reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

malinka Kurde coś kojarzę ale nie do konca:-p Do Jankowskiego:-D
Edytuj posty:-p i luknij w regulamin bo zaraz znowu się karny posypie...:-D

modlak jeszcze z rok temu byśmy się z tego śmiali a dziś jest to realne.... moj tato się łudzi że im to nie przejdzie... ledwo chodzi po 3 zabiegach a pracować mu karzą:wściekła/y:

Wiem i wcale się z tego nie śmieję. Ja sobie tego nie wyobrażam. No żeby chociaż jakaś gwarancja naprawdę wysokich emerytur była.... a nie oszukujmy się, bez względu na wszystko i tak guzik dostaniemy. Nie to co Ci co mają pensje po 10-15 tysięcy, a nie moje marne 1400zł.

reklama
ja podejrzewam że tego wieku emerytalnego nie dożyję... Bo jak ja będę szła na emeryturę to ten wiek to z 89 pewnie będzie.... a w dzisiejszych czasach 70lat to już dużo....

A więc ja przed pójsciem spac tylko kawał sprzedam:

Idzie 2 gosci ulica przed budynkiem sejmu z którego rozlega sie co chwile donosne Sto Lat, Sto Lat. Jeden do drugiego mówi:
- Patrz, świetuja pewnie którys ma imieniny...
- Cos ty, jakie imieniny, oni wiek emerytalny ustalają...

I tym optymistycznym akcentem Dobranoc :)

oj widzę że znów poważne tematy :-)

ja wole jak o różnych maściach jest, bo przynajmniej weselej :-D i jakiejś inspiracji można zaczerpnąć , a wiek emerytalny tylko dołuje:-(

u mnie ptaszek za oknem wyśpiewał mi słoneczko za oknem i cały dzień poza domem spędziłam :-) a teraz padam i oczy mi się same zamykają, a jutro też ruchliwy dzień się zapowiada - zakupy przed świąteczne :-)

a zapomniałam :-) malinka witaj :-)

młodak ja też mam nadzieję,że im to nie przejdzie!!!Nie żebyśmy planowali powrót do PL,ale różnie bywa...ja sobie nie wyobrażam,że w wieku 67 lat miałabym pracować w swoim zawodzie,masakra jakaś!!!!!!!!!!!!
włączę sobie mojego usypiacz i spadam spać,bo się rano umówiłam z mężulkiem na zakupy-tzn.ja wsadzam dupencję do autobusu,wysiadam obok sklepu,a potem idę obok wózka i pokazuję palcem,co jest potrzebne;-)A mój mężuś robi za bagażowego.I jeszcze się uparł,że posprząta z "grubsza"....chyba go będę musiała spacyfikować,bo teraz cały miesiąc robi nocki to po takim maratonie mi padnie!
A znalazłam aparat-jutro się obfotografuję i wstawię domek Jasia.
i prezent,który STARSZY BRAT kupił dzidzulowi!!!Aż się popłakałam jak mój Mateusz mi to dziś dał:tak:

Kolorowych snów i stosunkowo udanej nocy-tym,które mogą!

Aylin dobre:-D zeby tylko czasem sie nie sprawdziło:szok:

kurcze, czasami to sie zastanawiam czy wracac do Polski czy jednak zostac na stałe w UK, zawsze chcialam wrocic mimo, że tutaj mi bardzo dobrze:tak:
Ale bylibysmy blizej wszystkich, tu zdani tylko na siebie (nie narzekamy na razie) no ale jak sie slyszy to co sie dzieje w PL to sie odechciewa, niestety.

Aylin dobre:-D zeby tylko czasem sie nie sprawdziło:szok:

kurcze, czasami to sie zastanawiam czy wracac do Polski czy jednak zostac na stałe w UK, zawsze chcialam wrocic mimo, że tutaj mi bardzo dobrze:tak:
Ale bylibysmy blizej wszystkich, tu zdani tylko na siebie (nie narzekamy na razie) no ale jak sie slyszy to co sie dzieje w PL to sie odechciewa, niestety.

oj odechciewa się , odechciewa :-( mój m cały czas namawia żebyśmy jednak spakowali walizki i wyjechali z Polski , tylko to się łatwo mówi a trudniej wykonać :-(

oj no i zdołowałam się na dobranoc

miłej nocki wszystkim

Przestańcie się dołować... tych idiotów też dopadnie ten wiek emerytalny... a najlepiej żeby ch...m pensje poobcinali do 2tys i niech zapierdzielają jak reszta to się im odechce!:-D:-D:-D palikot dobrze gada i ja jestem za nim:-D

ja jakoś spać nie mogę....:sorry2: głowa zaczeła mnie bolec...

reklama
Polaa- wlasnie co tu zrobic jak takie wieci z PL dochodz? ehhh czas pewnie pokaze :tak:

Kurcze jakos mi tak dziwnie w buzi z tym ulamanym zebem. Dobrze, ze udalo mi sie ta wizyte zalatwic na jutro. Zobaczymy co wymysla, bo duzo z tego zeba nie zostalo..... :wściekła/y:

Edit: uciekam do lozeczka poczytac jeszcze i spac.

Witam Malinka :)

Ostatnia edycja:
Do góry