reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
KOCHANE MAMUŚKI
wielkanoc3.jpg

Mokrtch jajek i wesolego smingusa-dyngusa od maminy
Mamina tych mokrych jajek to nawet ja sobie zycze:-) Podpisuje sie rekami i nogami pod tymi zyczeniami:-)

My za chwile jedziemy na obiad do mojego ukochanego prawie tescia. A'propos prawie, ostatnio sie oburzyl, gdy mu "pan" powiedzialam. Ciekawe, co zaproponuje. Tato nawet jego wlasne dziecko do niego nie mowi:p eh, fun nie ma co. No, ale przynajmnien ugotowac potrafi - w ramach szukania plusow;-)

Czy ktokolwiek ma jakies info od Asii i Sicil? Ktos juz pytal, ale odpowiedz nie nadeszla...

Życzę Wam pogodnych Świąt,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Wiosennego nastroju, który radością napełni Wasze serca oraz
serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół.

:-):-):-):-)

P.S. NIE ZAPOMNIJCIE POCAŁOWAĆ MĘŻA/FACETA PRZY JAJKACH!!;-);-);-)

Hej dziewczynki:) Ja dziś cały dzień leżę bo stwierdziłam że czas powylegiwać się troszkę:-)
Poczytałam troszkę o celulicie... laski ja mam tak okropny że aż mi się płakać chce jak patrzę. Zanim zaszłam w ciążę to miałam operację na kolano i już wtedy nazbierało mi się tu i ówdzie. Miałam po rehabilitacji zabrać się za siebie ale życie postanowiło inaczej i rehabilitacja odłożona na macierzyński. Także czeka mnie ciężka walka bo już mam 17 kg do przodu.

Dziś mój luby robi obiadek niespodziankę. Siedzi w kuchni już pół dnia i nie pozwala mi wejść. Aż mi ślinka cieknie:)

Dziękuję za miłe przyjęcie i bardzo oryginalnie życzę Wesołych Świąt:-D
I oczywiście PYSZNYCH jajeczek i milusich króliczków;-)

Witam,

a jednak udało mi się dzisiaj tutaj zajrzeć;-):tak:
Byliśmy z koszyczkiem i Kuba przezywał cały czas tylko jajka:-D
robil wczoraj ze mną te pisanki i cały czas w kosciele tylko o tym gadał:tak:

sicilpol dobrze, ze sie odezwałaś:tak:
Wszystkie tutaj 3mamy kciuki za Julcia:-)

reklama
sicil dzięki bogu sie odezwałaś... bo juz straszecznie sie o ciebie wszystkie martwiłysmy. Dobrze ze z Julciem wszystko ok. I bedzie dobrze. A za rok nie bedzie mozna poznac ze był wcześniaczkiem.

Wpadam na chwilke złozyc wam zyczenia. Wszystkiego najlepszego z okazji swiat. Smaczbych serników, jajek bez liku i mocnego lania w poniedizałek z rana :)

Ja wczeraj padłam po sprzataniu. Dzię upieklam mazurek, babe i konczy piec sie sernik. I dieta cukrzycowa niech spada. Zamierzam spróbowac kazdego z ciach :)

Do góry