reklama
Witam się w lany poniedziałek
witam nową mamusie
Życze miłegopopołudnia :-)
Witam wszystkie przyszłe młode mamy
Jestem nowa na forum i z chęcią pogadam z innymi mamami w podobnym stadium ciążowym
Widzę że świąteczne klimaty panują wszędzie. Ja się cieszę że w tym roku nic kompletnie nie muszę robić bo do rodziców mojego lubego jedziemy - a tam się nogi od stołu zawsze uginają
witam nową mamusie
Życze miłegopopołudnia :-)
Sunshine6
Fanka BB :)
Aylin- pewnie sie wystraszylas a nie martw sie wszystko bedzie dobrze i najwazniejsze ze z niunia wszystko wporzadku
Trzymaj sie cieplutko
Dziewczyny czy macie tez napady goraca? ostatnio czesto mam tak, ze siedze i od tak czuje jak robi mi sie goraco na twarzy jakbym plonela, chwile potrzyma i puszcza...... dziwne uczucie
Trzymaj sie cieplutko
Dziewczyny czy macie tez napady goraca? ostatnio czesto mam tak, ze siedze i od tak czuje jak robi mi sie goraco na twarzy jakbym plonela, chwile potrzyma i puszcza...... dziwne uczucie
Sunshine od trzech tygodni błagam męża aby wyłączył piec. Chyba hormony tak mi szaleją bo wiecznie jest mi gorąco a z natury to raczej ciepłolubna jestem i zawsze było mi zimno. Nawet w lato śpię w skarpetkach. A teraz 20 stopni w sypialni to dla mnie skwar.
katrina115
Potrójna Mama
Sunshine - ja ostatnio byłam chora, wtedy to miałam na zmianę napady gorąca i zimno mi było.... w środę mam wizytę, poproszę lekarkę, żeby jeszcze kontrolnie mnie osłuchała
Sunshine6
mlodak- ja tez z tych zmarzlakow a teraz ja porozbierana po domu latam okna otwieram a moj maz chodzi i zamyka bo mu zimno a wczesniej bylo na odwrot.
katrina- ja niby od 2 tygodni mam kaszel co wkurza mojego ale co ja moge... zaczelam pic herbate z likrecja i pije herbate z lipy i nic :-( moze zlapalam cos i jeszcze nie dokonca wyszlo na wierzch?
katrina- ja niby od 2 tygodni mam kaszel co wkurza mojego ale co ja moge... zaczelam pic herbate z likrecja i pije herbate z lipy i nic :-( moze zlapalam cos i jeszcze nie dokonca wyszlo na wierzch?
december
jestem już zmęczona świętami, ten poniedziałek jest niepotrzebny, zaczynają się rodzinne awanturki itd. JA już chcę do pracyyyy!!!!
reklama
siula
cześć
no i już po świętach,jutro goście się rozjeżdżają ale jeszcze dziś zawożę męża do pracy:-(
mam nadzieję że piątek szybko będzie i znów po niego pojadę:-)
ciekawe jak nasze dzieci kwietniowo-czerwcowe może teraz napiszą coś więcej
co się dzieję z aylin ?
czerwcóweczki miłej nocy do juterka
no i już po świętach,jutro goście się rozjeżdżają ale jeszcze dziś zawożę męża do pracy:-(
mam nadzieję że piątek szybko będzie i znów po niego pojadę:-)
ciekawe jak nasze dzieci kwietniowo-czerwcowe może teraz napiszą coś więcej
co się dzieję z aylin ?
czerwcóweczki miłej nocy do juterka