reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Ja mam JN w pdf to mogę przesłać na maila jeśli ktoś chce

Po no spie i prysznicu brzuch w końcu się rozluźnił ale czuję że znowu zaczyna twardnieć nie wiem co mam zrobić :-(

Leżeć i wziąć magnez - jak mi się brzuch stawia cały dzień to nawet 10 tabl magnezu biorę - to pomaga i podwójna ilość no spy :tak:
Możesz wypić melisę także aby wyciszyć organizm - mi lekarz mówił, że kobiety w ciąży nawet mimo, że teoretycznie nie mają powodów to mogą być spięte i brzuch reaguje!

Ruda1979, BMR czuję małą jak się rusza więc jej chyba nic nie dolega a ten brzuch mnie po prostu męczy, wezmę jeszcze no spe i magnez i poobserwuję się jeszcze trochę i najwyżej podjedziemy na IP ale mam nadzieję że jednak nie będzie takiej potrzeby

ja też dziś dzionek nieciekawy, ale przynajmniej pozałatwiałam z notariuszem w pon przed wizytą zaniosę dokumenty i nasza sprawa będzie w toku:-p dalam ciala idac do komornika (chcialam nr konta zmienic na ktory maja pieniadze wplywac) i kurde stojac przy babce uswiadomilam sobie ze przeciez zapomnialam tel a w tel mam nr konta wpisany wlasnie na ta intencje;/ wpienialam sie jak nie wiem...

co do twardniejacego brzuszka ja dzisiaj mam masakre doslownie do tego po przejsciu 400m mialam wrazenie ze mala za bardzo cisnie w dol... ale jak usiadlam wszystko sie uspokoilo.. potem fenek i nospa... ja rano i wieczorem biore juz po 3,4tab mag i jest coraz lepiej, zobaczymy co mi gin powie w pon,.... jeszcze w niedziele musimy do "naszego domu" podjechac i akt wlasnosci pozyczyc od zbywcy:-p i mamuski odrazu przewieziemy, niech w koncu zobacza bo obie niecierpliwe:-D

Co do róchów, ja częściej mam kopanie, jak mała się przekreca to boli i widze plecki i dupsko wtedy:-D dzis kolanem pod zebra dostalam w samochodzie az mnie wyprostowalo i powietrza przybraklo:-D

hehe ja mam pizame przynajmniej. fotelik tez jest. ale ani lozeczka ani kosmetykow ani tych gaci do szpitala. najwyzej w wozku poloze i wlasnym mlekiem umyje wedlug instrukcji od reni... ja bym chciala w pierwsze dni czerwca urodzic. 1 czerwca mamy w ogole 10 lat od kiedy sie poznalismy z mezem, to by bylo wydarzenie :)
a kiedy to euro niby sie zaczyna? chyba najgorzej na otwarciu euro rodzic, pewnie polozne z nosem w tv nie beda do nas zbyt czesto zagladac!!
Ja slyszalam ze cos 10-13czerwca ale reki za to uciac sobie nie dam :-D

Witam

Ja też dzisiaj jakaś niedorobiona jestem. Ewidentnie coś nie halo z ciśnieniem jest bo oczy na siłę muszę otwierać. A kawy nie chcę pić bo wtedy bankowo złapie mnie skurcz w łydkę.
mnie ostatnio takie skórcze w łydkach lapią ze masakra, czasami nawet łezka w oku się zakręci :tak:
I juz po wizycie :-)

Lozysko sie podnioslo uffff.... i jest z tylu, wod duzo i ogolnie wszystko NORMAL. Aurelka wazy juz 1856g i jest ulozona glowkowo :-) Mamusia zadowolona :tak:

Tez czytam ta ksiazke "JN" i jest bomba szybka i latwo se ja czyta a porady jak dla mnie sa wyposrodkowane ani rygor ani olewka tak w sam raz, chcialabym zeby udalo mi sie zastosowac do wszystkiego :-D
gratki udanej wizyty ;)

cześć czerwcóweczki!
mój net już działa;)
muńka,rurka &&&&,trzymać się w szpitalu!!!
aga,lena za Was reż &&&&
a prosiłam,żeby tak nie szaleć przed świętami!!!!
Asiia super,że się odezwałaś.Trzymam za Was kciuki!Ja po cesarce dość szybko się pozbierałam,tylko 2 dni były trochę bolesne;brzuch mi się zgubił po jakichś dwóch tygodniach,ale to wszystko zależy od organizmu.
ja byłam dziś u gina i delikatnie mówiąc to mnie wkur...-stwierdził,że Jasiek za wolno rośnie i ogólnie jest za mały,ja za słabo przybieram na wadze i że mu się to nie podoba.I cholerka sobie myślę,że dziecko 1840 to nie jest jakiś ewenement,a moje 7,5 kg od początku to też w normie,więc o co cho??????Ale,żeby było śmieszniej to szyjka mi się skraca,skurcze są cały czas i do tego brzuchol boli,więc nie mam się co nastawiać,że dotrwam do końca:(
Więc mam dzień do du..py i ciśnienie też jest do du...py i zaraz zrobie sobie kawę,bo mi łeb pęknie!!!!!
Dziwny gin ;o jak bylam w 31tc w szpitalu i na wypisie mialam napisane waga plodu. 1600g (dziewczyna na patologii co ze mna lezala mowila ze troszke tu jest nizsze wiec nalezy dodac kolo 300gr) wiec maly wazy cos kolo 1900g
moje drogie panie mam pytanko czy wasze dzieci was kopią czy macie wrażenie że się maleństwo przewraca
zastanawiam się bo od kilku dni mam wrażenie jakby mała się przewracała a kopniaków prawie wogle nie czuję :-)
tez mam takie wrazenie chociaz kopniaki czuje a w zasadzie moje zebra czuja ;(

Ja mam JN w pdf to mogę przesłać na maila jeśli ktoś chce

Po no spie i prysznicu brzuch w końcu się rozluźnił ale czuję że znowu zaczyna twardnieć nie wiem co mam zrobić :-(
Ja sie wtedy zawsze klade i to najlepiej na lewym boku

dziewczyny poradzcie cos jak mozecie.
Da sie cos zrobic zeby kregoslup tak nie bolał? No zwariuje nie dosc ze glowa peka to te plecy:-(

reklama
Do góry