reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Polaa wspolczuje i tule. Mam nadzieje, ze wszystko sie szybko wyjasni.

Dzisiaj dostarczyli mi lozeczko, juz nie moge doczekac sie skladania. Szkoda, ze sama nie potrafie tego zrobic :/ Poza tym odwiedzila mnie kolezanka z mala, 2 miesieczna Maja. Malenka to po prostu zlote dziecko. Caly czas spi, malo placze, kolek nie ma. Tez tak chceee.

reklama
Hej :happy:

Uroczyście oznajmiam, że remont sypialni zakończony :-p

Jeszcze tylko drobne dodatki i .. moje mieszkanie zaczyna znowu wyglądać jak moje, a nie jak pobojowisko ;-)

Lecę poczytać, co u Was

polaa - tule mocno:tak:, wszystko sie ulozy, po deszczu zawsze swieci slonce i u ciebie tez tak bedzie. Trzymaj sie kochana:tak:

hatszept - zaciskaj kolanka, kciukaski zaciskamy.

Iwtki - gratki z owocnego remonciku

Iwon - gratuluję zakończenia remontu. Wiem co mówię i pamietam jak sie cieszyłam, gdy u mnie suę skończył :-). Ulga jak nie wiem co.

hatszept - trzymaj się dzielnie w całości jeszcze trochę. Kciuki za polepszenie przepływów trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&.

pola
- nie pytam co szię dzieje, bo to nie ważne, ważne aby problemy szybko minęły i tego życzę z całego serducha. Mocno przytulam w chwilach smutku.

Ja właśnie przed chwilą zamówiłam łóżeczko z materacem i zaraz zamierzam zakupić prześcieradełka do niego i do wózka i materacyk też do wózka. I w związku z tym mam pytanie - jak materac jest 120x60 to bierzecie prześcieradła też 120x60 czy te większe 140x70 co by większy zapas był?
Na swoje łózko sypialniane biorę zawsze większe no ale dorosly człowiek bardziej się wierci niż taki brzdąc.

mlodak ja kupiłam prześcieradło 60/120 i jest ok, te drugie są na większe materace.A co do materacy na duże łóżka to zależy od firmy ja kupuję z Matexa i oni dają duży zapas na materac. Także jak materac jest 160/200 to takie kupuje,ale wiem,że z innej firmy byłoby za małe.
Pola dużo siły kochana i oby wszystko Ci się ułożyło szybciutko....

mlodak - jak mam 120/60 materacyk i takie same przescieradelka kupilam i sa ok:tak:, mowie o tych na gumce.

mlodak ja kupiłam prześcieradło 60/120 i jest ok, te drugie są na większe materace.A co do materacy na duże łóżka to zależy od firmy ja kupuję z Matexa i oni dają duży zapas na materac. Także jak materac jest 160/200 to takie kupuje,ale wiem,że z innej firmy byłoby za małe.
Pola dużo siły kochana i oby wszystko Ci się ułożyło szybciutko....

Dzięki za info. W takim razie ja też zamawiam te 120x60.

milego wieczoru zycze i zaciskajcie nozki,bo faktycznie idzie okres burzowy,a wtedy roznie byc moze....
Polaa sciskam mocno!!!Wszystko sie ulozy,a Wy dacie rade!!!

kochaniutkie jak to jest z tym obnizaniem brzucha po czym to poznac ze sie obnizyl? przez chwile mialam takie wrazenie a teraz sama juz nie wiem. W ten weekend pakuje dwie torby: dzidziusiowa i moja plus dla meza kilka drobiazgow aha no i upominek dla poloznej :-p

noce znosze coraz gorzej bo jak nie urok to sraczka, a to dziecko mnie okopuje ze je gniote a to siku, a to mi ciezko, a to goraco i tak w kolko

ale co tam....
dzis pierwszy dzien lata w irlandii czyli 10stopni plus leje od rana do nocy :tak:

reklama
kochaniutkie jak to jest z tym obnizaniem brzucha po czym to poznac ze sie obnizyl? przez chwile mialam takie wrazenie a teraz sama juz nie wiem. W ten weekend pakuje dwie torby: dzidziusiowa i moja plus dla meza kilka drobiazgow aha no i upominek dla poloznej :-p

noce znosze coraz gorzej bo jak nie urok to sraczka, a to dziecko mnie okopuje ze je gniote a to siku, a to mi ciezko, a to goraco i tak w kolko

ale co tam....
dzis pierwszy dzien lata w irlandii czyli 10stopni plus leje od rana do nocy :tak:

To widać na gołe oko, że się brzuch obniżył a tak w ogole od tego momentu lepiej się oddycha, bo dzidzia nie uciska już tak przepony ;-)

Do góry