reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

KAramija czop jest kolorowy( brazowy, czerwony) jesli odchodzi tuz przed porodem albo w trakcie. a przezroczystu lub bialy moze odejsc duzo duzo wczesniej. i nie jest to powiedziane czy 2 tyg, czy miesiac czy dluzej . ale trzeba powiedziec lekarzowi zeby sprawdzil szyjke,.
A ile jest tego przezroczystego? Bo tak jak pisałąm ja już to miałam ze dwa razy, ale nic ginowi nie wspominałam. Ale mówił, że z szyjką oki...

reklama
Ja tam nie rodzę jeszcze choćby nie wiem co się działo, nospę łykam i staram się więcej leżeć, wizytę mam w czwartek dopiero i mam zamiar do tego czwartku doczekać. chociaż z drugiej strony zaczynamy być na takim etapie, że nawet jeśli dzieciaczki zaczną powolutku rwać się na zewnątrz to mają wszelkie szanse na życie i pełne zdrowie, jednak okolice 30go tygodnia to już zupełnie co innego niż okolice 25go tygodnia.

to ja jednak sie zajme tym pakowaniem torby do szpitala w tym tygodniu... :baffled: bo coss sie ciasno robi...
maly oszalal po lodach, moze mu za zimno hehe

josie
No właśnie ja mam wrażenie, że mój syneczek już ma strasznie ciasno i bardzo wyraźnie go czuję i bardzo często a skóra na brzuchu jakby już osiągnęła swe granice rozciągłości

josie
No właśnie ja mam wrażenie, że mój syneczek już ma strasznie ciasno i bardzo wyraźnie go czuję i bardzo często a skóra na brzuchu jakby już osiągnęła swe granice rozciągłości

Oj, to samo odczuwam. Najgorsza jest skóra wokół pępka, taka cienka i strasznie delikatna i pewno niedługo "antenka" wylezie mi na wierzch :szok:

josie

własnie ze teraz maja jeszcze duzo miejsca i fikaja koziołki jak chca ;))
mi podczas ktg pielegniarka nie mogła sie nadziwic jak mały brykał ;-)

mlodak może lepiej już nie czytaj nic w necie i poczekaj co lekarz powie na te wyniki

co do tych wszystkich dodatkowych szczepień to też uważam, że to naciąganie i marketing

jutro Prima Aprilis, niech żadnej nie przyjdzie do głowy zrobić głupi dowcip i napisać, że urodziła;-):-D

a no wlasnie Zaza. jutro moja mama ma urodziny wlasnie w prima aprilis. i jak babcia urodzila to wlasnie nikt uwierzyc nie chcial:D:D:D:D
wiec w druga strone to tez niedobrze bo ktoras naprawde urodzi( tfu tfu mam nadzieje ze nie) i nikt nie uwierzy :D

reklama
Nio i skonczyly sie smiechy chichy :-( Paulina w szpitalu, Sicil w szpitalu, dzieciaki sie pogoraczkowaly kurcze oj nie dobrze sie dzieje. A to przeciez wiosna przyszla zamiast slonko swieci to deszcz ehhhh

Mam nadzieje, ze wszystko dobrze sie skonczy i za 2 miesiace bedziemy powracac do tych penisow i karnych kutasow :tak:
Moj Pe mnie uswiadomil, ze ten szanownym Pan Kutas przybyl do nas z Rosji a tam i teraz w PL jest rozdawany za zle parkowanie :-D przyklejaja na szybe owego Pana z napisem "Karny Kutas za zle parkowanie"! :-D:-D:-D

Co to się dzieje? Za wcześnie chyba na rodzenie już:dry: i te choróbska w około :-(
A co do kutaska to żescie się pięknie uczepiły! :-) Temat na pół dnia a ja tylko nie edytowałam wpisu :-p ehhh :-D a takie naklejki u mnie w firmie przyklejali tym co na parking się pchali :p

Maćku to jest taki (uwaga:D) glut :D:D:D :baffled:
Dobrze wiedzieć!

Oj, to samo odczuwam. Najgorsza jest skóra wokół pępka, taka cienka i strasznie delikatna i pewno niedługo "antenka" wylezie mi na wierzch :szok:
Antenka mnie juz wylazła ;) ale Mała tak się wierci jakby Ona chciała przez ten pępek wyleź :szok: ale ja się nie dam! Nie mam wyprawki dla Niej ani dla siebie!:no: Jestem w czarnej doopie :szok:

To Wy tylko takie podstawowe szczepienia będziecie wykonywac? Żadne rotawirusy itp?

Ostatnia edycja:
Do góry