stokrotka:)
Mama Madzi!
Tak swoja droga to czy nie uwazacie ze na BB przydałby sie jakis czat? Tak sobie pomyslalam ze moze by tak przeniesc nasza grupe na FB np i tam mysle byloby prosciej co wy na to?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak swoja droga to czy nie uwazacie ze na BB przydałby sie jakis czat? Tak sobie pomyslalam ze moze by tak przeniesc nasza grupe na FB np i tam mysle byloby prosciej co wy na to?
Ostatnio bedac na placu zabaw zaobserwowalam taka sytuacje. Dziewczynka okolo 3 lat wchodzac na te domki czy tam zjezdzalnie popchnela sporo mniejszego chlopca. Chlopiec zaczal plakac i mama tej dziewczynki nakrzyczala na nia mowiac ze tak nie wolno. Kara byla taka ze musiala siedziec na lawce obok mamy poki nie zrozumie co zrobila. Dziewczynka plakala ale siedziala....!!! bardzo mnie to zmotywowalo do tego zeby zaczac surowiej stosowac takie kary. Bo jednak jakby nie bylo dziewczynka nie wstala z lawki tylko siedziala.... Moja magde jak tak ukaram to ona sie z tego smieje, a juz tym bardziej jak kaze stac jej w kacie.
PaulinaMaria historia lubi sie powtarzac. Mam siostre ktora jest o 2 miesiace ode mnie strasza teraz urodzila 2 tygodnie temu synka i jak sie okazuje miedzy naszymi synkami tez bedzie mniej wiecej 2 miesiace różnicy... fajnie nie? szkoda tylko ze nie mozemy sie widywac, to nasze maluchy by sie razem bawily, ostatnio widzialysmy sie rok temu ale cóż takie zycie.