reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Ja też ostatnią miesiączke miałam 9 września i termin mam na 16go bo lekarka dodała 7 dni:-)

jak fajowo, to bedziemy rodzic razem jakby :happy: wez mi napisz na priva ile twoja bedzie wazyc na wizycie (boje sie ze przeocze bo nie jestem tu regularnie)
jaaaaa

wogole moj mezowy tez sie zaczyna lekko stresowac, nawet spytal czy juz sie spakowalam :cool2: jak on nigdy niby o niczym nie pamieta a tu sie spytal.
teraz juz wiem ze jak bede miala jakas zaciazona babke w otoczeniu to zaproponuje jej popranie i poprasowanie ciuszkow- mi by sie przydala taka osoba teraz.
:-p

Iwon:sorry::sorry: ogladalam to samo i tez zwylam sie jak debil.... a nigdy do tych wrazliwcow nie nalezalam a tu prosze....jak ja i tak zagilowana....
dziabka nie martw sie wielkoscia maluszka, najwazniejsze zeby wszystko bylo okej ja tam teraz nie wiem ile moj wazy, bede wiedziec za tydz

alijenka Mateusz to mój starszy synuś!
Blond-dzięki za wyjaśnienie;-)
Co do terminu-wg OM mam na 4.06,na którymś tam usg wyszło kilka dni do przodu,ale teraz jak miałam robione w 30 tyg.to się idealnie terminy pokrywają.A kiedy się urodzi bobek to wie tylko on sam.Tutaj jest tak,że z cc czekają do rozwinięcia akcji porodowej(poza jakimiś szczególnymi wskazaniami),a poród wywołują chyba po 4 dniach od terminu OM.

Stwierdzam,że najprzydatniejszymi produktami spożywczymi są:makaron,mięsko mielone i sos z torebki;-):-D

tak tak wiem już :)) przypomniało mi się jak już o tym blond napisała że już kiedyś o tym suwaczku pisał ktoś !!!!!

ja miałam ostatnią miesiączkę 10 września i termin też mam na 16 czerwca :)

jak fajowo, to bedziemy rodzic razem jakby :happy: wez mi napisz na priva ile twoja bedzie wazyc na wizycie (boje sie ze przeocze bo nie jestem tu regularnie)
jaaaaa

no jasne że napisze :-)

ja miałam ostatnią miesiączkę 10 września i termin też mam na 16 czerwca :)

no to rodzimy w trójkę :-D

Zajrzałam sobie przez neta na moje wyniki i nawet mam dobre :-) tylko fibrynogen (coś z krzepliwością związany) mam wysoki :-( ale czytałam ze w ciąży to normalne:sorry: zobaczymy co mi lekarka powie :-)

Mlodak nawet nie wiesz jak ja Ci zazdroszcze!!!!mi z dolu sciagnela 2 lata temu a gora dalej jest i jak juz ostatnio mowila ze jeszcze 2-3 wizyty tak dzisiaj znowu konca nie widac wrrrr. nosz cholera cale zycie bede w tym chodzic. a jak juz w kncu proste beda to juz bede stara i brzydka i do kogo ja sie bede usmiechac noooooo:rofl2::confused2:

Zaza fajna piosenka. az mi sie anczyc zachcialo, ale tak szybko jak mi sie zachcialo tak mi sie odechcialo bo przy takich rytmach to moj brzuch za dooopa nienadazy:-D

Witam:-)

ja ostatni @ mialam 12 wrzesnia, termin z OM mam na 18 czerwca:tak:
z usg na 22 czerwca ale oczywiscie patrzę na ten z OM;-)

Kamila to u Ciebie jest jeszcze sznsa, ze bedziesz rodziła naturalnie, tak? Ale Ty chyba nie chcesz, co nie? Sorry ale ja to zakrecona jestem i nie wszystko łapię w tej ciąży:zawstydzona/y:
ja tez jestem nastawiona na cc i licze, ze bede ja miala w 1 polowie czerwca. Zobaczymy co mi powiedza 3 maja bo wtedy mam spotkanie, a mialam miec juz w ten czwartek, przelozyli:wściekła/y: a chcialam wiedzieć wcześniej bo przeciez muszę prosic mame czy babcie zeby do Kuby przyleciała jak bede w szpitalu.

Wiecie, zauwazylam, ze co zasiadam przed kompem, wlaczam bb to robie sie od razu glodna:szok::zawstydzona/y: niezaleznie czy jestem po obiedzie czy też nie, masakra.

o kurde to teraz mnie Gkvip zaskoczyla!!!!4 cm rozwarcia?maskara . trzymam kciuki!!!!! nie syp sie nam jeszcze!!!!

no i ciekawe co u Rurki bo juz przyzwyczailam sie do codziennych wiesci poslanki:)

Pola ja to nawetr przed kompem nie musze siadac hihi ale zauwazylam ze tylko pieczywo poczuje albo wedzona kielbache i od razu slina ucieka do d....:)

blond ja to samo, kielbaske wlasnie teraz jadłam:tak: Mąż jak byl w Polsce to kupil swojską, pozamrazalam i mam jak znalazł. a wczwartek rodzice przywiozą jak zawsze więc dopiero bede miala wyzerkę. Masakra:/ juz im zapowiedzialam, ze zadnych slodyczy nie chce wiedziec na oczy bo na pewno sie nie opanuje a jak mam w domu to bym jadla jak swinka:/
a maz jak rano wraca z pracy to kupuje swiezy chleb, nawet nie pisze ile jestem w stanie zjeść

No kurcze, gkvip ma juz 4 cm rozwarcia, ja cholera po 40 godzinach mialam 2 cm:/ ech, zycie. Mam nadzieje ze jeszcze da radę, że sie szybko nie rozpakuje

reklama
No ja tez w szoku jestem, ale zeby juz parte???!!!! trzymam mocno kciuki&&&&&&&
Ja poki co wechu nie mam wiec wykorzystam to i waga sprzed swiat sie wyrowna:-D

Do góry