reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Malina 1.5 kg? nie dobijaj nas...na pewno Ci sie przecinki nie poprzestawialy? :D

KAmla super Wiktorek sobie radzi. moj mlody dostal biegowy na 1.5 roczku i juz 2 lata smiga. ostatnio wpadlam na glupi pomysl zeby wzial go na spacer....to nie na moj brzuch i nie na moje tempo teraz. zobaczysz jeszcze moment i bedzie smigal. za to wlasnie przez to ze ciagle na biegowym jezdzi to ni cholery nie potrafi sie przesiasc na ten z pedalami...:/do tylu jedzie. od roku probujemy go u dziadkow uczyc tez na normalnym ale nie lubi i sie wscieka .u nas duzo tych biegowych jezdzi po osiedlu.

Josie gratuluje wizyty!!!

reklama
Hehe nie, nie poprzestawiały mi się. Dziewczyny nie zazdrośćcie naprawdę nie ma czego...Z racji iż będąc w ciąży wyszły mi kamienie w woreczku żółciowym;/ coś okropnego muszę ograniczać tłuszcze szczególnie te zwierzęce, wszystko musi być lekkostrawne a czekolada to istne samobójstwo;/ Na pierwszej wizycie u gina ważyłam 59(byłam troszkę tłuściutka) później z racji diety schudłam do 56,5 a teraz ważę 58kg, dla mnie to nie lada sukces:-)

Juz wrocilam z obrzedowego objazdu.
Pare miejsc a zmachalam sie ze leze teraz. Chyba naprawde musimy konczyc zakupy bo niedlugo nie bede miala na nic sily zadne lazenie.
Weszlam do tesco a tam wielka przecena: body za 12 i rampers za 16 zl. No normalnie smiech na sali. Zakupilam za to wielka torbe winogron:-)

Weszlam tez do sklepu z wozkami i dowiedzialam sie, ze do gondoli maxi mura pasuje spacerowka... maxi mura. Tylko. 3 albo 4. No i nie wiem. Jeszcze do jednego musze pojechac tam wiekszy wybor. Ja juz mam dosyc tych wyborow. Nie lubie robic zakupow i koniec. Szczegolnie, gdy kasy ciagle brak:-(

Hej dziewczynki:) Widzę, ze nie tylko ja miałam nieprzespaną noc. Najpierw wstrętna zgaga gdzieś do 1 w nocy a później mały tak szalał, że drugą połowę nocy też miałam z głowy;-) Powiedzcie mi jak Wy sobie radzicie w łazience??? Ja niby mam mały brzuszek ale pod prysznicem schylić się nie mogę a z racji iż jutro mam wizytę u gina i musiałam "ogarnąć" dolne części ciała skorzystałam z wanny:-)i tak się umachałam, że koniec świata. Mąż oczywiście chętny do pomocy ale ja Zosia samosia się uparłam i teraz wiem, że nie warto było.
A i muszę się pochwalić, może to nic takiego ale w końcu od początku ciąży udało mi się przytyć całe 1,5 kg:-)
nieźle... ja zaczynałam z wagą 65 już zapasiona a teraz 79 i nie narzekam:-D najgorsze jest to że znowu trochę schudłam...:crazy: a dziś wymiotowałam po 13 i po tym poszłam spać, niedawno wstałam...

zaraz ponadrabiam wszystko:-p a w ogole to baba z banku mnie obudziła bo:
DOSTALIŚMY KREDYT!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D 11 jedziemy podpisać umowę i do notariusza:-D kurdę mogę już śmiało mówić mój dom!!!!!!!!!!:-D

MsMickey to fakt tym bardziej, że wszystko jest strasznie drogie. Ja też już rozglądałam się za wózkiem ale z mężem chyba zdecydujemy się zamówić na allegro bo w mojej mieścinie jest taki wybór że szkoda gadać;/ już nie wspomnę o cenach...W ubranka jakieś body, śpioszki już się zaopatrzylam tylko tak teraz myślę, że błędem było to że wszystko na 56 cm a jak mały będzie większy to nie wiem...:no::-)

reklama
snoopy12 nie przejmuj się spadkiem wagi ja jak schudłam i nie mogłam przytyć to lekarz powiedział mi że jeśli mały rośnie i dobrze się rozwija to nie ma się czym przejmować. Współczuję wymiotów, ja dzisiaj miałam mdłości ale obeszło się bez pawia...:-)Słyszłam gdzieś kiedyś, że często mdłości występują właśnie pod koniec ciąży.Aaaa zapomniałam bym GRATULUJĘ KREDYTU:) Mi też się marzy własny dom i już nawet z M pytaliśmy w banku i są duże szanse na kredyt tym bardziej że można jeszcze skorzystać z tego projektu Rodzina na swoim ale tak strasznie się boję że chyba się nie zdecyduje ehhh...sama nie wiem..

Do góry