reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Ja mam 1, 42 ( normy 1,58-2, 5)
Ruda to mnie pocieszyłaś,ze ty tez tak masz, bo mozę to dosc powszechne w zaawansowanej ciąży.....
a skurcze masz przez magnez ponizej normy...

hmm to ja mam dziwne normy bo mam:
badanie 14.03.2012 - 0.89 (0.77-1.03) -> po tym jak zaczełam łykać magnez
16.02.2012 -0.80 ( te same normy)

dziewczyny podzielcie sie arbuzem,bo mam na niego smaka,ale nie chce mi sie jechac do sklepu - na zakupy wybieram sie w czwartek - jak ja wytrzymam 2 dni bez arbuza :no::szok:

zaraz kolezanka przyjdzie na kawe i ploty - tak wiec milego przedpoludnia

Witam się wtorkowo

MsMickey może córcia po prostu będzie drobna a dolna granica normy to nadal norma, pewnie nie ma się czym niepokoić ale rozumiem cię doskonale że nie daje ci to spokoju więc jedynie pozostaje życzyć spokoju ducha

BMR to już niedługo, trzymam za was kciuki

PaulinaMaria trzymam kciuki za wszystkie wyniki a z tymi 20 tygodniami chyba się nie sprawdza, przynajmniej u mnie, bo według tej zasady powinnam urodzić w ubiegłym tygodniu a my nadal w dwupaku

Kamila zdrówka życzę

Mocno trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i wyniki badań

U mnie ciągle kłucie w podbrzuszu ale nic poza nim się nie dzieje ale zmęczona już tym jestem, tak teraz myślę że może to ze stresu mnie tak kuje

Dobrego dnia kobitki

Witam

Chyba zapowiada sie ładny dzien. Oby juz nie bylo tak zimno jak wczoraj bo moje kurtki na brzuchu sie nie zapinaja.

Dziewczyny łapię doła jak pomysle o tej cesarce. Tak strasznie ją chcialam, a boje sie jak cholera. Nigdy nie mialam zadnej operacji i dlatego mnie to przeraza. I ta swiadomosc ze wiem co mi w tym momencie robia.:no:

Powodzenia na dzisiejszych wizytach

BMR - Dziwne, ze nie zatrzymali Cie w szpitalu, zawsze to jeszcze pare dni dluzej w dwupak

Paulina- trzymam kciuki :)

Kamila- wracaj szybko do zdrowia

A ja mam w piatek sądny dzień. Dowiem sie kiedy cesarka.

Dorota, no widzsz Tobie magnez się wchłania- ja cąły czas biore magnez i dupa blada:(

Ania, ja mialam cc i tez ise boje kolejnej....chciałabym,zeby za 13 dni mała sama chciała wyjsc, chcialabym dostac skurczy, pojechac do spzitala w kórym okaząłaoby się,że mam juz 8 cm rozwarcie, 1 godzina 4 parte i 3300 Natlia się mieści i wyskakuje:)

Ja wąłsnie idę sie ubrać i skoczyć po arbuza i truskawy do warzywniaka:)

Ania, ja mialam cc i tez ise boje kolejnej....chciałabym,zeby za 13 dni mała sama chciała wyjsc, chcialabym dostac skurczy, pojechac do spzitala w kórym okaząłaoby się,że mam juz 8 cm rozwarcie, 1 godzina 4 parte i 3300 Natlia się mieści i wyskakuje:)

Przy takiej wersji to ja tez chce naturalny :)

I zeby to wszystko dzialo sie w dzien, bo w nocy nie mielibysmy co z Wiki zrobic.

reklama
To ja dam Wam przepis na szybki poród a raczej na wywołanie - nie zawodzi !!

2 łyżeczki olejku rycynowego do szklanki soku pomarańczowego - wypić.
W przeciągu 12 godzin na pewno się zacznie poród !! Przedtem naturalne przeczyszczenie w postaci biegunki ( przynajmniej lewatywy nie trzeba będzie robić ) :)) Polecam tym które chcą rodzić SN :p

Do góry