Waris
Fanka BB :)
Witajcie, wczoraj wkurzylismy się na maxa, padł nam system w stacjonarnym kompie, wszystkie dane poszły w diably, lapka nie mamy. Dobrze ze zdążyłam zamówić na allegro 2 paczki m. in. u rajrodzica. Tetrowych nie zamawialam u niego ale zamówiłam flanelowe kolorowe i są na razie ok, zobaczymy jak upiore oraz takie dwie ceratko pieluchy flanelowe kolorowe też są ok. Zamówiłam na ponad 400 i też otrzymałam tylko badziewny sliniak tak więc nie liczcie u niego na gratisy.
Sorki ale doczytalam trzy po trzy
Dorotka współczuję utraty babci przyjmij moje wyrazy współczucia
Avo myślę ze twoja babcia wyjdzie z tego udaru, z tego co piszesz to silna kobieta
Agaundpestka trzymaj na wodzy to twoje ciśnienie trzymam kciuki za was i dziękuję ci bo dzięki tobie wzięłam się za wywoływanie zdjęć i dobrze bo ,chyba teraz wszystko straciliśmy a niestety nawet nie nagrane były na cd ;-)
Pozdrawiam wszystkie i postaram się zaglądać od czasu do czasu, niestety w fonie mam limit transmisji danych. Pa
Sorki ale doczytalam trzy po trzy
Dorotka współczuję utraty babci przyjmij moje wyrazy współczucia
Avo myślę ze twoja babcia wyjdzie z tego udaru, z tego co piszesz to silna kobieta
Agaundpestka trzymaj na wodzy to twoje ciśnienie trzymam kciuki za was i dziękuję ci bo dzięki tobie wzięłam się za wywoływanie zdjęć i dobrze bo ,chyba teraz wszystko straciliśmy a niestety nawet nie nagrane były na cd ;-)
Pozdrawiam wszystkie i postaram się zaglądać od czasu do czasu, niestety w fonie mam limit transmisji danych. Pa