Witam i ja
Dzieki kochane za troske
Jak wiecie wczoraj bylam w szkole syna bo mi go pobili
no i.......
Tak mnie tam wku...li a szczegolnie wicedyrektor ktory rozmawial ze mna jak z debilem ( a ze bylo rano i mialam ciezka noc to bylam w czapecce z daszkiem, w dresach, nieumalowana i prawde mowiac wygladalam jak mlodego starsza siostra;-)). Ten palant wogole mnie nie sluchal a do tego lekcewazyl
Oczywiscie zazadalam usuniecia ze szkoly tego chlopaka ktory pobil mojego syna a on mi na to ze 3dniowe zawieszenie w szkole to wystarczajaca kara
. Wiec nie wiele myslac poszlam na policje i zglosilam to pobicie. 2godz pozniej mialam tel ze szkoly z prosba o kolejne spotkanie wiec poszlam ale tym razem juz z ulozonymi wlosami, pyszczek byl pomalowany, oko na maroko no i odpowiedni stroj;-). Wchodze do szkoly podchdze do tego ku...sa dyrektora a on do mnie ze ja nie jestem mama mlodego
bo on poznal jego mame dzis rano i to napewno nie jestem ja
. Facet tak szedl w zaparte ze musialam dzwonic do mlodego aby przyniusl mi z domu moje dokumenty
. Gdy to juz sie wyjasnilo to nagle ten ku..as zaczal sie do mnie przymilac
i czarowac o i powiedzial ze stanowisko szkoly w sprawie pobicia sie zmienilo tzn. okazalo sie ze mlodziez ktora to zdazenie widziala zeznala ze bylo to pobicie na tle rasistowskim
i ze sprawce bedzie usuniety ze szkoly
.
Takze kobitki mialam wczoraj dzien pelen wrazen
i nerwy mialam ogromne . Dobrze ze mlody czuje sie lepiej i jego glowa tez. Teraz tylko czekamy na informacje z policji.
Kciukaski za wszystkie wizyty.
gosiaczek - super ze wizyta owocna