buziak
Fanka BB :)
avo - cofnełam sie kilka stronek i musze Ci podzekowac za zainteresowanie i napisze Ci ze czesto mnie net zrzuca i nie ge wejsc - stad moja rzadka frekwencja. Mam numery pospisywane i jakby tylko mi mały sie pchac na swiat zaczał to dam znac napewno!!!!
Co do mojego puchniecia to chce isc o gina z instytutu,tylko nie koniecznie chce wydawac 400zł wiec rozgladam sie do kogo i gdzie poki co
Moze ja schizuje z tym puchnieciem, ale po tym co rzeszłam to sie boje ;//
Kamila - co do Twoich snow porodow krwi itp to mysle poprostu ze najnormalniej w swiecie sie nakreciłas ) To pewnie jakies nerwowe albo poprostu sie doczekac nie mozesz Patrzac na Twoja linijke to wiesz moze to byc dzis czy jutro a moze za 5tyg wiec ciesz sie spokojem )
Co do mojego puchniecia to chce isc o gina z instytutu,tylko nie koniecznie chce wydawac 400zł wiec rozgladam sie do kogo i gdzie poki co
Moze ja schizuje z tym puchnieciem, ale po tym co rzeszłam to sie boje ;//
Kamila - co do Twoich snow porodow krwi itp to mysle poprostu ze najnormalniej w swiecie sie nakreciłas ) To pewnie jakies nerwowe albo poprostu sie doczekac nie mozesz Patrzac na Twoja linijke to wiesz moze to byc dzis czy jutro a moze za 5tyg wiec ciesz sie spokojem )
Ostatnia edycja: