reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
witajcie środowo - tak Tialana, dziś środa, u nas ciężarne "obsługiwane są" w środy,

Dziękuję za trzymanie kciuków.
Wizyta w porządku, moje ciśnienie dobre, tętno maluszka też.... tylko maluszek jest dość nisko, więc może teściowa przed wylotem do kraju doczeka sie wnuka czy wnuczki.
Za 2 tyg. USG to podglądniemy dokładnie jak nisko jest (o ile zdążymy).

mlodak - cieszę się, że Ci rąk nie zmasakrowali tym razem

Życzę powodzenia i samych dobrych wiadomości innym wizytującym dzisiaj.

Witam,

jaka beznadziejna pogoda:wściekła/y: deszcze od rana pada cały czas.
Kuba ubral kalosze, kaptur na glowe i oczywiscie chce isć na spacer.
Teraz zly na mnie, ze nigdzie nie idziemy:sorry2:

zaza ok, juz nie panikuje w takim razie;-)
Ale taK jak pisze Kamila czasami mam wrażenie, że mi Maly wszystko tam poprzebija:szok: a naprawde boli momentami:-(

Waris 3mam za Was kciuki:tak:

katrina u nas też w srody:-) ja mam za dwa tyg. wizytę.
Super, ze u Ciebie wszystko ok:tak:

trzymam kciuki za resztę co dzisiaj maja wizyty;-)

witajcie środowo - tak Tialana, dziś środa, u nas ciężarne "obsługiwane są" w środy,

Dziękuję za trzymanie kciuków.
Wizyta w porządku, moje ciśnienie dobre, tętno maluszka też.... tylko maluszek jest dość nisko, więc może teściowa przed wylotem do kraju doczeka sie wnuka czy wnuczki.
Za 2 tyg. USG to podglądniemy dokładnie jak nisko jest (o ile zdążymy).
No co Wy, dziewczyny?! Już się w kolejce do porodu ustawiacie?! A przede mną jeszcze ze dwa miesiące :sorry2:

macku nic sie nie martw, ja mam mniej wiecej tak jak Ty termin, dzien wczesniej z tego co widze, wiec poczekam razem z Tobą;-)

Aylin super wiadomości :-)

mlodak ciesze się że ci krzywdy nie zrobili :tak:

buziak my kiedyś mieliśmy problem z netem, wkurzyłam się i powiedziałam dostawcy że nie zapłacę za dany miesiąc ponieważ internetu praktycznie nie było i zastanawiam się nad dociekaniem praw konsumenta skoro płaci się za usługę a nie można z niej korzystać i okazało się jakimś cudem że internet tego samego dnia zaczął śmigać bez problemowo, czasem wystarczy postraszyć ;-)

katrina115 dzięki ci dobra kobieto, gdyby nie ty to pewnie żyłabym do wieczora w nieświadomości jaki mamy dzień :-D
Ciesze się z udanej wizyty, teściowa pewnie by była bardzo szczęśliwa gdyby zdążyła się zapoznać z wnukiem/ wnuczką :tak:

Witam i ja w ten pochmurny dzionek.
Waris - trzymaj sie i kolanka zaciskaj:tak:
Aylin, katrina - gratki z udanej wizyty:-)
Macku, polaa - mi tez jeszcze sporo czasu zostalo takze jestem z wami:-D.

U nas ok, pogoda do dupy przez co nic sie nie chce. To ciagle lezakowanie mnie juz dobija:-(.
Kciukasy za wszystki dzisiejsze wizyty

maćku - 2 tyg. w tę czy w tę stronę to taka norma, więc jakby tak nie za 5 tyg., tylko np. za 3 sie urodziło, to będzie terminowo. Choć jedno wtedy nie będzie "przeterminowane".

reklama
maćku ja też z toba poczekam termin mam 3 dni po tobie

Na mojej wizycie ok. Sprawdzone cisnienie moje i tętno maluszka i jest ok, nastepna wizyta 14 maja

Do góry