reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

snoopy suuuper widzisz udało się :) Teraz już będzie tylko lepiej :)

Wiecie co, strasznie się martwie o Sicil i maleństwo , w ogóle się nie odzywa, nie daje żadnych znaków, nie odpisała mi na smsa.
Kurcze, co się dzieje.. :( Niech da znać co i jak...

Ostatnia edycja:
reklama
snoopy to gratuluję;-)

Kamila fajny filmik:tak: My tez chcemy kupić teraz Kubie ten rowerek:tak: Jestes zadowolona, tak?:-)

kurcze znowu zaczyna mnie bolec i juz ledwo chodzę, ja nie wiem co sie dzieje:no:

josie gratuluję:-D:-D

snoopy super,że dostaliście kredyt,wiem jaka to radość,gorzej jak trzeba co miesiąc połowę dochodów oddawać;)

Kamila Wiktor nieźle sobie radzi.
Powiem wam,że sąsiadki syn śmigał na takim biegowym rowerku i jak miał 5,5 roku zaczął jeździć na normalnym od razu na 2 kołach.

Asiia też się nie odzywa może po prostu dziewczyny nie mają głowy,żeby teraz myśleć o nas o forum a skupiają uwagę na maleństwach.... oby....

Dziewczyny nie wiem czy któraś jest zainteresowana pieluchami happy i innymi produktami tej firmy,ale jakby co to wklejam link do firmowego sklepu,gdzie ceny są myślę ok i dostawa gratis od 115 zł Są tam też kosmetyki AA i OILLAN i w zakładce zestawy są mega duże paki pampersów.Popatrzcie sobie,może któraś skorzysta.

Pieluszki i kosmetyki dla dzieci i niemowląt - Sklep Internetowy Bliżej Ciebie

MsMickey to fakt tym bardziej, że wszystko jest strasznie drogie. Ja też już rozglądałam się za wózkiem ale z mężem chyba zdecydujemy się zamówić na allegro bo w mojej mieścinie jest taki wybór że szkoda gadać;/ już nie wspomnę o cenach...W ubranka jakieś body, śpioszki już się zaopatrzylam tylko tak teraz myślę, że błędem było to że wszystko na 56 cm a jak mały będzie większy to nie wiem...:no::-)
Zamów ten co ja:-D polecam a w o-ce za ta cene dostaniesz czolg (oczywiscie dokladając jeszcze) a do tego fotelik mozesz sobie smialo dokupic i zamontowac:-D

Co do domu, my za łomżą kupujemy a kredyt ja o PKO ostrołęckim załatwiłam:-D

co do sicil może ktoraś by do niej zadzwoniła? tel powinna odebrać... ja też się zaczynam martwić...

reklama
Do góry