reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Avo - z checiom bym przejela troche balastu :)
Blond - tez nie wiem czy to ma zwiazek ale tez mam na przedniej scianie lozysko:))

Maminka - ja 3 lata przedłuzałam w salonie klientkom rzęsidła sama z rok nosiłam sztuczne... i tu jesli chodzi o szkodliwosc - duzo rolę gra to czy bedą prawidłowo założone i czy odpowiednio dobrana grubosc i dlugosc do Twojej naturalnej zeby nie oslabiac - ciezarem twojej naturalnej rzęsy. Generalnie przychodzily do mnie klientki po innych kosmetyczkach na zdjecie bo zaczynaly im puchnąć powieki - i tu przyczyna byl chinski gowniany klej pewnie;/ albo jakas malpa kosmetyczka nie pracowala w rekawiczkach tylko brudnych lapach ;// Ja osobiscie teraz juz nie zakladam sobie rzes bo mnie denerwuja takie dlugie;p szczepiają się z tymi dolnymi itp. okolicznosciowo zakladam sobie kępki :))

A jesli po zdjeciu Twoje beda oslabione polecam olejek rycynowy - albo w ostatecznosci preparat firmy MAVALA regenerujacy rzesy ok 70 zł kosztuje ale naprawde dziala:)

reklama
Alienka aaaaaa wystraszylas mnie. Te co ja znam to maja super oczy rzesiste, zero malowania a oko wyglada super....tez zalezy pewnie od tego czy czesto to robisz, czy usuwasz je sama czy uzupelniasz na czas....tak jak z wlosami. Jedne dbaja o to i wlosy sie im wzmacniaja, odrastaja a inne po kosztach same zdejmuja pasma wyrwajac swoje.

ta moja kolezanka ma zajebiste rzesy te przedluzane kuna doslownie cudownie wygladaja ale co z tego jak juz swoich ma malo i teraz ja tamte sciaga to masakra dlatego ja tez przestalam przedluzac bo szkoda mi moich, a ona naprawde dba o nie i sama ich nie zdejmuje ona co tydzien lub poltorej siedzi u kosmetyczki z nimi

Ostatnia edycja:
Dxiewczyny macie zaciecie mi sie nie chce zmienic dzis gory od pizamy a co dopiero pojsc do kosmatyczki;-)

Mam podobnie :/ chciałam sobie włosy ufarbować i to sama w domu ale jak pomyśle, ze mam z farbą na głowie siedzieć pół godziny to mi się odechciało:/ tak jakbym teraz nie siedziała - tyle że bez farby:rofl2:

I wicie gniazda nawet mi się nie włączyło :eek:

Dxiewczyny macie zaciecie mi sie nie chce zmienic dzis gory od pizamy a co dopiero pojsc do kosmatyczki;-)
Dobre, uśmiałam się. A mam dzisiaj podobnie, ale muszę niestaty tyłek ruszyć już drugi raz na miasto bo właśnie przed chwilą coś mnie tchnęło i zerknęłam do lodowki na wczoraj zapukione malutkie pętko kiełbasy do święconki (chciałam tak lekko podsuszyć). Szukam, szukam i nie ma. Dzwonię do K. czy wie co się stało i słyszę odpowiedź - tak zjadłem w nocy bo się przebudziłem i zachciało mi się kiełbasy, a tylko ta była :szok:.

Mam podobnie :/ chciałam sobie włosy ufarbować i to sama w domu ale jak pomyśle, ze mam z farbą na głowie siedzieć pół godziny to mi się odechciało:/ tak jakbym teraz nie siedziała - tyle że bez farby:rofl2:

To nie jest ze mną źle. Jestem na sobotę na 11 umówiona do fryzjera na farbowanie :-).

Dobre, uśmiałam się. A mam dzisiaj podobnie, ale muszę niestaty tyłek ruszyć już drugi raz na miasto bo właśnie przed chwilą coś mnie tchnęło i zerknęłam do lodowki na wczoraj zapukione malutkie pętko kiełbasy do święconki (chciałam tak lekko podsuszyć). Szukam, szukam i nie ma. Dzwonię do K. czy wie co się stało i słyszę odpowiedź - tak zjadłem w nocy bo się przebudziłem i zachciało mi się kiełbasy, a tylko ta była :szok:.

To nie jest ze mną źle. Jestem na sobotę na 11 umówiona do fryzjera na farbowanie :-).

No to się uśmiałam z tej kiełbachy :-D kurde :eek: też bym zjadła!!!

reklama
Mlodak widzisz musisz zaczac jedzenie podpisywac :D
a ja wlasnie pieke babeczki...
takie o
babeczki z budyniem.... - - mniam....mniam... - bloog.pl
i modle sie zeby wyszly bo robie pierszy raz a tu niestety nie ma takich w cukierniach, w warszawie sa w kazdej budzie takie a tu nie ma szans znalesc:/ zobaczymy co mi z tego wyjdzie i czy sie rozleca:D

Kiełbacha, babeczki... na wszystko mam teraz smak! :szok: jak tak dalej pójdzie to na wizycie 20/04 będe ważyła tonę i będe musiała mieć CC bo dzidzia też wielka będzie :szok:

P.S. Postanowiłam, ze jednak dzisiaj te włosy ufrabuje :p Zobaczymy czy tylko na postanowieniach się skończy :D

Do góry