esperanza mój gin podniósł cene z 1 marca.... też twierdzi że go nikt nie docenia i jego pracy wiec sam się doceni i podniósł... Alą płaciłam tylko 50zł za wizytę.... kurde badania też miałam bezpłatne a teraz.... wrrrr.... chociaż tyle że się z pielegniarką (położną środowiskową) ugadałam i w ośrodku będzie mi badania już do końca robiła, bo tak to cięzko było... a jeszcze nierefundowane leki na podtrzymanie.... to też boli, bo z Alą wszystkie miałam refundowane i grosze wychodziły...
reklama
zaza26
Fanka BB :)
ja miałam łącznie z pierwszą już 7 wizyt, ale za jedna nie płaciłam, bo po szpitalu mnie nie badał tylko dał zwolnienie, a
w karcie mam miejsce na jeszcze tylko 4 wizyty, mam nadzieję, że mały sie tym nie zasugeruje i nie będzie chciał wyjść jak się miejsce w karcie skończy
w karcie mam miejsce na jeszcze tylko 4 wizyty, mam nadzieję, że mały sie tym nie zasugeruje i nie będzie chciał wyjść jak się miejsce w karcie skończy
No niestety. Moja gino, na ostatniej wizycie z rozbrajajacym usmiechem na twarzy poinformowała mnie, że podniosła opłaty za wizytę i USG. W sumie to mogła mi juz odpuścic pod koniec ciąży. Od lat jestem jej pacjentką. No ale ona jest jest łasa na kasę, co zrobić... Badania na szczęscie robię prawie wszystkie bezpłatnie, więc przynajmniej tyle. Oj już z upragnieniem czekam na to podwójne becikowe i kasę z ubezpieczenia!
Wcale się nie dziwię. Moje konto jeszcze remont pokoi dodatkowo nieźle dołuje. Jak zwykle wydajemy więcej niż zakładaliśmy. Ale jak się powiedziało A to trzeba powiedzieć B bo przecież nie zostaniemy z rozbabraną robotą.
Verita ja nie pomogę bo z tych nierodzących wcześniej jestem.
w mojej karcie mam ogolnie 10miejsc na wpisy z wizyt. Z tego 7 za mną, ósma za tydzien
kamila - super, ze nereczki ok!!!
a ile płacicie za wizyty? ja 100zł
Ja też.
50 zł to rzeczywiscie malutko. Ja za zwykłą płaciłam 90 zł a z USG 150. Teraz podniosła o 10 zł jeszcze. Ale jak jeszcze masz leki na podtrzymanie to dodatkowa kasa. Choc w sumie, ja na swoje żelaza, magnezy Pregny itd to tez z 70 zł miesięcznie daję jak nic. No nic, juz z górki:-)esperanza mój gin podniósł cene z 1 marca.... też twierdzi że go nikt nie docenia i jego pracy wiec sam się doceni i podniósł... Alą płaciłam tylko 50zł za wizytę.... kurde badania też miałam bezpłatne a teraz.... wrrrr.... chociaż tyle że się z pielegniarką (położną środowiskową) ugadałam i w ośrodku będzie mi badania już do końca robiła, bo tak to cięzko było... a jeszcze nierefundowane leki na podtrzymanie.... to też boli, bo z Alą wszystkie miałam refundowane i grosze wychodziły...
Verita- mnie to wygląda na kawałek czopu, ale to nie musi oznaczac nic złego- mnie czop wypadł w 36 tygodniu, a mala urodziłam w 41 i to tylko dlatego,że kaząłm im wywoływac poród, który zakończył się cc
Kamila- ale się cieszę, ze duzy i zdrowy chłopak u Ciebie rosnie w brzusiu
MsMickey- super,że wszytsko ok
Ja płacę 200 zł
Ja płacę 200 zł
Ostatnia edycja:
verita ja tez miałam wywoływany poród więc nie pomogę.
Żeby to nie był tylko ten czop.
buziak ja mam wizytę w 34 tyg. a pożniej już co dwa tygodnie
Kamila super, że wszystko w porządku
Moj syn mnie dzisiaj wykańcza, zaraz idę Go kąpać,On by tylko bajki oglądał, dzisiaj tak ma, nie wiem czemu. Zawsze chetny do zabawy a teraz wariuje przed laptopem bo chce bajke zmieniac co 2 minuty klocki rozlozone po całym pokoju nie robią na Nim żadnego wrażenia, nie poznaję Go. Mam nadzieję, ze tylko dzisiaj tak ma
Żeby to nie był tylko ten czop.
buziak ja mam wizytę w 34 tyg. a pożniej już co dwa tygodnie
Kamila super, że wszystko w porządku
Moj syn mnie dzisiaj wykańcza, zaraz idę Go kąpać,On by tylko bajki oglądał, dzisiaj tak ma, nie wiem czemu. Zawsze chetny do zabawy a teraz wariuje przed laptopem bo chce bajke zmieniac co 2 minuty klocki rozlozone po całym pokoju nie robią na Nim żadnego wrażenia, nie poznaję Go. Mam nadzieję, ze tylko dzisiaj tak ma
Wow, ale za sama wizytę bez USG?Verita- mnie to wygląda na kawałek czopu, ale to nie musi oznaczac nic złego- mnie czop wypadł w 36 tygodniu, a mala urodziłam w 41 i to tylko dlatego,że kaząłm im wywoływac poród, który zakończył się cc
Ja płacę 200 zł
reklama