reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Dzień Dobry Dziewczyny :-)

Piękna pogoda za oknem i trzeba ten dzień wykozystac.
Po 15:00 mam wizytę u gina i już nie mogę się doczekać, aż zobaczę moje maleństwo.
Trzymajcie kciuki bo już mnie stres zaczyna brać...

Wczoraj pokazałam zdjęcia naszych pierwszych czerwcowych maleństw mojemu mężowi- nie mógł się przestać wpatrywać w zdjęcia, powiedział, że to już takie prawdziwe dzieci i chyba do niego dotarło porządnie co nas czeka :tak:

PaulinaMaria- bardzo współczuję przeżyć. Mam nadzieję, że od teraz już do końca będzie spokojnie i nerka odpuści. Nie wyobrażam sobie co bym czuła gdyby mi szukali tętna u maleństwa przez 20 min!!!

Nic idę do łazienki spróbować dokonać depilacji- pewno zaraz poleje się krew, bo ja już tylko na wyczucie mogę to zrobić. Mój się wczoraj zaofiarował, że mi pomoże ale mu powiedziałam, że dam mu to zrobić tylko wtedy gdy będę nietrzeźwa, co jest w tym momencie niemożliwe więc niech zapomni...
Lusterko w ruch i jakoś to będzie.

Miłego dzionka dziewczynki :-D

reklama
Witam się i ja :-D
Coś dziś nie mogłam spać :-(
Chyba po wczorajszych spacerach po sklepie :-( i wydaniu kasy !!!!!!!!!!!!
U mnie jakoś burawo za oknem aż nic się nie chce :-(
U mnie dalej zakańczanie remontu pokoiku dla małej ciekawa jestem czy uda się dziś to skonczyć :-)

Zaza, Młodak- gratulacje, Wasze dzieciaczki tez duże:)

Młodak- współczuję okropnie tych jazd z kręgosłupem....nawet nie chcę sobie wyobrażać tego uczucia duszenia. Mnie refluks przydusza i nienawidze tego!!!!

PaulinaMaria- szkoda mi Ciebie Biedulko,że musisz przez to przechodzić:( Mów sobie,ze z atydzien juz będzie super i,że to tylko przejsciowe- łatwiej CI będzie wytrzymać. Super,ze maluszek ładnie rośnie:)

Co do witamin to j przy L w ogóle nie brałam i urodziłam 4 kilo- hmmm...

Czy mamay jakieś wiesći od Sicil? Zaczynam sie niepokoić....

Dziendoberek.
Witam nową czerwcówkę ;)
Współczuję Wam tych dolegliwości, mi powoli zaczyna odpuszczać zgaga - wcześniej towarzyszyła mi non stop teraz pojawia się sporadycznie więc wnioskuję, że dzidziuś się obniżył i tak nie naciska już na żołądek . . .
Każdego dnia łapie mnie lekki stres, przychodzą myśli, że to już za chwile, już za moment...
Zaczynam się martwić bać stresować... i cieszyć. Takie mieszane uczucia...
Coraz ciężej się poruszać . . .

Witam z rana. Moja nocka dzisiaj też nie należy do najlepszych. Może przez tą pogodę.

Wszystkim dziewczynom gratuluję udanych wizyt.
:-)
Paulina i Młodak życzę zdrówka i jak najlepszego samopoczucia, żeby te wszystkie dolegliwości się skończyły.

Cebulka się szkli ;) Księgowa wykonała tela do ZUSu i co...najniższą krajową mi wypłacili...bo podobno nie dostali moich dokumentów z pracy...księgowa już do nich jedzie wyjaśniać...dobrze, że już wiadomo dlaczego takie dziwne kwoty mi wpływają...

Cebulka się szkli ;) Księgowa wykonała tela do ZUSu i co...najniższą krajową mi wypłacili...bo podobno nie dostali moich dokumentów z pracy...księgowa już do nich jedzie wyjaśniać...dobrze, że już wiadomo dlaczego takie dziwne kwoty mi wpływają...

Ale bałagan w tym zusie.

Zmykam trochę popracować.

Ostatnia edycja:
Witam
Mlodak wierzyć mi się nie chce ze karetka nie przyjechała do ciężarnej? Kurna co oni wyprawiaja? Emerytura do końca życia,o państwowej służbie zdrowia też można zapomnieć, polaków coraz mniej a polityka antyrodzinna, dziewczyny poza pl wcale się nie dziwię ze nie myślicie o powrotach bo tu się dobrze nie dzieje, ah...
Jakąś zla wstalam a i zaraz oberwie mój mąż, niech no mi tylko jedną rzecz potwierdzi to suchej nitki na nim nie zostawię.
Edek upiekło mu się w połowie.
Dziewczyny współczuję bóli oby szybko poszły sobie precz.
Pamka u mnie już trawnik skoszony a wizyta też po 16. Tak więc proszę trzymać kciuki za nasze wizyty.
Miłego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka
Ja też jakoś spać nie mogłam do tego mnie całą noc tak suszyło ze chyba ze dawa litry picia wypiłam
Życze udanych dzisiejszych wizyt
Ide coś robić bo słoneczko za oknem pięknie świeci miłego dnia

Do góry