reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
kurcze ale wy dzisiaj drukujecie:-D

co do spania ja ostatnio już praktycznie na siedzący z delikatnym przechyleniem na lewo co by dziobem do poduszki dotykać:-p

a magnezu biorę 2500, rano 1500 i wieczorem 1000... chyba za malo jak tak was czytam:sorry:
Oliwce też się nie podoba za bardzo że ja na w poł leżaco bo się wtedy strasznie kręci, ale jak ja się rusze to umieram tak mnie pali w przelyku... gaviscon juz nie pomaga... dzisiaj jest w miare znosnie, bo same warzywka i mam lekką zupkę buraczkową na nasmych ważywach:laugh2:

Jeszcze raz Gratuluję udanych wizyt:-)

aga ja pier.... co za ludzie... trzymaj się kochana;*

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!
Dawno mnie nie było i chyba a raczej na pewno nie dam rady nadrobić;/
Mój gin po wizycie powiedział ze wszystko jest ok i rozwiał kilka moich wątpliwości, podziele się z Wami może się przyda a mianowicie bóle głowy, nudności, wymioty które mnie osobiście ominęły na początku ciązy a teraz się przypałętały, niskie ciśnienie to właśnie oznaki PRAWIDŁOWO przebiegającej ciąży;-) a co do ruchów to nawet jeśli są zbyt intensywne to też bardzo dobrze:)
siula możesz nie odczuwać już takich konkretnych kopnięć bo dzieciątko wcześniej sobie pływało w wodach a w pewnym momencie jest tak ze tych wód już nie przybywa a dzidziulek rośnie, robi się ciasno i jest takie wrażenie jakby się obracał w brzuszku.

Mój mały dziś szaleje już mi takie przemeblowanie zrobił że szok:-p

aga to istna paranoja!!!:wściekła/y: mierz ciśnienie i jak coś się będzie działo to wal od razu do szpitala

my właśnie odebraliśmy obiecaną wanienkę z komodą, dostaliśmy tez sporo używanych ciuszków w rozm 62 od szwagierki, ale wszystko okazało się takie sprane i poszarzałe (już dwoje dzieci je nosiło), że chyba coś dokupię:-D

Hej :)

Melduję się po wyjeździe, odpoczęłam, nabrałam sił i teraz ogarnia mnie przedporodowa gorączka ;-) Zaczyna się pranie, sprzątanie, segregowanie itp. A potem nie mogę się ruszyć, bo kręgosłup mi siada :confused2:

Ja najwięcej śpię na boku (lewym, prawym), na wznak szybko zaczyna mi brakować tchu.

snoopy moja siostra ostatnio w Oce płaciła za notariusza 5 tys. Odnośnie domku to chyba też zdecydujemy się na tą budowę i czuję że ostateczną decyzję podejmie za nas mój tata bo my sami będziemy się decydować jeszcze ze 100 lat

Apropo tego magnezu po co się go bierze bo mój gin nic nie wspominał a ja nie biorę. Biorę tylko witaminki i no spe sporadycznie.

snoopy moja siostra ostatnio w Oce płaciła za notariusza 5 tys. Odnośnie domku to chyba też zdecydujemy się na tą budowę i czuję że ostateczną decyzję podejmie za nas mój tata bo my sami będziemy się decydować jeszcze ze 100 lat

Apropo tego magnezu po co się go bierze bo mój gin nic nie wspominał a ja nie biorę. Biorę tylko witaminki i no spe sporadycznie.
ja w poniedzialek ide juz z papierami:-p a cena jaka chce notariusz zalezna od wartosci nieruchomosci;-) i tak nam wyszlo 300zl mniej niz w lomzy chcieli:-D tak że wszystko znowu na mojej głowie:-D:sorry:

ja mam troszke zawysokie, albo normalne...

aga to istna paranoja!!!:wściekła/y: mierz ciśnienie i jak coś się będzie działo to wal od razu do szpitala

tez w szoku jestem, jak tak mozna???
z tego co wiem to szpital ma obowiazek zapewnic miejsce pacjentwi, jesli nie u siebie to wykonuja tel i szukaja miejsca gdzie moga odesłac.. dramat normalnie..

ja leze na plecach, ale niedługo ;)

reklama
buziak niby mają obowiązek ale każdy to zlewa. Ja jak trafiłam z plamieniem a na oddziale podobno nie było miejsc to położna mi powiedziała,że "jak pani chce to może pani zostać a jak nie to nie" mało tego nawet mnie nikt nie zbadał a jeśli chciałabym być zbadana to musiałam zostać i odbębnić 3 doby...A położna jeszcze przy mnie dzwoniła na izbę żeby już nikogo nie przyjmowali bo łóżek nie ma chociaż dla mnie się znalazło.

Do góry