reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Kochane ja idę spać. Ciśnienie nadal mam strasznie niskie i taka słaba jestem. Nerwy i ból zrobily swoje. A poza tym nie mam już ochoty patrzeć dzisiaj na mojego K. który łazi ofukany.

Życzę miłych nocek i ciekawych snów.

Mam nadzieję, że jutro pojawią się jakieś nowe wieści od naszych nowo upieczonych mamusiek :-)

reklama
malinka - witaj!!! co do witaminek - chyba nie do końca tak, pewnie mają jakiś wpływ, ale nie największy. Ja w mojej poprzedniej ciąży cały czas brałam witaminki i mała ważyła 3430g - czyli żaden kolos, taka średnia.

Hej! Jestem tu nowa :-)i kurcze żałuje że wcześniej tu nie zajrzałam. To moja pierwsza ciąża, termin mam na 4 czerwca. Widzę że jest dość sporo czerwcowych mam;-) Co niektóre nawet z moich stron- pozdrawiam snoopy12:-)
Hejka:-) do ktorego lekarza chodzisz????:-D

Co do ZUSu i macierzynskiego to ja w doopie jestem, bedzie jak bedzie i juz...:dry: co do snow chciala bym żeby mi się przyśniło jak mała wyglada:-p

Jak już masz kod suwaczka to go skopiuj, następnie wchodzisz w ustawienia, potem edytuj sygnaturę i tam wklejasz.[/QUOTE]
Dziękuję za wskazówki:-)

Chodzę do Dr Pyskło a Ty??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
normalnie jak czytam co Was czasem spotyka,to się zastanawiam na jaką cholerą są te składki:wściekła/y:
brykam się opluskać

Jak to po co? Abyśmy w wieku 67 lat mogły odebrać zajebiście wysokie emerytury!!!

A tak w temacie - Babcia mówi do wnuka:
"Widzisz wnusiu kiedyś zabierałeś mi dowód żebym nie głosowała, teraz ja zabiorę ci miejsce pracy"

Smutne ale prawdziwe.....

malinka Kurde coś kojarzę ale nie do konca:-p Do Jankowskiego:-D
Edytuj posty:-p i luknij w regulamin bo zaraz znowu się karny posypie...:-D

modlak jeszcze z rok temu byśmy się z tego śmiali a dziś jest to realne.... moj tato się łudzi że im to nie przejdzie... ledwo chodzi po 3 zabiegach a pracować mu karzą:wściekła/y:

malinka witaj wśród nas:tak:

Co do dużej wagi dziecka to róznie mowia, ze np. genetycznie a ja urodzilam dziecko wazace 4.300 a moja mama całą nasza czworke wazaca po 3 kg z "groszami":-D
ja po prostu mojego chyba przekarmiłam:zawstydzona/y:
ciekawe jaki drugi będzie:tak:

Wspolczuje Wam tych problemow z ZUS-em:-(

Kuba wlasnie zasypia, mąż pojechal do pracy i luz na całego :)

reklama
Gadałam z M Gracjan jak się urodził ważył 2600gr, Ala jak się urodziła ważyła 2700gr... i teraz zastanawiamy się jak duża będzie Oliwka. Niby na fenoterolu dzieci tyją szybciej i więcej.... ja sama jak się urodziłam ważyłam 3200 a nogami podobno można było mnie nakryć:-D
Witaminki biorę od początku jak tylko przestałam kwas brać. A i tak czasami miałam wrażenie jak bym jakieś braki miała.....

Do góry