reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

usiadlam:-D:-D:-D:-D:-D ale wczesniej skrzypialo jak M swoje szanowne 4l sadzal:-D dziwne ze się zarwalo bo ja nadal mniej od męża waże:-) ale cieszę się że pierdzielnelo dzis a nie jak nam się moja rodzinka zwali:-D bo niedziele do 14 to my na naszym łóżku w sypialni u mnie spedzamy przed TV:-D a potem mam posciel do prania, ale przywyklam już, ze nas duzo (4 a za niecale 2 mies 5:-D)
no to festt dobrze ze tak w nocy sie nie stalo jak spaliscie :-D

ratunku mój pies ma kleszcza

sytuacja opanowana przyjedzie znajomy i go wyciągnie,w życiu kleszcza nie widziałam fuj
fujj one są okropne takie małe czarne bleeee

kurde zaznaczałam więcej bo chciałam jeszcze kilku czerwcowka poodpowiadac i du....paaaa nie dodalo mi sie. Teraz wybaczcie ale ja dzis leń i nie chce już mi się cofać :-(

reklama
Ruda- zaczelam czytac Twoj post na temat Wapnia i witaminy D moj P siedzial obok i lukal :-) i znowu napad goraczki a on "no juz isc poszukac swojego wachlarza a nie poduszke...." wygonil mnie i sam zaczal czytac :-D ciekawe jajo.....

KAma gratki!A bardzo Ci się szyjka skróciła?
Zaza ja też w sumie nie wiedziałam o tych szczawianach,ale moja kumpela coś tam kiedyś mi nadawała o niełączeniu czegoś z czymś i sobie sprawdziłam.
Sunshine no to teraz mężuś ci będzie serwował posiłki bogate w wapń:-)

Ja tam nie czytam popwieści z porodówki bo za bardzo się boję :-( wiem, że to nie bedzie ani przyjemne ani fajne i jakoś nie wierze w to ze jak zobacze dzidziusia to zapomne o bólu jaki przeżyłam... nie ma bola!

A na kleszczach się nie znam :baffled: nie znosze robactwa :no: fuuuuuj! Jak widzę pająka to się drę jak opętana :-D

Snoopy - fikałaś na łóżku i tyle :-p mój M. kupił sobie dzisiaj piwo (jak na złość) i nawet wąchnełam go i wcale mnie nie odrzuciło :-( ale podobno moja mama jak była w ciązy ze mną to tez straszną ochotę na piwo miała :-) to chyba dziedziczne ;-)

Kurde, dopiero 21 a mnie się juz oczy kleją :shocked2:

buziak a tobie też już gaviscon nie pomaga???:-D ja przestałam jeść całkowicie mączne produkty i zgagę mam dużo lżejszą z tym że dziś mnie wzieło na spagetti i mnie mordowała 4h i nic nie pomagało....

ja pierwszy raz mam taka zgage :wściekła/y:
kiedys zdarzyło mi sie moze ze trzy razy ale to tak niegroznie było a teraz to dramat normalnie... i ciekawe czy to sie zaczyna czy poprostu dzisiaj jako tak wyszło.... :confused::sorry2:

Kamila - skoro masz juz 34tydz to oficjalnie mozesz zaczynac masaze
hehe

sezon rozpoczety :-):-)

buziak a Ty znowu o seksie:-D
tylko pamiętaj Kamilka o oliwce przy tym masażu,ewentualnie może być clotrimazolum;-):-)

a ja lubię sobie poczytać opowieści z porodówki,co mnie nie zabije to mnie wzmocni;-)zresztą co się mam martwić na zapas???będzie,co ma być!

Ja też namiętnie podczytuję wiadomości z porodówek a potem gryzę pazury:szok:. Mimo, że cesarka planowana jakoś wszystko mnie przeraża i już.

Żegnam się na dzisiaj bo oczy same się zamykają.

reklama
A ja jeszcze 3 tyg i będe się masować :-D

Co do zgagi to jakiś taki przesąd/plota nie wiem jak to nazwać jest, że jak się ma zgage w ciązy to dzidziusiowi włosy rosną :p

Do góry