reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ja mam temperaturkę lekka 37,2 a cały czas mialam 36,5... słabo mi się robi... ale przez ten spacer zakatarzona też całe popołudnie byłam, myślicie że to od tego?

my jednak ryzykujemy i butelek żadnych nie kupujemy narazie:-p

reklama
Ja kupilam tez tommiego antykolkiwe dwie male. Na wszelki wypadek. Zreszta do herbatki rumiankowej sie przydadza. Z tego co wiem to po pierwszym mscu mozna dziecku podawać

Witajcie wieczornie mam nadzieje że symbolicznie was oblano wodą.........Ja mam wspomnienie z niedzeli świątecznej coś nas pogryzło na rybach i sie drapiemy wkółko ....niewiem czy to komary czy mrówki ledwo przespaliśmy noc ...Dziewczyny czy u was też maleństwa wiecej się ruszją w nocy niż w dzień bo moje słonko znów jakieś leniwe śię zrobiło . W muszę go troszke popyrgać i zaraz daje znać a w nocy jak mi kopniaków zapoda serie....to jakby chciał na noc wyjśc sobie. Może skutek brania antybiotyku przepisany jest tylko na dzień 4 razy a w nocy przerwa i dlatego tak reaguje. Mam nadzieje że to swędzenie przejdzie dzis zamierzam wyprac wszystko cholercia wie czy do domu coś nieprzyszło z nami.
Wracając do uderzeń gorąca Ja miałam tydzień temu i mi mówili że to normalne w ciązy ...a potem była gorączka i szpital więc juz teraz wiem że lepiej to kontrolować jak coś nale sie pojawiło.
Aylin trzymaj sie i wracaj w dwupaku:tak:

No a u nas dzisiaj nawet ladna pogoda byla i na spacerek z Kazikiem moim psiakim sie wybralam ale niestety po 15min musialam wrocic, od kilku dni tak jakos dziwnie sie czuje taka oslabina jestem, cos mnie boli po prawej stronie brzucha tak gdzies kolo jajnika i z kazdym dniem mocniej:-( czasmi to az nie moge sie ruszyc:-(, no i zlapalo mnie na spacerku ledwo doszlam ze lzami w oczach do domku. Jutro przychodzi polozna wiec jej o tym powiem a jak dalej bedzie tak bolalo to pojade na pogotowie.
A poza tym jutro powinna przyjsc paczka z Polski od mamy z rzeczami dla malej no i w tym tygodniu wozek powinin rowniez przyjsc - juz nie moge sie doczekac.

gkvip mnie tak samo boli:tak: po prawej stronie na dole brzuszka:-(
a zwlaszcza jak siedze, musze sie wtedy maxymalnie rozluznic i polozyc:tak:
Napisz jutro prosze co powie Ci polozna, ok?;-) bo sama sie zastanawialam czy nie przejechac sie do szpiala...

A co do uderzen ciepla tez tak mam, robi mi sie slabo przy tym:-(
czoło się poci i w ogole.

No i po świetach, mąż juz w pracy, Mlody spi a ja oczywiscie przed kompem:zawstydzona/y: pogoda beznadziejna bo pada co po chwile deszcz.

kurcze ale z nas kaleki po tych swietach!!! ja jutro chyba tylko jogurty z otrebami bede wcinac. umieram z przejedzenia.... a mamy tesciow teraz na dwa dnii przywiezli cala skrzynke tlustego zarcia....

josie ja dzisiaj to nawet sie nie obzarłam wrecz mało zjadłam:szok: ale wczoraj sobie za duzo pozwolilam:zawstydzona/y: jutro i pojutrze mam zamiar "odtruć" organizm:tak:
moi rodzice do nas przylatuja 19-tego i juz im zapowiedzialam, ze zero slodyczy, zawsze przywoza za soba moje ulubione czekoladowe wafelki. Poprosilam ich aby teraz tego nie robili, myslelili ze sobie zartuje a ja calkiem powaznie mowilam:tak:

Cześć Dziewczyny,

Święta święta i po świętach- całe szczęście.
Widzę, że Aylin w szpitalu- wracaj do nas jak najszybciej w dwupaku oczywiście!!!!

Co do bóli to mnie przez to sprzątanie przedświątwczne postrzykło po prawej stronie pleców i teraz ruszam się jak kaleka. W dzień jest jeszcze OK bo rozchodzę ale rano, wieczorem i w nocy... Szkoda gadać. Jakbym mogła to na czworaka bym zapyziała:szok:

Miłego dzionka moje drogie. Ja zabieram się za naukę i pisanie pracy bo to już najwyższa pora minęła jakiś miesiąc temu:-)

reklama
Do góry