KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
dzidzius wielkości 36 tygodnia a waga 2 kg zdrowy nerka bez widocznej patologii wiecej jutro napisze buzka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja wkarcie ciazy mam miejsce juz tylko na 3wizyty z czego jedna jeszcze za tydzien to bezie moj 33tydz.. pewnie 36 i 39 powinno byc??
No mi brzuch od wczoraj praktycznie cały czas sie stawia ;/// bez bólu czyli chyba skurczy nie ma,ale mały tez sieniezle rozpycha widac ze mło juz ma miejsca.. nie wiem co to bedzie za 5tyg
a kazda kolejna info ze szpitala silnie motywuje do dopinania torby co???
kurcze dzewczyny nie wydurniamy sie juz noooo wyłazic z tych szpitali!!!!!
ja patrzyłam w mojej jest jeszcze miejsce na 5 wizyt miałam już 7 wizyt. a wy ile łacznie z tą ktorej się nie wpisuje (tą pierwszą na potwierdzenie)?
Matko Kamila dużą dzidzie masz czekam na wieści, buziak
Już po wizycie i:
Bez samolocika, bez usg ciśnienie 110/60 na wadze -1kg czy od poczatku przytyłam +11kg ;o położna się śmiała że w szpitalu słabo żywili morfologia : hemoglobina-10,7 hematokryt-30,7 erytrocyty-3,34 <-nadal anemia wyniki ciut lepsze niż ostatnio ale bez rewelacji HBs-antygen ujemny mocz ok następna wizyta za dwa tygodnia-morfologia do powtorzenia gin powiedział, żeby dotrwać do 36tc czyli jeszcze 4tyg.
Jednak mam nadzieję, że wytrwam i dluzej bo aż do czerwca także pozostaje czekać
też mam google chrome i mam reklamyI google chrome wiec nie mam reklam
A wiecie, ze ja nie miałam jeszcze ani razu ktg robione? Zaczynam sie zastanawiac czy coś jest nie halo przypadkiem
Ja juz łacznie z pierwsza mam 8 wizyt! Za tydzień 9. Jakoś strasznie duzo ich....Nawet wolę nie liczyc ile to kasy...
No niestety. Moja gino, na ostatniej wizycie z rozbrajajacym usmiechem na twarzy poinformowała mnie, że podniosła opłaty za wizytę i USG. W sumie to mogła mi juz odpuścic pod koniec ciąży. Od lat jestem jej pacjentką. No ale ona jest jest łasa na kasę, co zrobić... Badania na szczęscie robię prawie wszystkie bezpłatnie, więc przynajmniej tyle. Oj już z upragnieniem czekam na to podwójne becikowe i kasę z ubezpieczenia!Ja niestety wpadłam na ten genialny pomysł i policzyłam . Do tego zbierałam wszystkie paragony za badania. Brak słów. I wcale się nie dziwię, że przyrost naturalny jest tak niski.