reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Termin porodu przesuną mi się na 23 maja !!
Milan waży już 3 kg. i jego wymiary odpowiadają już 37 tygodniowi ciąży.
Łożysko ok i wszystko inne.. oprócz ruchów. Za mało zdecydowanie .

a i mialam ktg - niezbyt dobry zapis wyszedł bo zadnego ruchu nie wykryło ... ale serduszko ok biło.

MI na ostatniej wizycie wyszedł termin 24maja :szok: a ja przecież pierwszy termin na 14 czerwca miałam :szok:

Zastanawiam się tylko nad czymś....masz planowaną cc na 2 tyg. przed ale jeżeli termin ci się przesunął, to jak z tą cesarką będzie?? Będziesz miała cesarkę 10 maja :eek:

Alijenka MAteusz to jest starszy syn Rudej:)

mi brzuch jakby nie rosnie wogole, tzn wyglada na troszeczke wiekszy moze ale jakby na etapie 7 miesiaca sie zatrzymal, mialam 102 prawie 2 miesiace temu i dalwj mam 102( zalezy jak mierze ale od 100-104) cos ze mna nie tak chyba:eek: ale na szczescie w biodrach tez nie ruszylo sie nic, tylko pod biustem iroslo, az sie zmierzylam bo mnie stanik cisnal i jak mialam 72 pod biustem to mam 82!!to ja sie nie dziwie ze mnie stanic 70 cisnie:/

Verita widze ze Ty tez masz to co ja z ta cc Kamili :D chyba ze zasugerowalas sie moim postrem wczorajszym bo mi sie wydawalo ze kamila pisala o planowej cc 2 tyg przed terminem a jednak nie :D

verita Kamila pisała wczoraj że nie ma planowanej cc, chyba że źle coś przeczytałam
mi też się przesówa termin w/g usg ale mój gin powiedział że trzymamy się terminu z om

aaaaaaaaaaaaa rozumiem :)) teraz wiem skad ta różnica !!!! zresztą kiedyś już pisane było o tym teraz mi się przypomniało !!!!!

Ostatnia edycja:
ja to mam wieksza doope niz brzuch :D bo w biodrach jak mialam 92 to teraz mam 105:/ to wiecej niz w brzuchu?! dobrze ze ja siebie od tylu nie widze bo skoro tylek mam wiekszy niz brzuch to ja dziekuje :eek:

Nie sugerowałam sie niczym. Tylko Kami mówiła, ze nie rozważa porodu naturalnego, a cesarkę robi się na 2 tyg przed....przynajmniej u mnie w szpitalu...dlatego pytam :-)

Ja nie mierze brzuchola ale dziś z ciekawosci zmierze ja wam powiem ze czuje się jak w 9 miesiącu w poprzedniej ciąży wszystko już mnie ciągnie cisnie chodzi mi się ciężko i sikam co 5 minut ciekawe kiedy mnie weźmie

reklama
MI na ostatniej wizycie wyszedł termin 24maja :szok: a ja przecież pierwszy termin na 14 czerwca miałam :szok:
:eek:

Ja też mam termin na 14 czerwca i ciekawa jestem jak jest teraz. Przez ten mój pobyt w szpitalu wsio się posypało, bo miałam być u swojej ginki na usg i wtedy wsio bym wiedziała i widziała Malutką, a tak to takie nie wiadomo co. Niby wyniki ze szpitala wszystkie ok, ale wolałabym, żeby jeszcze moja lekarka sprawdziła. Idę do niej w czwartek na wizytę i mam nadzieję, że będzie chciała mi zrobić USG w przyszłym tygodniu.

Zauważyłam, że malutka wkurza się jak ma czkawkę, bo wtedy bardzo się wierci:-D:-D

Do góry