reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Witam się z Wami dziewczynki urodzinowo;)) Chyba też specjalnie dla mnie taki piękny dzień dzisiaj;) cieplutko, że ojej;) Malutki od rana harcuje w brzuszku;)) telefony z życzeniami też od rana;) Jak to miło mieć urodzinki;) I przy okazji dziękuję ślicznie za życzenia;)

Esperanza masz całkowitą rację, popieram Cię w 100%. Ja też przestałam czytać;) Swoją drogą moja gin powiedziała mi kiedyś, że najgorsze jak się trafi pacjentka, która chce być mądrzejsza od lekarza, bo przesiaduje tylko na internecie i wierzy bezgranicznie w to co wyczyta;)Aona( moja gin) musiała latami się uczyć, nocki zarywać- a teraZ wchodzisz na google i wiesz;DD jeszcze trochę a szpital nie będzie potrzebny do rodzenia;) każda sama se poradzi mając instrukcje z neta hhiihi;)

reklama
Ejjj a ja mam pytanie:
Czy Mamuśki z zakazem współżycia nie mają też zakazu na nocne orgazmy? Bo tak sobie myślę, że na nie nie mamy wpływu - a ja ostatnio obudziłam się chwilkę przed szczytowaniem z przerażeniem, że przecież ja nie mogę mieć orgazmu :szok: A to sen - tylko, że odczucia na pół realne. I co w takim przypadku?

Ejjj a ja mam pytanie:
Czy Mamuśki z zakazem współżycia nie mają też zakazu na nocne orgazmy? Bo tak sobie myślę, że na nie nie mamy wpływu - a ja ostatnio obudziłam się chwilkę przed szczytowaniem z przerażeniem, że przecież ja nie mogę mieć orgazmu :szok: A to sen - tylko, że odczucia na pół realne. I co w takim przypadku?
Wydaje mi się, że to bardziej chodzi o "gmeranie" w środku a nie o sam orgazm. No i sperma może powodować skurcze. :sorry2:

A mi sie wydaje ze penetracja to raz - nie mozna
orgazm to dwa - czy sen czy zabawa, majac orgazm mamy skurcze macicy no ale ciezko miec wpływ na sny nie???
a sperma to trzy ;-)

Takze raczki na kołderke i snimy o kwitnących kwiatuszkch hehe:-)

niezapominajka
sto lat i wszystkiego naj naj!

Matko ale się cieszę, że nie jestem odosobniona z tymi erotycznymi snami, tylko z kim ja ten seks w śnie uprawiam to już druga sprawa chyba nadająca się na poradę dobrego psychiatry :-D

Niezapominajka - wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!!!

Tematy widzę dzisiaj bardzo ciekawe. Ale bardzo na czasie jak dla mnie - też się obudziłam ze świadomością, że miałam orgazm. No szok normalnie. A boję się teraz jakoś "zbliżeń". Niby ginka przeciwskazań nie widzi, ale ja mam wewnętrzny opór. Aż mi głupio przed K. ale mimo, że bardzo mam ochotę to nie jestem w stanie się zmusić, boję się, że zaszkodzę ciąży....

Matko ale się cieszę, że nie jestem odosobniona z tymi erotycznymi snami, tylko z kim ja ten seks w śnie uprawiam to już druga sprawa chyba nadająca się na poradę dobrego psychiatry :-D

obys zęby zaciskała i nie wołaj po imieniu :-)
bo nie do psychiatry a na porady małzenskie Cie zaprowadzą:baffled:

No wkoncu z bólu i niedomagania przeszłysmy na temat penisów i orgazmów:-D Dobry znak:tak:
Bo ju sie bałam ze my juz w ogole zamiast seksu to pieuchy po nocach pierzemy;-)

reklama
Niezapominajka - wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!!!

Tematy widzę dzisiaj bardzo ciekawe. Ale bardzo na czasie jak dla mnie - też się obudziłam ze świadomością, że miałam orgazm. No szok normalnie. A boję się teraz jakoś "zbliżeń". Niby ginka przeciwskazań nie widzi, ale ja mam wewnętrzny opór. Aż mi głupio przed K. ale mimo, że bardzo mam ochotę to nie jestem w stanie się zmusić, boję się, że zaszkodzę ciąży....

Z tymi snami to w ogóle jest dziwna sprawa. Zawsze duzo mi sie śniło ale w ciąży to już jest przegięcie. Co noc kilka i większosc dobrze pamiętam. O seksie oczywiście też – te są najmilsze hehe. A generalnie w ciąży moje libido bardzo spadło, więc zaskakuja mnie te nocne projekcje. Jakos czuję sie w ciąży niegramotna, za bardzo skupiona na zmianach zachodzących w mym ciele i seks zszedł na dalszy plan. Doszłam do wniosku, że to może i dobrze, bo może przeceniałam jego wagę przez całe życie i taka zmiana zainteresowań jest interesująca. A po ciązy, jak schudnę, wszystko wróci pewnie do normy.

Do góry