reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

ja się właśnie zważyłam i wychodzi na to że mam po obiedzie 5,5 kg do przodu... więc coś mi znów waga stoi w miejscu bo ostatnio jak się ważyłam w 25 tygodniu to miałam 5 kg do przodu przed obiadem ... za niecałą godzinę mam usg .. za ok 30 minut wychodzę z domu.. eh oby wszystko było ok... a się zastanawiam czy w tym tygodniu ciąży robią jeszcze przez pochwę? bo na ostatnim usg w 25 tygodniu miałam przez brzuch i przez pochwe tylko na moment ... dziewczyny jak Wy macie usg teraz robione?? tylko przez brzuch ?

reklama
Kamila jak masz problemy z szyjką, a pisałaś że masz lekarz musi dopochwowo żeby spr jej długość. Chyba że na samolocie wystarczy???:eek: Ja ostatnio miałam dopochwowo i samolot... a teraz też się zastanawiam jak będzie..

Mam tylko przez brzuch. Dopochwowo robiła tylko wtedy gdy chciała sprawdzić długość szyjki.

Snoopy - jestem dobrej myśli co do zakupów. Tyle kasy wydałam u niego, że olac nie może :)

ja ide prywatnie na usg i to do lekarza u ktorego jeszcze nigdy nie bylam wiec dla tego sie zastanawiam.. nie bede mu nic mowic o szyjce i o nerce dziecka bo chce zobaczyc co powie sam z siebie.. a szyjke sprawdza mi ginka na samolocie.

Poczytałam wieści ze szpiala i znowu się przeraziłam :eek: Muszę wziąć się ostro za wyprawkę, której nadal brak.

Gratuluję dobrych wieści z wizyt :tak:
Za Kamilę trzymam kciuki bo widzę, że się nie odezwała.
Aylin - dobra książka na pewno pomoże na nudę ;-)

U mnie bez zmian. Wizyta we wtorek a usg za 2 tygodnie. No i ostatnio dokucza mi brzuch - zobaczę co powie gin.

Ostatnia edycja:
a się zastanawiam czy w tym tygodniu ciąży robią jeszcze przez pochwę? bo na ostatnim usg w 25 tygodniu miałam przez brzuch i przez pochwe tylko na moment ... dziewczyny jak Wy macie usg teraz robione?? tylko przez brzuch ?
ja mam teraz cały czas przez brzuch :)
I google chrome wiec nie mam reklam :D

Ostatnia edycja:
reklama
xdorotaa gratulacje synusia konkretny

rurrka trzymam kciuki

aylin wierze ze sie nudzisz ale jak sama mówisz jeszcze jakies dwa dni trzymaj sie

snoopy ja tez mam wizyte 16 i badanie usg, ale mnie tylko do 12 tygodnia robiła dopochwowo, a potem tylko przez brzuch (może przez łozysko przodujace) ktos sie tam martwił o łożysko mnie na szczęście sie przesunęło:tak:

Dziewczyny mam straszne kurcze łydek od 2-3 dni nie do wytrzymania co bierzecie?:no:

Do góry