reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Czy dziecko w brzuchu może mieć gazy???
Własnie usiadłam i usłyszałam coś takiego w moim brzuchu, ale to jak głośno, jakby coś się ulatniało :-D...

to u Ciebie w jelitach cos sie przesuneło ;))))

Przypomniało mi się jeszcze coś nowego co się dowiedziałam w temacie masaży, otóż do masażu krocza nie koniecznie trzeba używać oliwki czy olejku migdałowego ale również fusów z kawy.
Która chętna do spróbowania?

fusy z kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawy :eek:
o ja Cie pierdziuuuu... ne chciałabym, zeby maż mnie przyłapał na czyms takim bo by mnie praw do dzieci pozbawili :sorry2: ....

Napisałam smsa do Sicil.. ciekawe czy odpisze.. jakby odpisala to dam od razu znać.

mi nie odpisuje ;//////
martwe sie o nich ;///

Muszę wskoczyć do wanny i skosić to co odrosło, bo dziś wizyta kontrolna, a przed nią jeszcze po wyniki muszę podjechać, tak więc z moim ciążowym tempem lepiej, żebym już zaczęła się ogarniać:-)

ja to juz na własne zaufanie daje hehe a jak mi wychodzi wie tylo moj gin:cool::cool:

No wlasnie mnie tez zadko sni sie dziecko ale za to nadrabiam orgazmami....:szok::szok::szok: ech glodnemu chleb na mysli....;-)

a ja nawt snów nie mam ;//to nieeeeeeeeeeee spraidliwee :wściekła/y:

Ja ostatnio padam na twarz, chodze niewyspana, a w nocy wstaje z 5 razy siku dramat. Brzuch sie stawia ale to juz widac tak bedzie i tyle. Czasem cos ciagnie w dół ale to pewie tez juz takie uroki naszego stanu

reklama
Ja ostatnio padam na twarz, chodze niewyspana, a w nocy wstaje z 5 razy siku dramat. Brzuch sie stawia ale to juz widac tak bedzie i tyle. Czasem cos ciagnie w dół ale to pewie tez juz takie uroki naszego stanu

Opis Kobiety w stanie Błogosławionym! A niech się wszyscy Ci co mówią, że to najpiękniejszy czas w życiu Kobiety w d... pocałują! Aż starch się bać co to będzie za np. 4 tygodnie: Słonica wstała, posapała i padła. Postękała i znów wstała bo przecież całe 10 min temu siku była - posapała, złapała równowagę i trzymając się za krok bo z bólu ledwo idzie - poszła do WC. Usiadła, zrobiła co miała ( kap, kap a chciało się jakby 2 litry miała wylać) i ..... tak moi Państwo już nie wstała bo rady nie dała! Męża zawołała i przy jego pomocy sapiąc powstała! Ach ta ciąża!!! :-p:-):-D

łahahahaha!!!!! coz za pieknie przedstwiony obraz!!!!! ja tez jak ktos powie ze to piekny i blogoslawiony okres powiem zeby sie w doooopsko pocalowal:cool::cool::cool: ale sie usmialam:-) az mnie brzuch boli

BMR dobre!!!!
Ja od zawsze mowie,ze to żaden stan błogosławiony,tylko najcięższe 9 miesięcy w życiu kobiety!!!!!
Buziak nie martw się,ze snów nie masz....nadrobisz wszystko w realu;-):-D

Ruda,Kamila, Ania Z tymi przedszkolami to zakwalifikowany...nie wiem jak to dalej jest...może być nie przyjęty...nie wiem co wtedy...
Pomóżcie!!! Coś się ze mną dzieje, własnie dzwoniłam do T, kazał mi się przespać, stwierdził że to przemęczenie.
Leży sobie paczka pampersów i co rusz coś słyszę, jak dźwięk kornika czy coś, wpatruję się w nią i widzę jakiś cień w róznych miejscach. Czy coś tam może być?
Matko co ze mną???

to sa zwidy ciazowe hihi

a co z tymi przedszkolami, a co jak kogos nie przyjma to co sie dzieje wtedy? jak czlowiek musi do pracy isc? szokens normalnie. Czy to sa jakies bezplatne przedszkola ? mam zero orientacji w tym temacie.

wiec tadziu dalej mnie boli fak, smaruje rano i wieczorej tym na hemoroidaki, a w ciagu dnia gada smaruje nivea kremem.

zyc sie nie chce przez to.

