no to 34 leci jak nic.....
Według lekarzy to 33 tydz. i 3 dni! Oni nie biorą pod uwagę tygodni rozpoczętych tylko pełne!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to 34 leci jak nic.....
Witam porannie,
Waris- trzymam kciuki by wszystko było OK. Oby jak najdłużej w dwupaku&&&&&&&
Dziewczyny nawet nie mówcie nic o porodach teraz bo ja mam jeszcze 2 razy do pokonania drogę na studia, a to 160km w jedną stronę. Jadę w ten weekend i następną niedzielę. Jak zacznę tam rodzić to zamierzam szybko wracać do domu bo jak poród trwa 10-20 godzin to chyba zdążę... M oczywiście jeździ ze mną jako mój szofer już od początku roku
Miłego dnia- ja znowu zabieram się za pisanie pracy, życzę wszystkim udanych wizyt.
Według lekarzy to 33 tydz. i 3 dni! Oni nie biorą pod uwagę tygodni rozpoczętych tylko pełne!