ale zawsze należy pamiętać o sobie i swoich potrzebach- jeśli mama nie bedzie się sama dobrze ze sobą czuła i nie będzie szczesliwa to odbija się to negatywnie na dziecku. Ja kocham Lilę ponad życie, ale zawsze pamiętam o osbie i sowich potrzebach
reklama
gkvip2505
Fanka BB :)
Poza tym wydaje mi sie ze to wszystko zalezy od tego czego tak naprawde chce kobieta od zycia i w czym bedzie czula sie spelniona. Bo przeciez kazda z nas jest inna i co innego chce od zycia.
Szczescie, milosc, rodzina dla kazdej z nas ma inny wymiar i inna wartosc, jak rowiez ta wartosc tego szczescia, tej milosci, rodziny jest na roznym poziomie u kazdej z nas.
I cale szczescie ze tak jest bo bysmy sie tu zanudzily
Szczescie, milosc, rodzina dla kazdej z nas ma inny wymiar i inna wartosc, jak rowiez ta wartosc tego szczescia, tej milosci, rodziny jest na roznym poziomie u kazdej z nas.
I cale szczescie ze tak jest bo bysmy sie tu zanudzily
Ostatnia edycja:
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
a dla mnie puki co dziecko jest na pierwszym miejscu później dopiero ja, tzn nie mówię tu o jakimś strasznym rozpieszczaniu czy dawaniu wszystkiego czego tylko chce - wszystko w granicach rozsądku by dziecku krzywdy tym nie zrobić, bo każde rozpieszczenie w przyszłości będzie krzywdzące. Ale ja mam już tak w głowie że cały czas myślę o nim o tym jak on się czuje a nei o sobie No nie wiem jak to działa..
kasia.natka
dla wszystkich czerwcówek z najlepszymi życzeniami
katrina115
Potrójna Mama
Macie rację - każda z nas w różny sposób przeżywa ciąże, inaczej uczy się kochać tę drugą część nas i inaczej do tego dorasta.
Mając 18 lat inaczej kochałam swojego pisklaka, mając 36 inaczej i teraz też będzie inaczej. Trochę się tylko zastanawiam, jak to będzie z dwójką maluchów... niedługo życie pokaże.
Mając 18 lat inaczej kochałam swojego pisklaka, mając 36 inaczej i teraz też będzie inaczej. Trochę się tylko zastanawiam, jak to będzie z dwójką maluchów... niedługo życie pokaże.
reklama
mamina karierowiczka
ide zjesc wigilijnego krokieta no co przeciez to jest postne a potem sparze biala kielbase i zabiore sie za salatke.
Somebody that I used to know Gotye Feat Kimbra Lyrics - YouTube
wlasnie sobie slucham tego kawalka
jak pomysle ze w nastepnym roku bedzie o jedno jajko wiecej dla Mishy w swieconce to tak fajnie, nawet swieta bozego narodzenia nabiora innego charakteru...beda takie bardziej czarodziejskie- powroci magia swietego mikolaja i to oczekiwanie ...moj maz bedzie czul sie znow wielkim hiro
Somebody that I used to know Gotye Feat Kimbra Lyrics - YouTube
wlasnie sobie slucham tego kawalka
jak pomysle ze w nastepnym roku bedzie o jedno jajko wiecej dla Mishy w swieconce to tak fajnie, nawet swieta bozego narodzenia nabiora innego charakteru...beda takie bardziej czarodziejskie- powroci magia swietego mikolaja i to oczekiwanie ...moj maz bedzie czul sie znow wielkim hiro