goldenlucy
Fanka BB :)
Czlowiek to glupieje w te Swieta, jakby jedzenie mialo z powierzchni Ziemi zniknac!! Ale sie nazarlam. Masakra!! A malutka wariuje w brzuchu od tych slodkosci :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamina tez tak mam az sie ostatnio zastanawialam, czy to te braxton-hikcsy czy cos nie tak. Jesli braxtony to olac, a co jesli nie?
Ale stwierdzilam, ze przed ciaza jedyne odczucia, jakie mialam w okolicy podbrzusza byly zwiazane z okresem stad takie wrazenie. A po prostu macica sie rozciaga/kurczy czy whatever;-) i tego sie trzymam.
Jesli chodzi o jedzenie, to jak zwykle ten sam problem: na poczatku troche zjadlam, potem nie miescilam sie na krzesle, potem kawalek ciasta i brak obiadu. I efekt: bylam glodna przy wychodzeniu! Ok 17 wychodzimy a do mnie sie stol zaczal usmiechac! A glupio mi bylo cos jesc bo widzialam, ze P juz ostatnimi silami siedzial. A ja najchetniej bym wtedy zrobila herbatke i zaczela wsuwac! Uprosil mnie, zebym herbatke juz w domu ... Mama tez juz chciala isc byla zmeczona... A ja oczy w pasztet i... prawie z placzem w duszy... Teraz czekam na rumianek ale jakas kolacje trzeba bedzie
A z niespodzianek: moja siostra, po parunastu latach, zrobila stodole:-) dla niewtajemniczonych: takie ciasto z serem na zimno. Wystarczylo pare lat pomarudzic... a potem zajsc w ciaze;-) Magiczny czas:-)