku jakims. tylko ze coreczka miala juz z 1,5 roku mniej wiecej i byla w niebieskiej kurteczce z rózowymi kwiatuszkami a ja nadal bylam w ciazy A tak dla smiechu powiem wam ze ostatniej nocy snilo mi sie ze poplynelismy promem do Szwecjii na wczasy ale jak nadszedl czas powrotu to moj maz stwierdzil ze nie oplkaca sie wracac promem i wrocimy lodka mala lodeczka do domu ah ja to mam te sny...Witam się w ten szary dzien, nadal chora obolała słaba i zmęczona
Snil mi sie dzisiaj moj syn - byl sliczny
Milego dnia zycze!
Aylin trzymam &&&&& za wizyte. Przynies nam dobre wiesci
Gosiaczek ja tez Cie podziwiam. Sama mam 2,5 letnia coreczke i czasami sie martwie jak ja sobie z dwojka poradze, tym bardziej ze to wulkan energii. Podziwiam.
BMR czyli to juz tuz tuz.... o jejku moze naprawde lada moment urodzisz. Trzymam kciuki zeby bylo szybko i bezkomplikacji. Jak rodzilam pierwsza corke to lekarz mi kazal brac po 2 nospy co dwie godziny jak nie pomoze a i tak bedzie bolalo to do szpitala. Poszlam jak mialam skurcze co 5 minut ale nie mialam rozwarcia i trwalo to kurde dobe zanim uprodzilam. Miejmy nadzieje ze u ciebie pojdzie szybciutko, trzyamm &&&&&&&
Agulex jaki fotelik kupiliscie maluszkowi? Ja jeszcze nie mam ale musimy cos kupic i chce zeby to bylo cos nie kosmicznego w cenie a zarazem naprawde bezpieczne i wygodne w uzyciu.
Ostatnia edycja: