A ile jest tego przezroczystego? Bo tak jak pisałąm ja już to miałam ze dwa razy, ale nic ginowi nie wspominałam. Ale mówił, że z szyjką oki...KAramija czop jest kolorowy( brazowy, czerwony) jesli odchodzi tuz przed porodem albo w trakcie. a przezroczystu lub bialy moze odejsc duzo duzo wczesniej. i nie jest to powiedziane czy 2 tyg, czy miesiac czy dluzej . ale trzeba powiedziec lekarzowi zeby sprawdzil szyjke,.
reklama
Ja tam nie rodzę jeszcze choćby nie wiem co się działo, nospę łykam i staram się więcej leżeć, wizytę mam w czwartek dopiero i mam zamiar do tego czwartku doczekać. chociaż z drugiej strony zaczynamy być na takim etapie, że nawet jeśli dzieciaczki zaczną powolutku rwać się na zewnątrz to mają wszelkie szanse na życie i pełne zdrowie, jednak okolice 30go tygodnia to już zupełnie co innego niż okolice 25go tygodnia.
blond_20
Czarownica
Maćku to jest taki (uwaga) glut
josie
No właśnie ja mam wrażenie, że mój syneczek już ma strasznie ciasno i bardzo wyraźnie go czuję i bardzo często a skóra na brzuchu jakby już osiągnęła swe granice rozciągłości
Oj, to samo odczuwam. Najgorsza jest skóra wokół pępka, taka cienka i strasznie delikatna i pewno niedługo "antenka" wylezie mi na wierzch
buziak
Fanka BB :)
josie
No właśnie ja mam wrażenie, że mój syneczek już ma strasznie ciasno i bardzo wyraźnie go czuję i bardzo często a skóra na brzuchu jakby już osiągnęła swe granice rozciągłości
własnie ze teraz maja jeszcze duzo miejsca i fikaja koziołki jak chca )
mi podczas ktg pielegniarka nie mogła sie nadziwic jak mały brykał ;-)
zaza26
Fanka BB :)
mlodak może lepiej już nie czytaj nic w necie i poczekaj co lekarz powie na te wyniki
co do tych wszystkich dodatkowych szczepień to też uważam, że to naciąganie i marketing
jutro Prima Aprilis, niech żadnej nie przyjdzie do głowy zrobić głupi dowcip i napisać, że urodziła;-)
co do tych wszystkich dodatkowych szczepień to też uważam, że to naciąganie i marketing
jutro Prima Aprilis, niech żadnej nie przyjdzie do głowy zrobić głupi dowcip i napisać, że urodziła;-)
blond_20
Czarownica
a no wlasnie Zaza. jutro moja mama ma urodziny wlasnie w prima aprilis. i jak babcia urodzila to wlasnie nikt uwierzyc nie chcial
wiec w druga strone to tez niedobrze bo ktoras naprawde urodzi( tfu tfu mam nadzieje ze nie) i nikt nie uwierzy
wiec w druga strone to tez niedobrze bo ktoras naprawde urodzi( tfu tfu mam nadzieje ze nie) i nikt nie uwierzy
reklama
Nio i skonczyly sie smiechy chichy :-( Paulina w szpitalu, Sicil w szpitalu, dzieciaki sie pogoraczkowaly kurcze oj nie dobrze sie dzieje. A to przeciez wiosna przyszla zamiast slonko swieci to deszcz ehhhh
Mam nadzieje, ze wszystko dobrze sie skonczy i za 2 miesiace bedziemy powracac do tych penisow i karnych kutasow
Moj Pe mnie uswiadomil, ze ten szanownym Pan Kutas przybyl do nas z Rosji a tam i teraz w PL jest rozdawany za zle parkowanie przyklejaja na szybe owego Pana z napisem "Karny Kutas za zle parkowanie"!
Co to się dzieje? Za wcześnie chyba na rodzenie już i te choróbska w około :-(
A co do kutaska to żescie się pięknie uczepiły! :-) Temat na pół dnia a ja tylko nie edytowałam wpisu ehhh a takie naklejki u mnie w firmie przyklejali tym co na parking się pchali
Dobrze wiedzieć!Maćku to jest taki (uwaga) glut
Antenka mnie juz wylazła ale Mała tak się wierci jakby Ona chciała przez ten pępek wyleź ale ja się nie dam! Nie mam wyprawki dla Niej ani dla siebie! Jestem w czarnej doopieOj, to samo odczuwam. Najgorsza jest skóra wokół pępka, taka cienka i strasznie delikatna i pewno niedługo "antenka" wylezie mi na wierzch
To Wy tylko takie podstawowe szczepienia będziecie wykonywac? Żadne rotawirusy itp?
Ostatnia edycja: