reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Muńka super że już w domku;* mnie też przeraża napis 'patologia ciąży':-p i nie chcę na niej leżeć;-)
Agulex ja piernicze nasza służba zdrowia jest do bani.... Współczuję.... Trzymaj się i nie stresuj.. Chociaż wiem że ciężko...

Ja wstałam, sturlałam się z łózka i jakoś mimo pogody fajnie się czuję:-)

no i super że rureczka jeszcze w 2paku:-) mam nadzieję że jak najdłużej uda się utrzymać malutką w brzuszku:-)

reklama
Jestem ciekawa jak tam Wasze ruchy ? Ja czuje je znacznie słabiej i znacznie mniej ich jest niż wcześniej to już trwa troche czasu ale skoro na usg wyszlo ze jest ok to tego sie trzymam tylko ciekawa jestem czy wszystkie tak mamy ? Czy nadal Wasze dzieciaczki szaleją czy już raczej są spokojne?
U mnie tak jak pisałam wczoraj ruchów jest dużo, nawet bardzo dużo.
Ruda, Dziewczyny,
Teraz mam średnio fajne włosy, najbardziej mam problem z elektryzowaniem. Ale przynajmniej nie wypadają prawie wcale.
Ale po urodzeniu Kuby były zaj.... błyszczące i w ogóle, potem niestety zbawienne hormony przestały działać.
Kubus (141).jpg to nie lampa;-), tylko naturalny błysk włosów.
Dziś piątek 13ego, mój syn urodził się w piątek 13ego :-D. Super szczęśliwy dzień.

dzien dobry! czytalyscie to?!?:
Noworodek ożył po 10 godzinach w kostnicy | wideo - noworodek ożył po 10 godzinach w kostnicy, Argentyna

ja mam w koncu kuchnie:) wczoraj do 23 siedzieli i montowali, i w koncu jest!! dzis sobie ide testowac, urzadzac i poprzenosic juz niektore rzeczy. ale radosc!!!! okna mamy zamowione w koncu na 7 maja co znaczy ze po 7 w koncu moge urzadzic pokoik. jeszcze tylko 3 tygodnie :-):happy2::-D:tak:

co do ruchow, to ja wlasnie tak od dwoch tygodniu czuje duuuzo intensywniejsze, maly ma juz bardzo duzo sily, ale ja mam tez za duzo wod, wiec on ma miejsce zeby sie ruszac. ale ogolnie pisza ze pod koniec ruchy sie zmieniaja z kopiacych w przesuwajace bo juz nie maja dzieciaczki miejsca zeby nogi wyciagac. moj ma :baffled:

Witam się za oknem hmmm na pierwszy rzut oka nie wiadomo czy to zimno czy to ciepło a musze isc na zakupy bo nie ma co na obiad zrobic.;/
Muńka super ze wsio oki ;)

klusia świetne miałaś włosy ! Tylko pozazdrościć ja w pierwszej ciąży też miałam super błyszczące i mocne a za to w tej ciąży sypią mi się okropnie.. :/

jak patrze na to zdjęcie i na tego małego okruszka to już niemogę się doczekać aż będę miała swojego ... kurcze no strasznie pragnę go już tulić opiekować się karmić przewijać kąpać patrzec jak śpi i słuchać jak krzyczy skrzeczącym głosem :)))

Verasitum- a po co Ty dostalas fenka?

Bo powiedziałam lekarzowi, że od 3 dni wieczorem mam bóle brzucha jak na miesiaczkę :-)

Kurcze od kilku dni mówia o braku leków dla chorych na raka. moja mama jest w trakcie leczenia:-(. juz ostatnio jak była w szpitalu to chemie dostała tylko ona i jeszcze jeden pacjent a reszte odsyłali do domu, co będzie teraz??
Tak sie martwie:-(

Mam czasem wrażenie, ze ten kraj ma raka :-( Przecież to jakaś paranoja:baffled:

veritaserum71
nie tylko małe dzieci mogą się jeszcze przekręcić, moja siostra miała 61 cm i 4 kg a odwróciła się dwa dni przed porodem

Mam taką nadzieję, choć po minie mojego gina jak wyraziłam taką nadzieję, już sama nie wiem :baffled:

A ja dziś poszłam spać po 4.00...czytałam książkę, a mam tak, ze jak już przejdę środek to lubię doczytac do końca za jednym razem :-D i przeważnie robię to po nocach, zresztą syn miał bardzo lekki sen i co rusz się budził więc i tak bym nie pospała. Wstałam 0 8.30 i jakoś nie jestem zmęczona :szok:

Pozdrawiam :-)

klusia ja też po urodzeniu Matka miałam super włosy,cerę.W tej ciąży tak do 5 miesiąca nie było najgorzej,ale potem jak się rozjechało to na maksa:(
Ale jak pisałam co trzeci dzień robię sobie te drożdże i tak raz w tygodniu płukankę z piwa(mężuś twierdzi,że to MARNOTRAWSTWO!!!!)i widać poprawę.Ale muszę się pochwalić,że mój malutki synuś zrobił mi pierwszego rozstępa-centralnie na środku brzucha obok pępka-tak gdzie zwykle robi sobie góreczkę!!!Powinnam się wkurzać a mnie to rozczula:tak:

Agulex współczuję...mój tato niestety już nie miał szans na żadne leczenie:(I powiedzcie mi do jasnej cholery na co idą składki zdrowotne?????Ani porządnej służby zdrowia,ani jakiejkolwiek opieki socjalnej....pracować niedługo do setki każą....ja pier....co za kraj!!!!!!!!!!!Ja tam nie wracam!!!!!!!!!!!!!!!!
W Czechach mam opłacone ubezpieczenie zdrowotne i wszystkie badanie,wizyty u lekarza,część leków są pokrywane w 100% przez ubezpieczyciela a pacjent dopłaca tylko w bardzo nielicznych przypadkach i jest to maksymalnie 3%,co daje jakieś naprawdę śmieszne kwoty.Ja ostatnio kupowałam ELOCOM i zapłaciłam za niego 2 korony czeskie,czyli jakieś 40 gr.

Ostatnia edycja:
U mnie tak jak pisałam wczoraj ruchów jest dużo, nawet bardzo dużo.
Ruda, Dziewczyny,
Teraz mam średnio fajne włosy, najbardziej mam problem z elektryzowaniem. Ale przynajmniej nie wypadają prawie wcale.
Ale po urodzeniu Kuby były zaj.... błyszczące i w ogóle, potem niestety zbawienne hormony przestały działać.
Zobacz załącznik 455453 to nie lampa;-), tylko naturalny błysk włosów.
Dziś piątek 13ego, mój syn urodził się w piątek 13ego :-D. Super szczęśliwy dzień.

Popieram od urodzenia mieszkam pod 13-stką jedynie pod znakami nie przechodze na dwóch słupkach i drabiną..:-)

reklama
Do góry