reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

avo - cofnełam sie kilka stronek i musze Ci podzekowac za zainteresowanie i napisze Ci ze czesto mnie net zrzuca i nie ge wejsc - stad moja rzadka frekwencja. Mam numery pospisywane i jakby tylko mi mały sie pchac na swiat zaczał to dam znac napewno!!!!
Co do mojego puchniecia to chce isc o gina z instytutu,tylko nie koniecznie chce wydawac 400zł wiec rozgladam sie do kogo i gdzie poki co ;)
Moze ja schizuje z tym puchnieciem, ale po tym co rzeszłam to sie boje ;//

Kamila - co do Twoich snow porodow krwi itp to mysle poprostu ze najnormalniej w swiecie sie nakreciłas ;)) To pewnie jakies nerwowe albo poprostu sie doczekac nie mozesz ;) Patrzac na Twoja linijke to wiesz moze to byc dzis czy jutro a moze za 5tyg wiec ciesz sie spokojem ;))

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :) dziś znowu piękne słonko :) wczoraj spędziliśmy dzień na działce i tak się spiekłam, ze dziś daruję sobie działkę, a zabiorę siostrzeńca na lody i do rynku :).

Zycze wszystkim zdrówka i trzymania się jeszcze w komplecie!!!

mismckey - ja sama po gestozie jestem wiec wiesz ;) juz brdziej przewrazliwiona pod tym wzgledem byc nie moge niz jestem ;)
poki co przygladam sie sobie, jak zacznie sie rozkrecac to nie czekam tylko biore torbe w bagaznik i jade do szpitala

kurcze nie mieszcze nog w buty ;///

Ja się budze to mam tak ręce i stopy od spodu spuchnięte, ze ledwo idę :/ ostatnio mi kwiatki w balerinkach pękły :( tak mi noga napuchła, a sandały które były za luźne ledwo wkładam, ale pocieszenie, ze jeszcze tylko pare tyg..... no i szczęście, ze rodzimy maj- czerwiec, a nie pod koniec lata.

staram sie omijac slonce szerokim łukiem bo mam na nie koszmarne uczulenie..:(

snilo im sie dzisiaj w nocy ze ViolaPop urodzila.

zaraz padne z tego bolu ;(((((((((((((((((((((((((

Oj Kamila żebyś nie wykrakała. Ja dziś w nocy budziłam się co chwilę z bólem brzucha jak na @ tylko mocniejszym. Od rana jest spokój,zobaczymy co będzie dalej:)

Miłej niedzieli:)

Ja się budze to mam tak ręce i stopy od spodu spuchnięte, ze ledwo idę :/ ostatnio mi kwiatki w balerinkach pękły :( tak mi noga napuchła, a sandały które były za luźne ledwo wkładam, ale pocieszenie, ze jeszcze tylko pare tyg..... no i szczęście, ze rodzimy maj- czerwiec, a nie pod koniec lata.

noooooo !!!

moja kumpela ma termin na koniec sierpnia ;///

avo - u nas ktg jest na izbie przyjec połzniczej i jet tam całodobowa mozliwos wejscia.. nawet o 21 moze przejdz sie z ciekawosci - nie zaszkodzi.. Wiesz kieruj sie czujem wiesz ze my mamy teraz intuicje i nocha a ktg niezaszkodzi napewno wiec moze ze 3 wieczory z rzedu mogłabys ie pokontrolowac..

aleeeeeeeeeez słonce atauje z okna ;))

wczoraj opaliłam dekolt i rece, szkoda troche ze nie nogi i duupe ale dobre i to ;))

u mnie nie ma tak.....dwa ja jestem panikara z natury, wiec inticją sie nie kieruję, bo codzinnie bym była na IP:) hahahahahaahah.....wiem,ze jak przyjade teraz w majówke o 21 to mnie zostawią tam.....ale w usmie no kurczę mała zachwouje się normlanie, gdybym nie miala detektora w tym momencie byłabym szczesliwa. Po cholere głupia słuchałam serducha jak mała baraszkowała za dziesięciu:(Tego się powinno uzywac tylko wtedy , gdy się ruchów nie czuje.

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny nie wygłupiajcie się z tymi wcześniejszymi porodami

mój m wraca do PL dopiero 1 czerwca i do tego czasu muszę zostać w dwupaku, a boję się, bo 37tydz zaczyna mi się 29 maja:szok:
pewnie sobie wkręcam, ale mnie się cały czas wydaje, że urodzę miesiąc wcześniej, a to przez to, że na samiutkim początku ciąży zaświtała mi myśl "a co jeśli to jest ciąża z poprzedniego cyklu" i tak to do mnie wraca ta myśl jak bumerang teraz i nie umiem się jej pozbyć

Do góry