reklama
Mam pytanie do dziewczyn wcześniej rodzących (choć sama do takich należę )
Dzisiaj znalazłam na wkładce dużą (tak wielkości kostki cukru) ilość śluzu, jasnokremowego, mocno zbitego.
Pierwszy poród miałam wywoływany więc nie wiem jak wygląda czop śluzowego i teraz zastanawiam się czy to mogło być to?
Trochę mnie to martwi....powinno??
Czy któraś też znajdowała takie niespodzianki na wkładce?
Wcześniej miałam upławy, ale to nie to...raczej jak kawał galaretki, a raczej budyniu
Mam się martwić???
To może byc czop sluzowy, ale on moze wypaśc długo przed porodem, a kiedy wypada tobie wizyta u gin?
veritaserum71
Fanka BB :)
Moj syn mnie dzisiaj wykańcza, zaraz idę Go kąpać,On by tylko bajki oglądał, dzisiaj tak ma, nie wiem czemu. Zawsze chetny do zabawy a teraz wariuje przed laptopem bo chce bajke zmieniac co 2 minuty klocki rozlozone po całym pokoju nie robią na Nim żadnego wrażenia, nie poznaję Go. Mam nadzieję, ze tylko dzisiaj tak ma
Moj ma to samo, tylko nauczył się już obsługiwać pilota i DVD i sam sobie co rusz włącza nową Oglada góra 5 min. i następna
Kami cieszę się, że z małym wszystko ok.
Dorota dużego masz maluszka
Agulex wizytę mam za tydzień, ale jutro chyba zadzwonię i przełożę bo im wiecej czytam tym bardziej wydaje mi się ze to czop...a wczoraj kochalam się z mężem i myślę ze to mógł być powód
a i za wizytę płacę 70zł (w tym usg za każdym razem)
Ostatnia edycja:
verita moj na laptopie już wie jak sie zatrzymuje bajkę jak np. gdzies idzie na chwile, a jesli chodzi o piloty to na razie umie tylko na ang. tv przełączać, na szczęście i niech tak zostanie póki co
leydykiss.
Zaciekawiona BB
witajcie ... ja niestety mam tak mało czasu by tu z wami popisac mojej małej ida ostanie zeby i jest strasznie marudna a w dodatku 28 kwietnia bierzemy ślub i mase przygotowan na głowie ... ja miałam 8 wizyt i jeszcze mam miejsce na 2 ale pózniej zszywaczem lekarz dopina kartke z informacjami o wizycie. na ja za 2 tyg bede miała okreslona wage malenstwa ... mam na siebie bardzo uwazac ... oszczedzac sie itd lekarka troche chucha na zimne z powpdu tego ze leni była wczesniakiem... ja jestem 6 kg na plusie ... wyszły mi jakies czerwono brązowe plamy na brzuchy miała któras z was cos takiego??? ja biore magnez na skurcze slow-mag i mi pomaga no i ascofer na anemie
Ja mam teraz co 2 tygodniWitam !!!
Widze ze wszystkie jek jeden mąż sie badacie ???
Ja musze poczekac rowno tydzen jeszcze, ciekawe ile kluch bedzie wazył? Ostatnio 3tyg temu było 1250...
Dorota - w szoku jestem Wasza wagą:-) Widac niezle karmis młodziaka i dzieki niemu Ty masz tylko 8
Co ile macie teraz wizyty?????
a wizyt juz miałam 9 w karcie wpisanych z czego ta pierwsza nie wpisana i miejsca mam jeszcze na 5
zmykam Miłej nocki papatki l;D
reklama
leydykiss.
Zaciekawiona BB
verita mi sie taka ciagnaca wydzielina pojawia co jakis czas i moja gin nie kazała mi sie niąprzejmowac a czop z leni wypadł mi na 2 tyg przed odejsciem wód i był bardzo duzy