reklama
mamina karierowiczka
Fanka BB :)
Ja sobie sama zalecilam magnez o_0
zaza26
carla ja łykam bo mi się macica stawia, ale skurcze łydek też przy okazji zniknęly
nie wiem jak wam ale mi brakuje naszych erotycznych tematów, bo bylo strasznie wesoło i dlatego odkurzam temat
poza tym biorąc pod uwagę, że coraz bliżej do porodu,a co za tym idzie do późniejszego zrzucania zbędnych kg, to należałoby wybrać swojego osobistego trenera hihi;-)miłego oglądania a ja lecę trzeć pyrki
[video=youtube;7WCAtjU6Kgw]http://www.youtube.com/watch?v=7WCAtjU6Kgw[/video]
nie wiem jak wam ale mi brakuje naszych erotycznych tematów, bo bylo strasznie wesoło i dlatego odkurzam temat
poza tym biorąc pod uwagę, że coraz bliżej do porodu,a co za tym idzie do późniejszego zrzucania zbędnych kg, to należałoby wybrać swojego osobistego trenera hihi;-)miłego oglądania a ja lecę trzeć pyrki
[video=youtube;7WCAtjU6Kgw]http://www.youtube.com/watch?v=7WCAtjU6Kgw[/video]
Ruda1979
mnie lekarz zalecił jak mi brzucho zaczęło twardnieć,a przedtem też nic nie brała, poza żelazem.
moje chłopaki też jedzą to,na co ja mam ochotę.Zawsze tak było,bo ja gotuję a jak coś nie pasi to proszę bardzo-lodówka i garnki w kuchni:-)
moje chłopaki też jedzą to,na co ja mam ochotę.Zawsze tak było,bo ja gotuję a jak coś nie pasi to proszę bardzo-lodówka i garnki w kuchni:-)
Pasztet gotowy...teraz paszteciki...ufff
A Wy łykacie magnez bo skurcze czy lekarz zlecił...ja nic nie łykam...może powinnam?
Ja powiedziałam lekarzowi o skurczach i zalecił mi magnezin.
Hej,
masakra jaką mialam noc:-( normalnie oddychac momentami nie mogłam
Zaczele sie od bolu lopatki, potem przeszlo na rękę, ktora zdretwiala, pozniej prawa strona brzucha zaczeła mnie boleć:-( nie moglam w zadnej pozycji leżeć, myslalam ze zwariuję, nad ranem zasnelam, spalam kolo 3 godzin i jak sie przebudzilam to jeszcze bol czulam ale juz o wiele lepiej maz mnie rozmasował jak wrocil z pracy:-)
Dziewczyny powodzenia na wizytach;-)
carla ja tez nie lykam magnezu.
U nas dzisiaj paskudna pogoda, deszcz ze sniegiem od rana
nie przypuszczalam, ze do nas tez to nadejdzie
teraz nie pada ale zimno i wieje strasznie, Kuba od nowa chyba przeziebiony
Tak Go kaszle od rana, ze szkoda gadać, mam dość
masakra jaką mialam noc:-( normalnie oddychac momentami nie mogłam
Zaczele sie od bolu lopatki, potem przeszlo na rękę, ktora zdretwiala, pozniej prawa strona brzucha zaczeła mnie boleć:-( nie moglam w zadnej pozycji leżeć, myslalam ze zwariuję, nad ranem zasnelam, spalam kolo 3 godzin i jak sie przebudzilam to jeszcze bol czulam ale juz o wiele lepiej maz mnie rozmasował jak wrocil z pracy:-)
Dziewczyny powodzenia na wizytach;-)
carla ja tez nie lykam magnezu.
U nas dzisiaj paskudna pogoda, deszcz ze sniegiem od rana
nie przypuszczalam, ze do nas tez to nadejdzie
teraz nie pada ale zimno i wieje strasznie, Kuba od nowa chyba przeziebiony
Tak Go kaszle od rana, ze szkoda gadać, mam dość
Ale tylko jednego? :-(nie wiem jak wam ale mi brakuje naszych erotycznych tematów, bo bylo strasznie wesoło i dlatego odkurzam temat
poza tym biorąc pod uwagę, że coraz bliżej do porodu,a co za tym idzie do późniejszego zrzucania zbędnych kg, to należałoby wybrać swojego osobistego trenera hihi;-)
reklama
blond_20
Czarownica
ee ten trener jakis taki zylasty ja to mam swojego osobistego domowego i cos mi sie wydaje ze jak juz zawartos mojego brzucha bedzie lezec w lozeczku obok to niezle potrenujemy bo teraz to tu mnie gniecie, tam mnie boli ,tu mi niewygodnie
Carla ja tez magnezu nie biore. poki brzuch mi twardnieje nie za czesto, nie tak jak w poprzedniej to nie biore, i badanego sumie tez nie mialam poziomu nigdy. biore witaminki i zelazo bo to musze. a jak mi brzuch zaczyna wariowac za bardzo to nospa i spokoj ale to sie zdarza raz na 2 tyg moze...albo po prostu duzo wiecej odpoczywam teraz niz wtedy.
ja wlasnie piore posciel dla alanka, tzn ten srodek bo poszewki kupimy nowe raczej. mlodemu dzisiaj zrobilamremament w pokoju bo chce w koncu poukladac gdzies alana ubranka , chce zeby wreszcie miely swoje miejsceteraz odpoczywam bo mlody spac poszdl wiec nie bede sie tam tluc nad jego glowa.
a na obiadek widze ze dzisiaj ziemniaki kroluja ja zrobilam zapiekanke ziemniaczana z kielbaska, cebulka . taka z beszamelem i serem. po cdzym oje dziecko powiedzialo ze idzie spac bo on nie lubi ziemiakow :/ dziwne mam dzicko le naprawde swieto jest jak zje ziemniaka, tylko makaron, kasza ewentualnie, ryz rzadko a ziemniaki to chyba tylko w przedszkolu bo inni jedza.
Carla ja tez magnezu nie biore. poki brzuch mi twardnieje nie za czesto, nie tak jak w poprzedniej to nie biore, i badanego sumie tez nie mialam poziomu nigdy. biore witaminki i zelazo bo to musze. a jak mi brzuch zaczyna wariowac za bardzo to nospa i spokoj ale to sie zdarza raz na 2 tyg moze...albo po prostu duzo wiecej odpoczywam teraz niz wtedy.
ja wlasnie piore posciel dla alanka, tzn ten srodek bo poszewki kupimy nowe raczej. mlodemu dzisiaj zrobilamremament w pokoju bo chce w koncu poukladac gdzies alana ubranka , chce zeby wreszcie miely swoje miejsceteraz odpoczywam bo mlody spac poszdl wiec nie bede sie tam tluc nad jego glowa.
a na obiadek widze ze dzisiaj ziemniaki kroluja ja zrobilam zapiekanke ziemniaczana z kielbaska, cebulka . taka z beszamelem i serem. po cdzym oje dziecko powiedzialo ze idzie spac bo on nie lubi ziemiakow :/ dziwne mam dzicko le naprawde swieto jest jak zje ziemniaka, tylko makaron, kasza ewentualnie, ryz rzadko a ziemniaki to chyba tylko w przedszkolu bo inni jedza.