reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam się i ja :-)

Aylin trzymam za Ciebie i Twoje maleństwo mocno mocno kciuki !!!!!!!!!!!!!!!

Święta święta i już prawie po świętach !!!!
Dziś troszkę lepsza pogoda ale co z tego jak zimnica na dworze :-(, ja wczoraj się lekko objadłam ale nie szalałam z jedzonkiem, starałam się pilnować aby mi cukier za mocno nie skoczył !!!
Dziś może wybiorę się do siostry choć jeszcze nie dokońca jestem przekonana aby w ogóle wychodzić z domu :-:)szok:

reklama
Witam.

Dziekuję za wszystkie życzenia.

Ja również życze wszystkim zdrowych, spokojnych swiąt.

Aylin
trzymam kciuki. Spróbuje was troche poczytać, bo jest tego kilka stron od ostatniego mojego logowania.

Aylin
myślami jesteśmy z Tobą, będzie dobrze, trzymajcie się dzielnie!

Ja mam załamkę, Maks 2 tyg temu skończył antybiotyk a dziś musiał zacząć kolejny, infekcja ucha wróciła ze zdwojoną siłą, całą noc tuliliśmy na zmianę z mężem płaczące rozgorączkowane biedne chore dziecko. padam na cycki.

ja też dziękuje z całego serca za piękne życzenia, przepraszam że nie podziękuję indywidualnie ale muszę odpocząć, zdrzemnąć się, zjeść coś. Całuski!

Aylin trzymam kciuki za Ciebie i za córcie!!! Musi być dobrze!

Karamija strasznie współczuję Maksiowi, biedaczek, ile on sie musi nacierpieć. Dużo zdrówka dla niego!

ja wam powiem,że Kuba ma już 13 lat i zawsze się ciesze jak się do mnie przytula buźkuje kocham te chwile i ze szczęscia to płakać mi się chce,a teraz jak sobie pomyśle że bede miała po tylu latach następnego takiego skarba to już w ogóle lecą łzy szczęścia
a co mnie denerwuje to ludzie którzy patrzą na mnie że stara że po tylu latach że pewnie wpatka o jak głupia znów w piluchy itd
ale te osoby nie wiedzą ile lat czekaliśmy na Marcelinę ile to razy Kuba mówił że chce rodzeństwo ile było czekania ile łez bo znów nic
najważniejsze że jesteśmy szczęśliwi i mamy już prawie wspaniałą dwójkę dzieci
szkoda żę mama tego skarbu nie doczekała

Czytając twój wpis jakby ktoś wypowiedział to co mnie cisnie sie na usta.

Mój syn ma 15 lat. Przez wiele lat staraliśmy sie z mężem o drugie dziecko i ciągle nic. Były po drodze jakies szpitale, badania, które nic nie mówiły i nie dały. Kilka lat temu sobie odpuściliśmy, stwierdziliśmy że widocznie tak nam jest dane. :zawstydzona/y: I potem nagle ten pażdziernik ubiegłego roku:tak:, najpierw przerażenie, które trwało naprawdę chwilę a potem to jakby szcześliwy los na loterii. :-) W tym roku za kilka dni konczę 40 :tak: i to będą moje najszczęsliwsze urodziny. Tez niestety spotykam sie z ludźmi którzy na mnie dziwnie patrzą:nerd:, chyba irytuje ich mój entuzjazm i dziwia sie że taki krok w moim wieku... Co ONI wiedza o moim wieku ...? Przecie ja ciągle czuje sie przynajmniej o kilka lat młodsza:-D. współczuje tym wszystkim ,którzy myśla że macierzynstwo dotyczy tylko młodych rodziców:no:.

atagata witaj

Sicilpol ciesze sieże sie odezwałaś trzymam kciuki za całą wasza trójke i życze szybkiego powrotu do domu z Julkiem.

witajcie

Agulex - to kiedy masz urodzinki???? może choć Ty ciut starsza.... hihi, nie ważne czy masz 35 czy 40 lat, zawsze jak jest taka duża różnica wieku to ludzie patrzą podejrzliwie i twierdzą, że to wpadka, tym sie nie ma co przejmować.

Aylin - będzie dobrze, trzymajcie sie dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Agulex - to jesteś starsza o całe 5 dni!!!!!! Imieniny mam 30 kwietnia.

Jutro ma urodziny moja mama, Alinka 18 (czyli praktycznie za tydzień). U nas w rodzinie prawie same Baranki i Byczki.

Ostatnia edycja:
reklama
Mój mąż tez baranek ale z marca a syn skorpion.

Teraz musze rodzinke wyciagnąc na spacer.

Katrina a jednak to całe 5 dni mnóstwo czasu pozdrawiam :-)

Do góry