reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

A my na obiad robimy dzisiaj placki ziemniaczane
:-p Ide na łatwiznę bo nie chce mi się nic wymyślać. A Wiktor bardzo je lubi :)

Tez dzis o tym myslalam, ale.... z wczoraj mam kurzcaka w sosie wiec trzeba najpierw to....

hello:-)

Ja wyspana, ale czasem mnie martwią moje pozycje w jakich budzę się w nocy...przeważnie budzę się na plecach!! od razu przeskakuję na lewy bok, ale potem się schizuję, że przygniotłam moje maleństwo, bo brzuch w pozycji na wznak robi mi się prawie płaski a do tego łożysko na przedniej ścianie, więc też na pewno ciąży!! Jak położyłam się na lewy bok, to mała tak zaczęła fikać, jakby w końcu znalazła dla siebie trochę miejsca...Chyba zacznę spać z rogalem, bo on jednak blokuje jakiekolwiek dziwne nocne rewolucje.

Mam dokladnie tak samo, za bardzo sie stresuje tym prawym bokiem a w sumie najlepij mi sie na nim spi o pleach juz nie wspomne ale jednak rano plecki bola :zawstydzona/y:

witam

ja spie i na lewym i na prawym. gdzies przeczytalam zeby z tym spaniem na prawym sie nie schizowac za bardzo, bo to jest zabronione tylko w przypadkach gdzie stwierdzono ze jest ucisk na ta zyle, a to sie rzadko zdarza. wiec staram sie na lewym na wszelki wypadek ale jak mi niewygodnie to na prawy. rogala mam od kolezanki i musze powiedziec ze baaaaardzo pomaga w znalezieniu wygodnej pozycji. a ostatnio jak sie budze to czasem czuje takie napiecie w brzuchu jakby mi mial sie doerwac i spasc.... chyba juz za ciezki jest i ciagnie w dol....

cytat z wczorajszej SR (pan ordynator) : kiedys kobiety w ciazy praly, pracowaly na polu i gotowaly, a dzisiaj? dzisiaj siedza w internecie, na forum , i szukaja na co juz sa a na co jeszcze moga byc chore :-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D co prawda to prawda...

Niezapominaja- wszystkiego NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!
Polaa- powodzenia na wizycie i nie schizuj ;-)
Co do snow erotycznych to juz wczesniej o tym pisalysmy :tak: i to byl wtedy czas kiedy co noc budzilam sie u szczytu:-) Teraz juz mi zadziej sie to zdarza :dry: a szkoda :-D:-D:-D

Pytanie: Tak wogole to do kiedy mozemy sie kochac tzn do ktorego tygodnia??? Bo moj juz schizuje, ze chyba juz nie mozemy, kiedy mi dopiero teraz ochota przyszla na cos wiecej niz tylko sny :szok::-D

reklama
Josie a w tej sr to przebierasz się w jakieś dresy czy nie do tych ćwiczeń? Ja jutro idę 1 raz i nie zapytałam się.

waris ja podjezdzam autem pod szkole wiec po prostu luzniejsze ciuchy na siebie, leginsy tunika, niektore dziewczyny sie przebieraja na miejscu w dresy

WY kochac mozecie ie do samego konca - nawet na wywoływanie porodu!!! :tak:

Magnii -
no to nie ma bata - dla mądrego męża omlet musi byc !!! Niemoze byc inaczej!!!

Oj czytam tak dzisiejsze zapiski i nie powiem, że mnie jakoś uspokoiły...:-p
No ale muszę lecieć na korki na 2 godziny.
Tak sobie pomyślałam, że może wieczorem coś się zdarzy, ale... spojrzałam w lustro: spierzchnięte wargi z pękającą pozostałością po zimnie, wysuszona skóra na policzkach, na których robią się czerwone plamy... no nic tylko porwać mnie do łóżka:baffled::baffled:
Aha, no i zaczęłam chodzić w taki beznadziejny kaczkowaty sposób. Jak wstanę muszę się rozchodzić, bo kuleję normalnie. Nie no szkoda gadać sexbomba sama się P dziwię:baffled:

Witajcie
Najswiezsze wisdomosci od nas to tyle ze ktg jest ok i plynu troszku wiecej. Wczoraj bylo 80 a dzis 91 ufff trzymajcie kciukiiii

Ja tez nie moge "dziekowac" niestety skrobiac z tel za co wielkie sorki

Niezapominajka sto lat!!!

Ja o erotyce to juz w ogole nie pamietam... Co to?? ;)

A co do spania na lewym to jak jest sie bez problemow to mozna odpuscic sobie bo mi gin tez prychal za to teraz mam nakaz ale przy kroplowie to i tak nie mam za duzego wyboru :)

Witam i ja.
Niezapominaja - 100latek kobitko!!! wszystkiego naj.. naj...naj...:-)

a co do tych erotycznych snow to po tym jak mi lekarze powiedzieli ze mam ,,zalozyc pas cnoty'':-D na 9miesiecy to nawet snow erotycznych nie mam:-(. No ale juz niewiele zostalo:tak: oj juz nie moge sie doczekac:tak::-)

Aha, parę dni temu pisałyście o fejsbuku - nie mogłam dać linka, bo pisałam z tel ale gdyby ktoraś miała ochotę, to może wkleić na ten słynny wątek zamknięty? To może też się do niego dołączę przy okazji;)

Wtedy każda mogłaby sprawdzić, kto jest kim.

Ja głosuję za:)

reklama
bry!!!
niezapominajka - wszystkiego najjjleeeepszeeegoooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

buziak a mój M. potem dziwnie patrzy,jak ja się do komputera smieję, a Ty mi tu takie perwersyjne historyjki zapodajesz:-)A ja sie potem dziwię,skąd mi się takie sny biorą!!!
Byłam dziś u dentysty i mi nerwa usunęli i mam w buzi jakbym się gipsu nawpierniczała!!!
I w ogóle to idę coś zjeść!!!!

Do góry