reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

dziewczynki moje kochane życzę Wam bardzo spokojnych,rodzinnych i radośnie spędzonych Świąt,jajek-jakie tylko sobie wymarzycie i super prezentów od uszatego!
A mamusiom i naszym dzieciaczkom życzę dużo siły i wytrwałości!

Byłam na tym ktg-skurcze słabiutkie,ale cholerka regularne,na szczęście szyjka długa,twarda i zamknięta,a Jaś ma się świetnie;)
Jakbym już nie zajrzała to nie będzie mnie tak do piątku-bo mamy mieć zmianę dostawcy internetu i nie wiem jak długo to potrwa-obiecali,że do piątku się wyrobią!
I bardzo proszę ,żebyście wszystkie tu były w komplecie i zapakowane,jak wrócę!!!!!

reklama
Mam chwilę odpoczynku i wpadłam się pożalić, bo nie wiem co za ciemnota mnie dopadła, że posoliłam bitki przed obsmażeniem.. teraz są jak podeszwy:-:)dry: ech mam nadzieję, że goście wybaczą ciężarnej...

Już więcej nie marudzę, bo widzę, że Sicil się na reszcie odezwała :)

sicil bardzo się cieszę, że Julcio cały czas do przodu, trzymam kciuki z całych sił, aby jak najszybciej udało wam się być w komplecie w domku!

Mąż oczywiście wybył z mamusią na cmentarz i nie ważne że w chałupie syf wiec olewam i włączam neta.

Sicil super że się odezwałaś. Bardzo się cieszę że Julcio tak dzielnie walczy. Już niedługo a będziecie w domku w komplecie.
Trzymam kciuki za Waszą trójkę!

sicilpol zrobiłaś nam super zającowy prezent odzywając się do nas :-) dobrze przeczytać że jesteś w dobrej kondycji i że z Julkiem coraz lepiej :-) dzielny chłopak :tak: trzymajcie się kochani, czekamy na kolejne wieści od was

Najchętniej rzuciłabym całe przygotowania przedświąteczne w kąt i poszła pojeździć wózkiem po dworze ale wszyscy by na mnie krzywo patrzyli więc pojeździłam tylko po strychu :cool:

Ostatnia edycja:
Witam mamusie;)
Udało mi się do Was zajrzeć;) Życzę Wam Wesołych Świąt, spokoju ducha, radości i szczęścia, żeby ten czas był dla nas wszystkich czasem wyjątkowym;)Smacznego Jajka i mokrego Dyngusa;) tylko się nie pochorować;)

Sicil, super, że u Ciebie i Julcia jest wszystko dobrze;) mocno będę się za Was modliła;)

Pozdrawiam wszystkie i najpewniej do zobaczenia po świętach;*****

533181_3638178881165_1475057317_33368417_844244882_n.jpg
Zdrowych, bezstresowych, kolorowych i bardzo, bardzo szczęśliwych
Świąt Wielkanocnych dla Was i Waszych rodzin

życzy

Monika

Sicil super,że się odezwałaś:)Codzinnie o Was myslę i jestem przekoana,ze Julcio to dzielny chłopczek i już niedługo my będziemy się toczyć i narzekać, a Ty będziesz nam tu wysyłać zdjecia z Julciem z plaży.....:)

reklama
Do góry