reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
no wlasnie w kazdym szpitalu jest inaczej ...
December ja 2 lata temu rodzilam corke i mam karte ciazy. nawet sobie prownuje od czasu do czasu jak przebiega ta ciaza w porownaniu z tamta.
Aylin az tak przygotowujecie sie do nadejscia niemowlaka kapiac plastikowego? u nas pierwsza kapiel wykonal tata poniewaz ja bylam w szoku poporodowym taka bylam szczesliwa ze mam wsparcie w moim mezu ze glowa mala....potem jak juz ogarnelam temat to poszlo. teraz jestem drugi raz w ciazy i wiadomo juz inaczej podchodze i do porodu i do dziecka i wogole... nie mam takich emocji jak przy pierwszej ciazy
W ramach zajec na szkole rodzenia ucza kompac plastikowego. Raczej zywego by nam nie dali
A w sprawie kart ciazy - u nas połozna mówiła ze trzeba sie upomniec to oddają a sobie zostawiają ksero.
niezapominajka123
Fanka BB :)
Witam się dziewczynki
Ja jak zwykle wpadłam was poczytać a nie mam zupełnie weny co napisać..
Waris trzymam kciiuki;& najważniejsze że jesteś pod opieką specjalistów
Ja czuję się generalnie trochę lepiej,, ale przyznam szczerze, że zupełnie nic nie robię tylko leżę. Ogólnie to ja panikara jestem straszna, dlatego całymi dniami roztłumaczam małemu, żeby się przekręcił do porodu naturalnego Mam nadzieję, że posłucha mamusi.
Generalnie czuję go ciągle bardzo nisko, czasem aż się boję, że go zgniotę.Mam też wrażenie, że chudnę i że brzuch się zmniejsza...
Najlepiej zrobię jak nie będę Was dzisiaj zamęczała swoimi obawami...
Trzymajcie się mamusie;*
AAAA Kamilko twój Wiktor mi się dzisiaj śnił
Ja jak zwykle wpadłam was poczytać a nie mam zupełnie weny co napisać..
Waris trzymam kciiuki;& najważniejsze że jesteś pod opieką specjalistów
Ja czuję się generalnie trochę lepiej,, ale przyznam szczerze, że zupełnie nic nie robię tylko leżę. Ogólnie to ja panikara jestem straszna, dlatego całymi dniami roztłumaczam małemu, żeby się przekręcił do porodu naturalnego Mam nadzieję, że posłucha mamusi.
Generalnie czuję go ciągle bardzo nisko, czasem aż się boję, że go zgniotę.Mam też wrażenie, że chudnę i że brzuch się zmniejsza...
Najlepiej zrobię jak nie będę Was dzisiaj zamęczała swoimi obawami...
Trzymajcie się mamusie;*
AAAA Kamilko twój Wiktor mi się dzisiaj śnił
stokrotka:)
Mama Madzi!
Ile kosztuje taka szkola rodzenia? Ciekawa jestem czy zabieraja te karty ciazy we Wrocławiu, wczesniej rodzilam w Mińsku Maz. i tam napewno oddaja.
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
niezapominajka mój Wiktor? oh Ty Moze jakies szczegóły ) ?
Powodzenia na dzisiejszych wizytach.
Wasze kciuki się przydały - wyjątkowo łądnie pobrano mi krew, nawet śladu ukłucia nie ma i nic nie czułam. Żeby tylko jeszcze wyniki były ok to będę szczęśliwa.
U mnie kolejny dzień ciągniecia brzucha. To nawet nie jest ból tylko mam wrażenie, że od spodu wszystko mi się rozciąga dzisiaj. Bardzo dziwne uczucie. No i kłują jajniki jak diabli, a jak mały jeszcze mnie czasami trzepnie gdzieś tam to nawet potrafię krzyknąć i łzy w oczach stają momentalnie.
Wasze kciuki się przydały - wyjątkowo łądnie pobrano mi krew, nawet śladu ukłucia nie ma i nic nie czułam. Żeby tylko jeszcze wyniki były ok to będę szczęśliwa.
U mnie kolejny dzień ciągniecia brzucha. To nawet nie jest ból tylko mam wrażenie, że od spodu wszystko mi się rozciąga dzisiaj. Bardzo dziwne uczucie. No i kłują jajniki jak diabli, a jak mały jeszcze mnie czasami trzepnie gdzieś tam to nawet potrafię krzyknąć i łzy w oczach stają momentalnie.
reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Powodzenia na dzisiejszych wizytach.
To dobrze, że kciuki się przydały - przecież o to właśnie chodziło ))