Dawno mnie tu o świcie nie było
zajadam jabłko z paluszkami i spać nie mogę
wczoraj się fatalnie czułam zatykało mnie i nie wiem czy młody mi coś uciska czy co, teraz odrobine lepiej, ale nie mogę leżeć, bo powietrza mi brak.
Aga, mnie tez tak zatyka po jedzeniu, wlasciwie od 15, to powinnam nic nie jeść i mało nawet pić, zeby dobrze spała. Dzisiaj w nocy to miałam maskarę, nie dosć,ze mnei przyduszalo to jakby powietrza brakowałow sypialni.Ja poza ciąża mam refluks zołądkowy i tak mi się w ciazy to cholerstwo objawia - przyduszaniem.
Hejka. My już od paru godzin n a nogach. Pogoda znów piękna więc jestem zadowolona.
Od paru dni wcale nie mam apetytu a jak coś zjem to później ciężko mi na żołądku ...
Tak więc na śniadanie kawa z mlekiem.
jak juz pisałam Adze- mnie tez przydusza po jedzeniu i wywala brzuchol, ale nie wyobrażam sobie zjedzenia na śniadanie tylko kawy z mlekiem. Ja rano jem dużo, 2 kanapki co najmniej, banan, serek biały, borówki amerykańskie itd.
Avo czyli od czego niby to puchniecie miałas???
Jak mierze cisnienie to mam 120/70 czyli ksiazkowo, białka brak (jakes 2tyg tmu). Njbardziej niepokoja mnie te dołki nawet na brzuchu ....
Poza tym codz niewyspana cały czas, duzo sikam, plecy bola mnie 3dzien jakby mi ktos nóż sadzał - zyc nie umierac
))
Ide dzis po reszte wuyprawki,słoneczko przepieknie zaglada w okna od rana
)
Buziak - no w ciąży się puchnie i te dołki wiele kobiet ma- niektóre to mają zamist nóg poduszeczki
Ja tak nie puchnę- u mnie postronna osoba powiedział by,ze mam po prostu potężniejsze nogi, stopy i kostki, a ja normlanie stopy i kostki mam filigranowe. Mnie u Ciebie martwi to puchnięcie brzucha najbardziej, bo to mi się kojarzy tylko z ostrą niewydolnością serca, aczkowliek tak jak pisałam wczęsniej kobiety w ciązy maja objawy niewydolnosci serca- serce powieksza się, puchną, odczuwaja duszności, męczą się szybciej i mają zadyszki. Zrób mocz- bardzo Cię proszę. A jak sie poza tym czujesz? Nie męczysz sie jakoś mega szybko, mozesz leżeć płasko na wznak?
Ale dzisiaj pogoda
Ja znou wybieram się na parogodzinny spacer. O dziwo nie mam zadyszek i mi dobrze jak chodzę, gorzej jak leżę zwąłszcz apo jedzeniu. Tylko rano przed jedzeniem moge leżęc na wznak
Gratuluję udanych wizyt. Te nasze dzieciaki coraz większe
Za dzisiejsze wizyty trzymam kciuki