reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Wracając do kwietnia pamiętacie jak napisałam w marcu że my za miesiąc o tej porze też zaczniemy się sypać..........i wykrakałam sorrry:-(

Prorok jakis czy co.....
Talenty sie w tobie odezwały :)

Witam dziewczynki :)
cudowny dzien dzis mamy. Słoneczko i za 3 dni świeta. Dzis ma przyjechac mój wózek któy na wątku wózkowym został zignorowany to moze tu sie pochwale że mojego upatrzonego casualplaya kupiłam.
Wczoraj szkoła rodzenia... a po niej skusiłam się na 1 paczkę pieluch Huggies - a potem wyczytałam ze na nie narzekają. Nic to, zuzyje się :)

Na następnych zajeciach w szkole uczymy sie kompać kruszaki :) będą jaja :)

MIłego dnia

reklama
Aylin pierwsza kąpiel jest zawsze stresująca. :) Ja pamiętam że mój Wiktor za czasów niemowlęcych zawsze mi zasypiał podczas kąpania :) :)
A co do Huggiesów - jedni narzekają inni nie, u mnie się nie sprawdziły ale użyłam ich peirwszy raz jak dziecko już chodzące było. Także jeśli kupiłaś jedną paczkę to zużyją się bardzo szybko - na początku kupka co chwile leci :)

Witam.
To widze, ze dzisiaj nie ja jedyna nie moglam w nocy spac i rzucalam sie jak orka cala noc ;//

u nas dzis mega buro, az nie mam ochoty wychodzic z domu...czekam za to na kuriera bo ma przyjsc z paczka...

moj bobofrutek chyba reaguje na pogode bo tez taki leniwy, a zazwyczaj od rana odwala harce.

oczywiscie trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujace i wysylam pozytywne fluidki dla tych obolalych badz chorowitek:*

witajcie
Ja też miałam kiepską noc i kiepski poranek, jakoś ten mój mały od wczoraj taki spokojny i załapałam znowu niezłą schizę bo wydaje mi się, że się za długo nie rusza

Wszystkim cierpiącym życzę szybkiego powrotu do pełni zdrowia i formy!

paulina

biedaczku, strasznie współczuję przeżyć, najważniejsze jednak że mały rośnie zdrowo!

pamka
powodzenia na wizycie!

Witam.
To widze, ze dzisiaj nie ja jedyna nie moglam w nocy spac i rzucalam sie jak orka cala noc ;//
haha jak orka to idealne okreslenie! ja zauwazylam ze mam takie jakby skurcze jak sie rano przeciagam niekontrolowanie....

pamka tez mam dzis wizyte o 12.30 trzymajmy kciuki :-)

musze tez kupic plyte indukcyjna dzis i zamowic panow do skladania kuchni

i wielkie sprzatanie bo po swietach mam wizytacje tesciowej :-\ :-\ :-\

kupiłam sobie wczoraj maseczkę antytrądzikową bo ostatnio strasznie mnie wypryszczyło, właśnie ją nałożyłam i piecze mnie twarz jak cholera a muszę tak wytrzymać 15 minut !!!!!!! aaaaaaa......... !

kamila zmywaj to i już. Najwidoczniej jest za agresywna. Kup sobie płatki owsiane i zrób z nich papke z iliwą lub jogurtem. Nałóz na twarz. Po 20 minutach pomasuj i zmyj (całość najlepeij w wannie bo nie upaprzesz wszystkiego naokoło)
Tanie, naturalne i działa. A nie uczula

Nawet nie było tak źle. Poszło mi z tymi zabiegami "upiększającymi" lepiej niż ostatnio- wprawa czyni mistrza :-D
Idę napić się "kawy" i zabiorę za jakąś działalność twórczą typu sprzątanie.
Edek:

Ja maskę też dziś już miałam na buzi bo srasznie mnie wysyfia i nie wiem jak sobie z tym poradzić...
Widać dziś dzień spa mamy :happy:

reklama
Muszę sie wcześniej kłaść, nie o 3, bo potem dzień szybko mija i jestem zła. Ale jak zasnąć jak to cholerstwo w środku pali:-(. Dopiero jemy śniadanie. Na 15 basen, jak się uda to wieczorem do Ikei po pudła na ciuszki, bo na razie nie mam gdzie trzymać, a przejrzeć w końcu muszę. Juz pierwsza partia się pierze.
A w mojego Kubę tez jakiś leń wstąpił, bo twierdzi, że nie może ruszać ręką, by go karmić...:-D
Kamila ja od kiedy używam kosmetyków Clen&Clear, czyli żelu do zmywania, czy peelingu, czy chusteczek to nic mi się nie dzieje takiego.

Do góry