reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ja to jak wstaje na siku w nocy to mam wrazenie ze moj brzuch jest dwa razy wiekszy niz normalne i jak kamien. Mowicie ze to normalne?
Spie na lewym boku z poduszka miedzy udami. Jak boli mnie bok i ucho od ciaglego lezenia na lewej stronie to klade sie na prawa.

a ja całą poobiednią dawką wrzucam do pyska, popijam i połykam bez problemu, a to jest 1tab. Magnezinu, 1tab. żelaza, 1yab. Vita-minera i 1 kapsułka Omega3 :-D

dzięki za linka
wahałam sie pomiędzy Dzidziusiem a Białym Jeleniem a teraz widzę, że to ten sam producent :)

o ja tez mam takz tym brzuchem, jak wstaje w nocy...tez większ i twardszy,a el zrobię siusiu i duuużo lepiej:)

Zaza nie wolno brać za jendym zmachem magnezu i żelaza!!!!Nerki sobie mozesz wykończyć. Co najmniej 2 godziny przerwy musza być!

Ja połykam na raz 4 tabletki magnezinu- hahahahah

reklama
dzień dobry dziewczynki:-)
wiecie jak pokazywanie paluszkiem,co trzeba włożyć do koszyka w sklepie wyczerpuje???:-Dale mam zakupy do końca miesiąca z głowy,tylko jeszcze ziemniaki mój M. kupi i luz.
A ja oczywiście musiałam wleźć do sklepu z dzieciowymi rzeczami i dokupiłam młodemu bodziaki i pajacyki;-)

Paulinka współczuję bólu,ale dobrze,że dzidziol ok.Już nie dużo zostało do końca i mam nadzieję,że spędzisz ten czas spokojnie!
Wszystkim zmęczonym,bolącym i chorowitym dużo zdrówka i szybkiej poprawy życzę.I mocno trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze!
Ja biorę magnez dopiero od soboty,jak mi brzuch zaczął twardnieć i pojawiło się to ciągnięcie.Jest tego 2000 na dobę.
Czy coś wiadomo co u naszych mamusiek?
Buziak-odezwij się!!!!!
polaa jak po nocy????

miłego popołudnia Wam życzę:-)
chyba sobie zrobię jakąś maleńką kawusię,chociaż nie powinnam:zawstydzona/y:

Zaza nie wolno brać za jendym zmachem magnezu i żelaza!!!!Nerki sobie mozesz wykończyć. Co najmniej 2 godziny przerwy musza być!

Ja połykam na raz 4 tabletki magnezinu- hahahahah

a mi gin nic nie powiedział:wściekła/y: dzięki Avo, ale z moja sklerozą to pewnie czegoś zapomnę codziennie brać, jak mi dodatkowe łykanie wpadnie :/

Niezapominajka ja też pusto w lodówce, ale stwierdziłam, że nigdzie nie idę, bo pogoda się popsuła i na obiad robię placki ziemniaczane-ziemniaki i cebulę mam :-D

Witam
Od 2 dni mam dziwne palenie w gardle i to jak zaczelam brac znowu witaminy dla ciezarnych i magnez:-( wczoraj nie wzielam i dzisiaj jest ok. Wczesniej nie mialam tego problemu a te same witaminy jadlam:eek:. Musze zapytac poloznej dlaczego tak sie dzieje.

A co do obiadku to wczoraj pomidorowki nagotowalam a dzisiaj do kibelka poszla bo jak sie okazalo troszku za duzo soli mi sie sypnelo i maz tylko galami krecil ale slowem sie nie odezwal tylko ja wczoraj jadl:tak::-D A ze ja jej nie jadlam to pojecia nie mialam ze cos jest nie tak, dopiero dzisiaj jak na lunch sobie odgrzalam to poczulam i od razu do kibelka:tak:. Wiec dzisiaj znowu musze cos upichcic - moze dzisiaj lepiej mi pojdzie:-D.

Zaza mojemu tak samo wszystko smakuje odkąd babka ziemniaczana wyszła za luźna i się popłakałam jak zobaczyłam minę mojego Grzesia;) od tamtej pory zawsze mi mowi, żebym gotowała to na co ja mam ochote;) że on zje wszystko hihi;)
Dziś poszłam na mega łatwiznę i kupiłam gotowe pierogi z kapusta i grzybami, do tego cebulkę i z głowy...najchętniej to spać bym poszła jakoś głowa mnie boli

reklama
To ten z keczupem starczy jak cos

Ja mojego oduczylam narzekania typu" a moja mama" jak zaczynal mowic to jego obiad ladowal w koszu no i juz nie bylo z czym porownywac, raz mu zrobilam nozki obsmazone tylko jak sie wgryzl to do krwi...i juz nie narzeka :3 ze mieso nie odchodzi tak jak gdy jego mama robi w specjalnym czyms
To bylo kiedys...hardcorowo teraz nie chce jesc nic ze sklepu musze sama przypichcic od podstaw.

No i chyba juz zapomnial jak jego mama gotuje hihi

Do góry