Hej
dokladnie !!! jak czegos zapomne a juz leze to blagam meza zeby wstal i mi podal :-) komedia :-)
Josie u mnie identycznie! Wczoraj nawet się wkurzyłam na męża, że dzwonił do drzwi zamiast sobie otworzyć kluczem i musiałam się z kanapy zrywać ;-)
Zaczynam wykorzystywać moich chłopaków na maksa (tego młodszego też ;-)), niestety dziecię moje przechodzące okres buntu 6,5 latka nie bardzo jest z tego zadowolone. Ile razy ostatnio usłyszałam: mamo, czy Ty jesteś księżniczką?
Dlatego teraz muszę go bardzo, bardzo grzecznie prosić i chwalić, że mi "usługuje" ;-)
A ja troche przestraszona jestem, zauwazylam, ze brzuchol sie obnizyl ale to pol biedy, takie jakies dziwne skurcze, latam siku co po chwile i czuje jak mi na pecherz Maly naciska ale to az boli a wczesniej tak nie bylo, dziwnie sie z tym czuje. pewnie panikuje ale troche przerazona jestem bo co che wstac to skurcz lapie
Polaa mi się też obniżył i wiele osób to zauważyło, ale gin na badaniu powiedział, że all ok więc nie panikuję. MNie mały też naciska na pęcherz, czasem tak zapiecze, że mam wrażenie, że znowu zapalenie pęcherza wraca. Na szczęście to tylko jego ucisk. No i skurcze mam bardzo często, w zasadzie codziennie, ale te bezbolesne..
Czy ktorąs ogląda porodówkę?Maskara dzisiaj, aż chyba jednka ciesze sie na cc
AVO Ja oglądam i też jestem przerażona po niektórych odcinkach
Stąd te moje ciągłe pytania o znieczulenie itp.
od jutro upały więc zamierzam całę dnie spędzać na działce
Zazdroszczę, ja w pracy
Za to działka cały przyszły tydzień, bo ma być ciepło
Waris życzę szybkiego powrotu do formy
Dziewczyny, które już rodziły - czy zapisujecie się do szkoły rodzenia? Ja się zastanawiałam, ale w sumie mam już jeden poród za sobą, a w SR dużo jest też zajęć z pielęgnacji, oznak porodu itp. i chyba też trochę z lenistwa odpuściłam sobie ten temat, nie mam motywacji. Jak z Wami?
Jeśli chodzi o
kartę ciążową, to ja swoją też mam w domu, nie zabrali mi w szpitalu.