reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
A ja dzisiaj wczesna pobudka. Malej wczoraj przy wieczirnych mega szlenstwach znowu przez chwile serce bilo 180 - wiec nie jest to ponylka. Jesli i dzisiaj tak bedzie to jutro pijade na Ip.

A ja mam za soba tylko jedna godzine snu z dzisiejszej nocy.... :( :angry: nie mam juz sil i ledwo patrze na oczy, tak mnie pół buzi napiernicza ze nawet na dobra sprawe prochy nie pomagaja. niewiem nadal czy boli mnie zab czy co do cholery ale wytrzymac juz nie moge. dzwonilam w nocy na pogotowie dentystyczne ale nikt nie odbieral wiec slabe pogotowie. :wściekła/y: mam jeden zab do usuniecia ale on mnie nigdy nie bolal i tak sobie odwlekalam w czasie a dzis i wczoraj to niewiem czy boli mnie ten czy nastepny a tez bol czasami czuje jakby promieniowal do gornej szczeki, czy to mozliwe? czekam do 8 i dzwonie gdzie indziej bo jak tak dalej pojdzie to sie wykoncze... najgorsze jest to ze ja nigdy nie mioalam usunietego zeba i troche sie boje ale kit najwazniejsze zeby pomoglo. niewiem tez czy poczuje ulge od razu czy to bedzie mnie pozniej dalej bolalo poki sie rana nie zagoi....:sad:

Dziewczyny jak wlaczyc widok forum na komórce bo jakos to wylaczylam a teraz nie wiem jak to odkręcić . Mój kamil kaszle jak szalony znowu go pozbiera wrr miłego dnia

A ja dzisiaj wczesna pobudka. Malej wczoraj przy wieczirnych mega szlenstwach znowu przez chwile serce bilo 180 - wiec nie jest to ponylka. Jesli i dzisiaj tak bedzie to jutro pijade na Ip.

oby to była awaria sprzetu !!! Trzymam kciuki zeby było ok! jesn napewno!!!!

My wczoraj pieeeeeknie dzien spedzilismy ;)
Ciepełko super, momentami az za ciepło.. dzieciaki biegały całe czarne, ja sie grzałam na słoneczku i grill w tle ;))
karkoweczka zalicznaa.. mniam

Co do puchniecia to łapy,całe stopy z rana twarz.. Cisniene wczoraj mierzyłam - ksiazkowe!! W tym tyg zrobie jeszcze mocz ale czuje ze to nic nie da ;//

Miłej niedzieli i duuuuzo leniuchowania!!!
A i zdrowka potrzebujacym!!!

Co d owyprawek to kupiam 2koszule i mam wszystko
oprocz szlafroka -

to dla mnie
szampon, pasta do zebow, balsam bl bla bla - kosmetyki wszystkie
3koszule nocne
klapki
bielizna
wkłady/podpaski/wkł laktacyjne
reczniki

cos jeszcze proponujecie??????

dla małego

ciuszki w roznych rozmiarach
niedrapki
czapeczki
recznik
pieluchy
chusteczki
kosmetykow nie musze
kocyk
2rozki
dresy jakby byłlo zimno na wyjscie
pieluchy tetrowo flanelowe
fotelik

wsio???????

Ostatnia edycja:
Buziak, to nie jest pomyłka- mała ma takie tetno na 200% podczas wieczornych mega szalenstw. W necie poczytałam to rózne opinie znalazłam. wiele osób twierdzi,że 120-160 to ponoc normalne tętno od spania do niewielkich ruchów, natomiast sa tez akceleracje- skoki tętna podczas intensywnych ruchów(nawet do 200) i podobno jets to ok. Inne opinie trzymają się ciasno ram 120-160.

Cieszę się,ze sie odezwaąls, bo trochę się martwiłam.

Gdybym nawet jezdziła na KTg to i tka by było ok, bo szalnstwa najwieksze zaczyanają sie koło 21. Do tej godziny tętno jest do 150, a najcześciej 130-140. U gina zawsze 140. Na usg zawsze 140. A kto ma detektory tętna i mierzy dziecku po 3 razy dzinnie.Niewiele osób....

Ostatnia edycja:
avo - u nas ktg jest na izbie przyjec połzniczej i jet tam całodobowa mozliwos wejscia.. nawet o 21 moze przejdz sie z ciekawosci - nie zaszkodzi.. Wiesz kieruj sie czujem wiesz ze my mamy teraz intuicje i nocha a ktg niezaszkodzi napewno wiec moze ze 3 wieczory z rzedu mogłabys ie pokontrolowac..

aleeeeeeeeeez słonce atauje z okna ;))

wczoraj opaliłam dekolt i rece, szkoda troche ze nie nogi i duupe ale dobre i to ;))

reklama
Witam!

ciemny rudy - hihi :)
koniecznie wstaw aktualną fotkę :)

dorota wydaje mi się, że twoj synek dalej jest główką w dół ułożony, mam nadzieję, że USG to potwierdzi, oby udało ci się jak najszybciej je zrobić

Avo oby i u Ciebie wszystko wyszło OK &&&&&&&&

(Wy za mnie mam nadzieje tez troszeczke:p)
oczywiście:tak::tak:
niewiem tez czy poczuje ulge od razu czy to bedzie mnie pozniej dalej bolalo poki sie rana nie zagoi....:sad:

po wyrwaniu ósemki poczułam od razu niesamowitą ulgę, ale fakt dziwnie było mieć taką wielką dziurę ;-)

dzisiaj zabieram psy nad staw, bo znowu zapowiada się upalny dzień, sama bym z chęcią się wykapała, ale chora jeszcze jestem, a woda raczej za zimna

Do góry