reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

esperanza mój gin podniósł cene z 1 marca.... też twierdzi że go nikt nie docenia i jego pracy wiec sam się doceni i podniósł... Alą płaciłam tylko 50zł za wizytę.... kurde badania też miałam bezpłatne a teraz.... wrrrr.... chociaż tyle że się z pielegniarką (położną środowiskową) ugadałam i w ośrodku będzie mi badania już do końca robiła, bo tak to cięzko było... a jeszcze nierefundowane leki na podtrzymanie.... to też boli, bo z Alą wszystkie miałam refundowane i grosze wychodziły...

reklama
ja miałam łącznie z pierwszą już 7 wizyt, ale za jedna nie płaciłam, bo po szpitalu mnie nie badał tylko dał zwolnienie, a
w karcie mam miejsce na jeszcze tylko 4 wizyty, mam nadzieję, że mały sie tym nie zasugeruje i nie będzie chciał wyjść jak się miejsce w karcie skończy:-D

No niestety. Moja gino, na ostatniej wizycie z rozbrajajacym usmiechem na twarzy poinformowała mnie, że podniosła opłaty za wizytę i USG. W sumie to mogła mi juz odpuścic pod koniec ciąży. Od lat jestem jej pacjentką. No ale ona jest jest łasa na kasę, co zrobić... Badania na szczęscie robię prawie wszystkie bezpłatnie, więc przynajmniej tyle. Oj już z upragnieniem czekam na to podwójne becikowe i kasę z ubezpieczenia!:tak:

Wcale się nie dziwię. Moje konto jeszcze remont pokoi dodatkowo nieźle dołuje. Jak zwykle wydajemy więcej niż zakładaliśmy. Ale jak się powiedziało A to trzeba powiedzieć B bo przecież nie zostaniemy z rozbabraną robotą.

Verita ja nie pomogę bo z tych nierodzących wcześniej jestem.

w mojej karcie mam ogolnie 10miejsc na wpisy z wizyt. Z tego 7 za mną, ósma za tydzien

kamila - super, ze nereczki ok!!!

a ile płacicie za wizyty? ja 100zł

Ostatnia edycja:
esperanza mój gin podniósł cene z 1 marca.... też twierdzi że go nikt nie docenia i jego pracy wiec sam się doceni i podniósł... Alą płaciłam tylko 50zł za wizytę.... kurde badania też miałam bezpłatne a teraz.... wrrrr.... chociaż tyle że się z pielegniarką (położną środowiskową) ugadałam i w ośrodku będzie mi badania już do końca robiła, bo tak to cięzko było... a jeszcze nierefundowane leki na podtrzymanie.... to też boli, bo z Alą wszystkie miałam refundowane i grosze wychodziły...
50 zł to rzeczywiscie malutko. Ja za zwykłą płaciłam 90 zł a z USG 150. Teraz podniosła o 10 zł jeszcze. Ale jak jeszcze masz leki na podtrzymanie to dodatkowa kasa. Choc w sumie, ja na swoje żelaza, magnezy Pregny itd to tez z 70 zł miesięcznie daję jak nic. No nic, juz z górki:-)

Verita- mnie to wygląda na kawałek czopu:(, ale to nie musi oznaczac nic złego- mnie czop wypadł w 36 tygodniu, a mala urodziłam w 41 i to tylko dlatego,że kaząłm im wywoływac poród, który zakończył się cc:)
Kamila- ale się cieszę, ze duzy i zdrowy chłopak u Ciebie rosnie w brzusiu:)
MsMickey- super,że wszytsko ok:)

Ja płacę 200 zł:(

Ostatnia edycja:
verita ja tez miałam wywoływany poród więc nie pomogę.
Żeby to nie był tylko ten czop.

buziak ja mam wizytę w 34 tyg. a pożniej już co dwa tygodnie :tak:

Kamila super, że wszystko w porządku:tak:

Moj syn mnie dzisiaj wykańcza, zaraz idę Go kąpać,On by tylko bajki oglądał, dzisiaj tak ma, nie wiem czemu. Zawsze chetny do zabawy a teraz wariuje przed laptopem bo chce bajke zmieniac co 2 minuty:szok: klocki rozlozone po całym pokoju nie robią na Nim żadnego wrażenia, nie poznaję Go. Mam nadzieję, ze tylko dzisiaj tak ma

Verita- mnie to wygląda na kawałek czopu:(, ale to nie musi oznaczac nic złego- mnie czop wypadł w 36 tygodniu, a mala urodziłam w 41 i to tylko dlatego,że kaząłm im wywoływac poród, który zakończył się cc:)
Kamila- ale się cieszę, ze duzy i zdrowy chłopak u Ciebie rosnie w brzusiu:)
MsMickey- super,że wszytsko ok:)

Ja płacę 200 zł:(
Wow, ale za sama wizytę bez USG?:szok:

reklama
tak, za samą wizytę, na którą musze jeżdzic taryfą, bo jest to bardzo daleko i w zasdzie nie mam połączenia.....ale to ordynator oddziału- mam nadzieję,że się opłaci i mi zrobi super cc:)

Do góry