buziak
Fanka BB :)
Czy dziecko w brzuchu może mieć gazy???
Własnie usiadłam i usłyszałam coś takiego w moim brzuchu, ale to jak głośno, jakby coś się ulatniało ...
to u Ciebie w jelitach cos sie przesuneło )))
Przypomniało mi się jeszcze coś nowego co się dowiedziałam w temacie masaży, otóż do masażu krocza nie koniecznie trzeba używać oliwki czy olejku migdałowego ale również fusów z kawy.
Która chętna do spróbowania?
fusy z kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawy
o ja Cie pierdziuuuu... ne chciałabym, zeby maż mnie przyłapał na czyms takim bo by mnie praw do dzieci pozbawili ....
Napisałam smsa do Sicil.. ciekawe czy odpisze.. jakby odpisala to dam od razu znać.
mi nie odpisuje ;//////
martwe sie o nich ;///
Muszę wskoczyć do wanny i skosić to co odrosło, bo dziś wizyta kontrolna, a przed nią jeszcze po wyniki muszę podjechać, tak więc z moim ciążowym tempem lepiej, żebym już zaczęła się ogarniać:-)
ja to juz na własne zaufanie daje hehe a jak mi wychodzi wie tylo moj gin
No wlasnie mnie tez zadko sni sie dziecko ale za to nadrabiam orgazmami.... ech glodnemu chleb na mysli....;-)
a ja nawt snów nie mam ;//to nieeeeeeeeeeee spraidliwee
Ja ostatnio padam na twarz, chodze niewyspana, a w nocy wstaje z 5 razy siku dramat. Brzuch sie stawia ale to juz widac tak bedzie i tyle. Czasem cos ciagnie w dół ale to pewie tez juz takie uroki naszego stanu