reklama
mamina karierowiczka
Fanka BB :)
tak babki trzymajcie sie jakos, kurcze Asii gratuluje walecznych synkow-wiedzialam ze bedzie dobrze, czulam to normalnie w moczu.
Rurka trzymaj sie jakos i informuj nas na bierzaco jesli mozesz bo my tu z toba sie stresujemy.
Kurna sie porobilo to od tych jajek chyba
zaczynam lapac schiza, w sumie to nie planuje rodzic szybciej niz w czerwcu ale kurna jak tak czytam forum to zaczynam sie obawiac....zupelnie wtedy jak za czasow poronien tez sie stresowalam na maksa
Jeszcze torby nie spakowalam, fotelika do auta nie kupilam ....nawet konkretnej pizamy nie mam do szpitala....
sie nic nie martw, w czerwcu umowimy sie na mycie okien i wtedy sie rozpakujemy chociaz ty mi tu wygladasz po pasku ze bedziesz jednak pierwsiejsza
Rurka trzymaj sie jakos i informuj nas na bierzaco jesli mozesz bo my tu z toba sie stresujemy.
zaczynam lapac schiza, w sumie to nie planuje rodzic szybciej niz w czerwcu ale kurna jak tak czytam forum to zaczynam sie obawiac....zupelnie wtedy jak za czasow poronien tez sie stresowalam na maksa
Jeszcze torby nie spakowalam, fotelika do auta nie kupilam ....nawet konkretnej pizamy nie mam do szpitala....
Asiu super ze dajecie rade
dziewczyny szpitalne oby bylo wszystko ok!
widze ze macie niezle przeboje z tymi skurczami? ja w ogole nie czuje skurczow, brzuch mi sztywnieje raz na pare dni moze, i to tak na chwile po wysilku czy cos.... bylam dzis u gin, szyjka ok, zadnego skracania... wiec pewnie przenosze predzej niz nie donosze? kurcze wolalabym wczesniej niz pozniej...
chociaz 20 kwietnia wybieram sie nad morze na pare dni wiec az tak wczesnie to lepiej nie
glowa mnie boli dzis strasznie, cisnienie mam 100/70 chyba sobie walne kawke a jak nie przejdzie to apap...
sie nic nie martw, w czerwcu umowimy sie na mycie okien i wtedy sie rozpakujemy chociaz ty mi tu wygladasz po pasku ze bedziesz jednak pierwsiejsza
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Asia dzięki za wiadomość super że masz takich dzielnych chłopaków.
:-)
Rurkaa trzymaj sie wszystkie tu jestesmy z toba i tzrymamy kciuki.
o to u niektórych całkiem niezłe juz dzieciaczki.
Veritaserum super że wszystko ok warto jednak sprawdzic i niepotrzebnie sie nie martwic.
:-)
Rurkaa trzymaj sie wszystkie tu jestesmy z toba i tzrymamy kciuki.
o to u niektórych całkiem niezłe juz dzieciaczki.
Veritaserum super że wszystko ok warto jednak sprawdzic i niepotrzebnie sie nie martwic.
tak babki trzymajcie sie jakos, kurcze Asii gratuluje walecznych synkow-wiedzialam ze bedzie dobrze, czulam to normalnie w moczu.
no bez piżamy konkretnej to ani rusz
Verasitum= super,że z synkiem wszytsko ok. Mega duzy chłopaczek jak Dorotki
Ostatnia edycja:
hehe ja mam pizame przynajmniej. fotelik tez jest. ale ani lozeczka ani kosmetykow ani tych gaci do szpitala. najwyzej w wozku poloze i wlasnym mlekiem umyje wedlug instrukcji od reni... ja bym chciala w pierwsze dni czerwca urodzic. 1 czerwca mamy w ogole 10 lat od kiedy sie poznalismy z mezem, to by bylo wydarzenie
a kiedy to euro niby sie zaczyna? chyba najgorzej na otwarciu euro rodzic, pewnie polozne z nosem w tv nie beda do nas zbyt czesto zagladac!!
