reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam,

Aylin trzymam za Was kciuki:tak:

Agulex moj syn też skorpion;-)
Mówią mi, ze bedzie ciezko za kilka lat:-D

Jeju, czuję się jak krowa za przeproszeniem:zawstydzona/y:
Nie bede narzekać ale mam serdecznie dośc:zawstydzona/y:

reklama
Witam się w lany poniedziałek

Witam wszystkie przyszłe młode mamy:)
Jestem nowa na forum i z chęcią pogadam z innymi mamami w podobnym stadium ciążowym :rofl2:
Widzę że świąteczne klimaty panują wszędzie. Ja się cieszę że w tym roku nic kompletnie nie muszę robić bo do rodziców mojego lubego jedziemy - a tam się nogi od stołu zawsze uginają:)

witam nową mamusie

Życze miłegopopołudnia :-)

Aylin- pewnie sie wystraszylas a nie martw sie wszystko bedzie dobrze i najwazniejsze ze z niunia wszystko wporzadku :tak:
Trzymaj sie cieplutko :tak:

Dziewczyny czy macie tez napady goraca? ostatnio czesto mam tak, ze siedze i od tak czuje jak robi mi sie goraco na twarzy jakbym plonela, chwile potrzyma i puszcza......:szok: dziwne uczucie :baffled:

Sunshine od trzech tygodni błagam męża aby wyłączył piec. Chyba hormony tak mi szaleją bo wiecznie jest mi gorąco a z natury to raczej ciepłolubna jestem i zawsze było mi zimno. Nawet w lato śpię w skarpetkach. A teraz 20 stopni w sypialni to dla mnie skwar.

Sunshine - ja ostatnio byłam chora, wtedy to miałam na zmianę napady gorąca i zimno mi było.... w środę mam wizytę, poproszę lekarkę, żeby jeszcze kontrolnie mnie osłuchała

mlodak- ja tez z tych zmarzlakow a teraz ja porozbierana po domu latam okna otwieram a moj maz chodzi i zamyka bo mu zimno a wczesniej bylo na odwrot.
katrina- ja niby od 2 tygodni mam kaszel co wkurza mojego ale co ja moge... zaczelam pic herbate z likrecja i pije herbate z lipy i nic :-( moze zlapalam cos i jeszcze nie dokonca wyszlo na wierzch?

reklama
cześć
no i już po świętach,jutro goście się rozjeżdżają ale jeszcze dziś zawożę męża do pracy:-(
mam nadzieję że piątek szybko będzie i znów po niego pojadę:-)
ciekawe jak nasze dzieci kwietniowo-czerwcowe może teraz napiszą coś więcej
co się dzieję z aylin ?
czerwcóweczki miłej nocy do juterka :-D

Do góry