tialana
Fanka BB :)
Witam sobotnio
Wróciłam z uczelni i teraz czas na relaks
RRuurrkkaa cieszę się z dobrych wiadomości
Wróciłam z uczelni i teraz czas na relaks
Tego zajeżdżania to ja się wlaśnie doczekać nie mogę ;-)kurde a ja narzekam że my do tej pory raz na tydzien.... ale tak sie wizujemy wiec trzeba nadrabiac z tym ze on jest bardziej aktywny i ja tez mu zapowiedzialam że jak mala wyskoczy to go zajezdze bo nie bede juz taka ociezala
Trzymam kciuki za babcię, mam nadzieję że wszystko będzie dobrzeMoj ukochana babcia, którą zastapiła mi ojca miała dzisiaj w nocy udar.....pomódlcie się żeby doszła jeszcze do zdrowia
Ja też mam dwie, małą do porodu a dużą już z wszystkimi potrzebnymi rzeczami (jeszcze nie wszystkimi;-) )Wiecie co? Co do torby to ja sprawę przemyślałam;-) w wielką spakuje wszystko co będzie potrzebne po porodzie a w mała poręczną wcisnę do porodu:-) w ktorej będzie tylko koszula, ręcznik, jeden podklad, 2 podpachy i jedne gacie do tego ręcznik i ubranka dla malej zeby mi ją ubrali po ludzku, z tym ze pewnie jakies ciemne wybiorę, pampersik i chusteczki bo nie wiem nawet czy oni ją umyją... tak się zastanawiam czy to sensowne rozwiazanie, co myslicie?
RRuurrkkaa cieszę się z dobrych wiadomości