a kiedy to euro niby sie zaczyna? chyba najgorzej na otwarciu euro rodzic, pewnie polozne z nosem w tv nie beda do nas zbyt czesto zagladac!!
mamina karierowiczka
Nie wiem nawet kiedy, moja mama mieszka przy stadionie moze dlatego mi to zwisa.
siula
dzień dobry nie było mnie dzisiaj a tu znów w forum pełno niespodzianek
asiia dzięki za wiadomość:-) cieszę się że z chłopcami jest dobrze
rurka trzymaj się kochana
niezapominajka moja mała w zeszłym tygodniu ważyła 1052 +-0,155g a to przecież statystyka zdąży jeszcze przybrać na wadze
gratuluje udanych wizyt
asiia dzięki za wiadomość:-) cieszę się że z chłopcami jest dobrze
rurka trzymaj się kochana
niezapominajka moja mała w zeszłym tygodniu ważyła 1052 +-0,155g a to przecież statystyka zdąży jeszcze przybrać na wadze
gratuluje udanych wizyt
8 chyba :-)a kiedy to euro niby sie zaczyna? chyba najgorzej na otwarciu euro rodzic, pewnie polozne z nosem w tv nie beda do nas zbyt czesto zagladac!!
zaza26
nawet mnie nie strasz ja pierwszy ruch poczułam w 14tyg, potem prawie 2tyg nic, to od kiedy miałabym liczyć???Co ciekawe jakiś uczony powiedział że pierworódka rodzi 20 tyg. po tym jak pierwszy raz poczuła ruchy dziecka....
tak czy siak wychodziłoby że przed 37tyg urodzę
Rurka trzymaj się!!!! będzie dobrze&&&&&&&&&&
Aga szpital nie musi być taki zły, przynajmniej cię przebadają gruntownie
niezapominajka dzidzia zdąży jeszcze pewnie przybrać na wadze
asiia super, że się odezwałaś! dzielne są te twoje chłopaczki!!!
Sunshine powodzenia &&&&&&&&&&&&&
a mnie dopadła zgaga... a już myślałam, że mi się uda jej uniknąć:-(
do tego dzisiaj przy dwójeczce pękł mi chyba jakiś hemoroidzik bo mi się krew polała
reklama
klusiaM
Hej dziewczyny,
Powiem Wam, że po dzisiejszej wizycie powiedziałam sobie: Czas się spakować!
napiszę na odpowiednim wątku. Dziś już myślałam, że będę jedną z Was szpitalnych...
Tętno małej było podczas badania 180 i tak się wierciła, że szok. Miałam pierwsze ktg w tej ciąży.
Ninuszka Clotrimazolum można uzywać, zresztą jakiś czas temu temat maści się rozwinął
aga, rurka, verita Sunshine &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kamila Mój tez na ekranie miał duże i na żywo ma czym się poszczycić też
Dorotka Jeśli chodzi o rozkład dnia noworodka, to nam udało się stosować metodę T. Hogg, czyli spanie co 3h. Nie doczytałam książki do końca, bo w szpitalu liczyłam ją skończyć ale się nie udało. Ale najbardziej uśmieliśmy się z T z rozpoznawania rodzajów płaczu. Nie wszystkie noworodki jednak tak mają. Koleżanki synek ma drzemki max 15min, Kuba przez pierwsze miesiąc spał dużo, po godzinie czy 1,5….i tak co 3h. Mam gdzieś jakieś notatki, pisałyśmy sobie z koleżankami, zdawałyśmy relacje z każdej kupki, bo wtedy akurat był boom, a ja miałam z 8 koleżanek… nieźle co? I to 2 koleżanki z licealnej paczki.
MsMickey Dziś nie wytrzymałam i zwróciłam teściowej uwagę, by mówiła normalnie do Kuby, bo on się gubi już. Czasami mówi poprawnie, a czasami nie. Dziwnie tak w sumie obcej kobiecie… ale może dotrze w końcu… że robi mu krzywdę. No i nie wiem czemu po raz kolejny zwraca mi uwagę: „Skończ z tym kupowaniem”, po moim tekście że wstąpiłam do szmatka i wydałam tylko 12zł. A co ją to???