Co do zamartwiania sie przez Ania 2004--kochana dziecko to zawsze szczescie nawet jesli jest 10ym dzieckiem z rzedu. Zobaczysz jeszcze bedziesz Bogu dziekowac ze ci je dal. Nie martw sie, teraz tak masz ze myslisz ze bedzie ciezko-dasz rade. Bo jestes silna, madra i juz masz jedno dziecko wiec masz doswiadczenie i dodatkowe rece do pomocy w przyszlosci. Bedzie dobrze

lui - no ja nad Biłaym to często bywam, bo w sumie całkiem niedaleko, a ładne widoki. Potrafimy się tam wybrać rano a wieczorkiem wrócić. Jakoś polubiliśmy te okolice.
Więc niewykluczone, że kiedyś się odezwę i zrobimy wspólny spacerek :-).

BMR - rewelacyjny opis, jakbym o sobie czytała. W szczególności o ilościach sików :-D:-D:-D:-D.

Zjadłam dzisiaj 4 śliwki z Biedronki (takie fajne duże wczoraj mieli 5,99zł za kilogram i nie mogłam sie oprzeć), a teraz mam takie gazy, że sama ze soba wytrzymać nie mogę.

edit: doczytałam o gkvip - kochana oby tak dalej. Kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
klusia ja bym to otwarła, żeby sprawdzić!

Ja nie miałam takich jazd z przedszkolem,a młody chodził od 4 roku życia.Po prostu składałam podanie i wszystkie papierki,co tam chcieli i było ok. Może teraz coś pozmieniali...

reklama
to sa zwidy ciazowe hihi

a co z tymi przedszkolami, a co jak kogos nie przyjma to co sie dzieje wtedy? jak czlowiek musi do pracy isc? szokens normalnie. Czy to sa jakies bezplatne przedszkola ? mam zero orientacji w tym temacie.

wiec tadziu dalej mnie boli fak, smaruje rano i wieczorej tym na hemoroidaki, a w ciagu dnia gada smaruje nivea kremem.

zyc sie nie chce przez to.
Jak nie przyjmą to szukać opiekunki trzeba czy jakiś klubik malucha ... nie zastanawiałam się nad tym, mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby.
Bezpłatne...hmmmmmm Publiczne przedszkole też kosztuje, nie wyliczałam tego jeszcze, ale na stronie jest:
"
opłata za każdą godzinę pobytu dziecka w przedszkolu po godzinie 13.00 wynosi 0,1876% minimalnego wynagrodzenia za pracę "= 2,81złStawka żywieniowa wynosi 9.00 zł
Łącznie to będzie ok 450zł chyba...
Na pewno nie wyjdzie tyle co najtańsze prywatne przedszkole w mojej okolicy, czyli Żoliborz- 1500zł....
Ja Tadziów to mam ze 3, raz się ujawniają, raz ich nie ma, na szczęście nie odczuwam ich prawie wcale, ale maść jest w pogotowiu.
Mnie bardziej denerwowały grzyby, ale teraz po zastosowaniu globulek super ulga...

Ruda Otworzyć??? W życiu, czekam na T i niech mi to zabiera
Czy możliwe,że po prostu kilka paczek leży jedna na drugiej i się ocierają?
Jakoś od wczoraj strasznie mam wyczulony słuch :shocked2:

Ostatnia edycja:
Do góry