reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

hej

u mnie awaria - mam jelitówkę, biegunka przeszła, ale męczę się z wymiotami... mam nadzieję, że obędzie się bez lekarza i kupy lekarstw, ale nie wiem co jeść, żeby nie wymiotować?? czy może lepiej zrobić głodówkę i pić samą wodę dzisiaj?

przepraszam, że tylko o sobie, zaraz was nadrobię :)

reklama
hej

u mnie awaria - mam jelitówkę, biegunka przeszła, ale męczę się z wymiotami... mam nadzieję, że obędzie się bez lekarza i kupy lekarstw, ale nie wiem co jeść, żeby nie wymiotować?? czy może lepiej zrobić głodówkę i pić samą wodę dzisiaj?

życzę zdrówka!

Waris my mamy fotelik bo kupiliśmy razem z wózkiem, a gdyby nie mój sen w którym zastanawiamy się pod szpitalem z dzieckiem na rękach o co chodzi z tym fotelikiem to też by mi to do głowy nie przyszło żeby uczyć się go montować ;-)

KamilaLublin ja właśnie skończyłam myć nasze łóżeczko, może go dziś wieczorem skręcimy :-)

zaza26 szybkiego powrotu do formy życzę

Rruurrkkaa super wiadomości :-)

Skończyłam sprzątać strych, wyszorowałam łóżeczko dla małej, teraz jeszcze trzeba mężczyzn do przemeblowania zaprzęgnąć i znowu będziemy do przodu :-)

Zmykam obiad robić, dziś dorszyk :-)

przeczytałam, ale tak po płotkach, idę zaraz spac, zjadłam rosołek z kaszą, bo nie mam ryżu, mam nadzieję, że nie bedzie z tego wielkiej rewolucji

nanulika super rośniecie :-)

Dzis w sr kolezanka mowi: oj, to ty masz lozysko na przedniej scianie? No to ze tyle dotrwala to niezle bo z z przednich sa czeste poronienia... No i humor spieprzony:-(
bzdura, nie ma znaczenia na której ścianie jest łożysko, także się nie przejmuj

magnii kciuki za wizytę&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

rurrka super wieści!

witajcie wtorkowo

Dziś wizyta w toalecie wypadła mi nie między 4 a 5 tylko o 6-tej i nie mogłam potem zasnąć (na dworze jasno, to spać się nie chce), trochę się powierciłam i jakoś do 8 czas zleciał. Współczuję serdecznie tym, które codziennie rano maja takie jazdy.

Witam,

stokrotka moj tez ma dwa lata i 5 msc:tak: i czasami mam dość:zawstydzona/y:
Pokazuje kto rzadzi w domu:-D ogolnie nie mogę narzekać, bo ladnie spi, ladnie je i slucha ale przyjdzie dzien, ze nie wiem co robic bo tak wymysla:szok: i wszystko jest wtedy na nie...trzeba jakos przezyc:-)

rurka super, ze jestescie w domu:tak:

Paulina spokojnie, jeszcze mamy czas;-) odpoczywaj :)

i nie wiem co jeszcze mialam napisać:zawstydzona/y:
Napisze tylko tyle, ze mam taki humor ze szkoda gadać i nie bede Wam smucić:-( odechcialo mi się wszystko, przebeczalam całą noc, cale do poludnia i nie wiem co ze soba zrobić:no::zawstydzona/y: jestem zalamana, jak dojde do siebie to sie odezwe...'3majcie sie dzielnie w dwupakach jeszcze:-)

Zaza zdrówka!
My dziś mamy dzień dziwny! Euforia na przemian ze spadkiem formy. Brzuch znów się napina, a dodatkowo jak wzięłam aspargin to aż gwiazdki miałam przed oczami - tak mnie żołądek bolał!!! Nie mogę tego cholerstwa brać - to już była kolejna próba i zawsze jest tak samo! Trudno! Co ja mogę - do gina nie polecę tylko po to by mu powiedzieć, że nie mogę go brać!:angry:
Będę więcej leżeć i może na samej no spie dotrwamy!
Ja łóżeczko mam już w sypialni - złożone bo w całości w sobotę od siostry mej przewieźliśmy. Myć je i ubierać będę po długim weekendzie - bo inaczej się zakurzy do przewidywanego terminu :-)

Tialana ja mam zamiar ćwiczyć zapinanie fotelika w przyszłym tygodniu - jeśli się nigdy tego nie robiło to z maluchem w środku pod szpitalem może być trudno - zwłaszcza jeśli Mały będzie płakał, a deszcz będzie padał. Dlatego lepiej to poćwiczyć bez Dziecka :tak:

Mały chyba znów urósł bo czuję jakby brzuch miał mi zraz pęknąć - zwłaszcza jak stoję. Aaaa i Mój Syn ma czasem nawet dwa razy dziennie czkawkę :confused2:

Do miłego!

gdzie jest mój stelaż do baldachimu????????????????????????????????????????????????????????????????????????:baffled::baffled::crazy::crazy::crazy::angry::angry::angry::angry: aaaaaaaa jestem wściekła - znalazłam tylko jedną część.. gdzie jest resztaaa:angry:

hej

ja zawsze po takich akcjach jem rozgotowany ryż z małą ilością masła. Dużo pij. Zdrówka!;-)

Aaaa i Mój Syn ma czasem nawet dwa razy dziennie czkawkę :confused2:

Do miłego!

A moja to nawet 3 :-)

Widzę, że my tu na forum przeplatamy się z tymi naszymi samopoczuciami. Ja wczoraj zdychałam i bałam się, że forma wraca do tej z pierwszych 4 miesięcy, a dziś od rana czuję się super i ogarniam chatę. Także głowa do góry dziewczyny, które dziś czują się gorzej!!!:-):-):-)

reklama
gdzie jest mój stelaż do baldachimu????????????????????????????????????????????????????????????????????????:baffled::baffled::crazy::crazy::crazy::angry::angry::angry::angry: aaaaaaaa jestem wściekła - znalazłam tylko jedną część.. gdzie jest resztaaa:angry:
:-D:-D:-D nie stresuj sie tak bo nam tu zaraz urodzisz. Usiadz zjedz cos slodkiego a zobaczysz ze zaraz sobie przypomnisz gdzie jest reszta:tak:

Witam,

stokrotka moj tez ma dwa lata i 5 msc:tak: i czasami mam dość:zawstydzona/y:
Pokazuje kto rzadzi w domu:-D ogolnie nie mogę narzekać, bo ladnie spi, ladnie je i slucha ale przyjdzie dzien, ze nie wiem co robic bo tak wymysla:szok: i wszystko jest wtedy na nie...trzeba jakos przezyc:-)

rurka super, ze jestescie w domu:tak:

Paulina spokojnie, jeszcze mamy czas;-) odpoczywaj :)

i nie wiem co jeszcze mialam napisać:zawstydzona/y:
Napisze tylko tyle, ze mam taki humor ze szkoda gadać i nie bede Wam smucić:-( odechcialo mi się wszystko, przebeczalam całą noc, cale do poludnia i nie wiem co ze soba zrobić:no::zawstydzona/y: jestem zalamana, jak dojde do siebie to sie odezwe...'3majcie sie dzielnie w dwupakach jeszcze:-)
nie smuc sie jutro bedzie lepiej zobaczysz:tak:

zaza - wspolczuje ci kobitko

Do góry