A jeszcze co do jej przeżywania, to wyobraźcie sobie, że napisałam smsa, że mam ktg(bo jej wiecznie się śpieszy, gdy zostaje z Kubą), to dzwoniła kilkanaście razy. Chyba oczywiste, że jakbym mogła to bym odebrała, oddzwonię jak już wyjdę. To ona upierdliwie dzwoniła, mimo, że napisałam później "wszystko dobrze, odezwę się".
Asia Ja miałam cesarkę, ale dokładnie nie pamiętam ile to trwało wszystko. W szpitalu to była masakra, bo nie mogłam wejść na łóżko,nie mogłam z boku na bok się przekręcić z bólu, marzyłam o własnym łóżku. W szpitalu byłam tydzień przez infekcję Kuby, a w domku po paru dniach już było ok. Jedyny minus, że skóra pod blizną dłuuuuugo była tak jak nie moja, jak ją dotykałam to jakbym tam nie miała czucia, i takie zwisające coś długo się utrzymywało. Ale ja nie ćwiczyłam wcale.
Powiem Wam, że po dzisiejszej wizycie powiedziałam sobie: Czas się spakować!
napiszę na odpowiednim wątku. Dziś już myślałam, że będę jedną z Was szpitalnych...
Tętno małej było podczas badania 180 i tak się wierciła, że szok. Miałam pierwsze ktg w tej ciąży.
Ninuszka Clotrimazolum można uzywać, zresztą jakiś czas temu temat maści się rozwinął
aga, rurka, verita Sunshine &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kamila Mój tez na ekranie miał duże i na żywo ma czym się poszczycić też
Dorotka Jeśli chodzi o rozkład dnia noworodka, to nam udało się stosować metodę T. Hogg, czyli spanie co 3h. Nie doczytałam książki do końca, bo w szpitalu liczyłam ją skończyć ale się nie udało. Ale najbardziej uśmieliśmy się z T z rozpoznawania rodzajów płaczu. Nie wszystkie noworodki jednak tak mają. Koleżanki synek ma drzemki max 15min, Kuba przez pierwsze miesiąc spał dużo, po godzinie czy 1,5….i tak co 3h. Mam gdzieś jakieś notatki, pisałyśmy sobie z koleżankami, zdawałyśmy relacje z każdej kupki, bo wtedy akurat był boom, a ja miałam z 8 koleżanek… nieźle co? I to 2 koleżanki z licealnej paczki.
MsMickey Dziś nie wytrzymałam i zwróciłam teściowej uwagę, by mówiła normalnie do Kuby, bo on się gubi już. Czasami mówi poprawnie, a czasami nie. Dziwnie tak w sumie obcej kobiecie… ale może dotrze w końcu… że robi mu krzywdę. No i nie wiem czemu po raz kolejny zwraca mi uwagę: „Skończ z tym kupowaniem”, po moim tekście że wstąpiłam do szmatka i wydałam tylko 12zł. A co ją to???
A jeszcze co do jej przeżywania, to wyobraźcie sobie, że napisałam smsa, że mam ktg(bo jej wiecznie się śpieszy, gdy zostaje z Kubą), to dzwoniła kilkanaście razy. Chyba oczywiste, że jakbym mogła to bym odebrała, oddzwonię jak już wyjdę. To ona upierdliwie dzwoniła, mimo, że napisałam później "wszystko dobrze, odezwę się".
Asia Ja miałam cesarkę, ale dokładnie nie pamiętam ile to trwało wszystko. W szpitalu to była masakra, bo nie mogłam wejść na łóżko,nie mogłam z boku na bok się przekręcić z bólu, marzyłam o własnym łóżku. W szpitalu byłam tydzień przez infekcję Kuby, a w domku po paru dniach już było ok. Jedyny minus, że skóra pod blizną dłuuuuugo była tak jak nie moja, jak ją dotykałam to jakbym tam nie miała czucia, i takie zwisające coś długo się utrzymywało. Ale ja nie ćwiczyłam wcale.
Ostatnia edycja: