reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Kolejne wieści ze szpitala :shocked2: Gkvip trzymaj się dzielnie!
Moja Siostra z rozwarcie 2 cm miała od 30 tyg. była na tabletkach do 37 tyg i miała leżeć. Jak wstała w 37 bo lekarz dał jej zgodę na rozpakowanie-to rodziła w 42 tygodniu! Także wszystko się może zdarzyć! Oby tylko skurcze się uspokoiły!
Gkvip jest w 30 tygodniu prawda? Musisz jeszcze potrzymać Dzidzię!!!

reklama
kurna co sie znowu dzieje :/ gkvip no szok normalnie. brrrr i znowu stres.. trzymam kciuki by się wszystko uspokoilo ale pewnie jej nie wypuszczą az do rozwiązania:/

No nie mogę, kolejna w szpitalu. I to z rozwarciem i skurczami :szok::szok::szok:.

Gkvip - trzymaj się cało, jeszcze troszkę chociaż! Kciuki zaciskam za to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.

A ona miała jakieś objawy wcześniej? Bo już nie pamiętam co komu dolegało wcześniej.

Gkvip trzymaj sie dzielnie jeszcze pare tygodni.

Kurcze dziewczyny ja tez zaczelam sie bac bo ciagle twardnieje mi ten brzuch i czuje jakby młody napieral na szyjke.
Lekarz powiedzial ze mam brac nospe. Ale ile jej moge brac dziennie?
Ja w kwietniu nie wybieram sie do szpitala i tego sie trzymam,. :tak: W maju synek moze juz wychodzić.

reklama
o tym samym pomyślałam :-D buziak u ciebie w domu musi być bardzo wesoło:-D

moja rodzinka.pl :-):-)

A mój Jas to nawet w nocy nie da za bardzo pospać,bo jak już ja się jakoś ułożę,to jemu niewygodnie i zaczyna się wiercić:szok:

Dziewczyny czy wam rośnie brzuchol?Bo mnie w ciągu 3 dni obwód się zwiększył o 3,5 cm a brzuchol poszedł w w dół:eek:

moj tez sie wierci cały czas.. całe dnie aktywny budze sie siku buszuje ;// ne wiek kiedy t dziecko spi czy odpoczywa????

mi tez brzuch urósł, nawet po bluzkach widze, w ktorych nie chodziłm kilka dni tylko... d tego mam wrazenie ze pszedł w dół ale to chyba za szybko???

Kama wierz mi,że ja mam czasem już dość:zawstydzona/y:bo jak się przekręca,wierci i tak ciągle to aż boli...mój pęcherz to już w ogóle jest zmasakrowany!!!A jak np. stoję za długo albo chodzę to Jaś potrafi tak przywalić,że aż mnie zgina:szok:

mam dokładnie to samo, wszystko w srdku obite ;//

Ja mam zakaz dzwonienia-raz,że taki rodzaj pracy,że nie bardzo może zawsze gadać, a dwa,że też słyszałam"już?"
więc teraz smski,a jakby coś się zaczęło dziać to mam pozwoleństwo dzwonić do samego najwyższego w firmie:-):-)

musze mojego nabrac kiedys teefonem, ze rodzic zaczynam heheheh ;)))

gkvip - trzymajcie sie moooono!!!!

ania2004 - nospe 3 razy po dwie, a nospe forte 3x1

Ostatnia edycja:
Do góry