reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
carla ja łykam bo mi się macica stawia, ale skurcze łydek też przy okazji zniknęly

nie wiem jak wam ale mi brakuje naszych erotycznych tematów, bo bylo strasznie wesoło i dlatego odkurzam temat
poza tym biorąc pod uwagę, że coraz bliżej do porodu,a co za tym idzie do późniejszego zrzucania zbędnych kg, to należałoby wybrać swojego osobistego trenera hihi;-)miłego oglądania a ja lecę trzeć pyrki :-D

[video=youtube;7WCAtjU6Kgw]http://www.youtube.com/watch?v=7WCAtjU6Kgw[/video]

mnie lekarz zalecił jak mi brzucho zaczęło twardnieć,a przedtem też nic nie brała, poza żelazem.

moje chłopaki też jedzą to,na co ja mam ochotę.Zawsze tak było,bo ja gotuję a jak coś nie pasi to proszę bardzo-lodówka i garnki w kuchni:-)

Dziewczyny gdzie i jakiej firmy kupujecie biustonosze do karmienia tylko nie jakieś mega drogie jak któraś ma linka do jakieś strony to poprosze

Hej,

masakra jaką mialam noc:-( normalnie oddychac momentami nie mogłam:no:
Zaczele sie od bolu lopatki, potem przeszlo na rękę, ktora zdretwiala, pozniej prawa strona brzucha zaczeła mnie boleć:-( nie moglam w zadnej pozycji leżeć, myslalam ze zwariuję, nad ranem zasnelam, spalam kolo 3 godzin i jak sie przebudzilam to jeszcze bol czulam ale juz o wiele lepiej:tak: maz mnie rozmasował jak wrocil z pracy:-)

Dziewczyny powodzenia na wizytach;-):tak:

carla ja tez nie lykam magnezu.

U nas dzisiaj paskudna pogoda, deszcz ze sniegiem od rana:szok:
nie przypuszczalam, ze do nas tez to nadejdzie:no:
teraz nie pada ale zimno i wieje strasznie, Kuba od nowa chyba przeziebiony:wściekła/y:
Tak Go kaszle od rana, ze szkoda gadać, mam dość

nie wiem jak wam ale mi brakuje naszych erotycznych tematów, bo bylo strasznie wesoło i dlatego odkurzam temat
poza tym biorąc pod uwagę, że coraz bliżej do porodu,a co za tym idzie do późniejszego zrzucania zbędnych kg, to należałoby wybrać swojego osobistego trenera hihi;-)
Ale tylko jednego? :-(

reklama
ee ten trener jakis taki zylasty:D ja to mam swojego osobistego domowego :D i cos mi sie wydaje ze jak juz zawartos mojego brzucha bedzie lezec w lozeczku obok to niezle potrenujemy :D bo teraz to tu mnie gniecie, tam mnie boli ,tu mi niewygodnie :rofl2:

Carla ja tez magnezu nie biore. poki brzuch mi twardnieje nie za czesto, nie tak jak w poprzedniej to nie biore, i badanego sumie tez nie mialam poziomu nigdy. biore witaminki i zelazo bo to musze. a jak mi brzuch zaczyna wariowac za bardzo to nospa i spokoj ale to sie zdarza raz na 2 tyg moze...albo po prostu duzo wiecej odpoczywam teraz niz wtedy.

ja wlasnie piore posciel dla alanka, tzn ten srodek bo poszewki kupimy nowe raczej. mlodemu dzisiaj zrobilamremament w pokoju bo chce w koncu poukladac gdzies alana ubranka , chce zeby wreszcie miely swoje miejsce:)teraz odpoczywam bo mlody spac poszdl wiec nie bede sie tam tluc nad jego glowa.

a na obiadek widze ze dzisiaj ziemniaki kroluja :D ja zrobilam zapiekanke ziemniaczana z kielbaska, cebulka . taka z beszamelem i serem. po cdzym oje dziecko powiedzialo ze idzie spac bo on nie lubi ziemiakow :/ dziwne mam dzicko le naprawde swieto jest jak zje ziemniaka, tylko makaron, kasza ewentualnie, ryz rzadko a ziemniaki to chyba tylko w przedszkolu bo inni jedza.

Do góry